DESIGN

Elegant din orice unghi l-ai privi.

2 VARIANTE DISPONIBILE

Fiecare dintre acestea cu un caracter propriu, indiferent daca este vorba despre puritatea liniilor modelului coupé sau despre libertatea si atitudinea lipsita de griji a modelului convertible.

O NOTA DRAMATICA

FARURI PIXEL CU LED SI LUMINI DE ZI SIGNATURE

FARURI PIXEL CU LED SI LUMINI DE ZI SIGNATURE

Noile faruri inguste ale modelului F‑TYPE au o forma alungita si completeaza perfect liniile aerodinamice ale vehiculului. Luminile de semnalizare dinamice urmaresc forma de J si sporesc eleganta ansamblului.
LAMPI SPATE CU LED

LAMPI SPATE CU LED

In partea din spate, lampile cu LED se prelungesc spre pasajele de roata si subliniaza aspectul puternic al modelului F‑TYPE.

EUFORIE DIN INTERIOR

Interiorul modelului F‑TYPE este foarte placut. Scaunele usoare asigura o buna sustinere laterala. Comenzile sunt ergonomice. Instrumentele sunt clare si simple.

SCAUNE

SCAUNE

Scaunele performante ale modelului F‑TYPE sunt reglabile pe 12 directii, pentru a permite gasirea pozitiei perfecte la volan. In plus, optional acestea pot fi echipate cu sistem de incalzire sau de ventilatie, pentru un confort imbunatatit.
AMBIANTA

AMBIANTA

5 culori disponibile, in functie de dispozitia dvs. Iluminarea premium a habitaclului confera un plus de personalizare.

SELECTATI MODELUL F‑TYPE PREFERAT

Sunt disponibile 2 modele, Coupé si Convertible. Ambele reprezinta o alegere excelenta.

Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) sau pot necesita instalarea altor echipamente pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare sau pentru configurarea online a vehiculului, contactati dealerul local.

Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului.