PERFORMANTE

Pregatiti-va pentru emotii.

DE LA REMARCABIL LA PUR SI SIMPLU EXTRAORDINAR

Modelul F‑TYPE este propulsat de cele mai performante motoare pe benzina Jaguar, echipate cu tehnologii inovatoare, care permit reducerea consumului de combustibil si a emisiilor de CO2, fara a afecta performantele.

ASCULTATI CU ATENTIE

Toate modelele, de la motorul cu 4 cilindri de 300 CP la V8-ul de 575 CP, sunt echipate cu evacuare sport activa. Aceasta dispune de 2 setari, pentru a putea activa modul sport, indiferent de turatia motorului.

300CP i4

300CP i4

Performante sportive, rafinament si eficienta. Motorul cu 4 cilindri, de 2,0 litri, turbo, pe benzina, dezvolta o putere extraordinara si asigura agilitate.
450CP V8

450CP V8

Acceleratia de 0-100km/h intr-un interval de 4.4 secunde si timpii de raspuns fara egal ai motorului va asteapta. Alegeti tractiunea spate sau integrala pentru performanta maxima.
575CP V8

575CP V8

Ofera performante si mai bune in toate conditiile, fara a compromite confortul si luxul Jaguar. Disponibil exclusiv pe F-TYPE R-DYNAMIC.

PERFORMANTE SPORTIVE

Cea mai scurta distanta intre 2 puncte este in linie dreapta. Dar unde este distractia? Sasiul foarte atent echilibrat, suspensia sportiva si directia precisa se imbina pentru a conferi modelului F-TYPE o agilitate extraordinara si informatii exacte privind suprafata de deplasare.

PERFORMANTE SPORTIVE

TRACTIUNE INTEGRALA

TRACTIUNE INTEGRALA

Sistemul de tractiune integrala cu Intelligent Driveline Dynamics al modelului F-TYPE asigura performante si un comportament sportiv, alaturi de manevrabilitate excelenta, indiferent de suprafata de rulare.
VECTORIZARE CUPLU PRIN FRANARE

VECTORIZARE CUPLU PRIN FRANARE

Modelul F-TYPE franeaza separat rotile de pe interiorul virajului, pentru a maximiza performantele si in cele mai stranse curbe. Prin reducerea efectului de subvirare, asigura agilitate sportiva si un plus de incredere soferului.
DIFERENTIAL ELECTRONIC ACTIV

DIFERENTIAL ELECTRONIC ACTIV

Gestioneaza cuplul transferat fiecarei roti spate, pentru utilizarea optima a puterii disponibile. Acest lucru va permite sa virati mai tarziu si sa accelerati mai devreme. Interactioneaza cu sistemul Intelligent Driveline Dynamics.

CONDUS DINAMIC

MOD DINAMIC CONFIGURABIL

MOD DINAMIC CONFIGURABIL

Personalizati comportamentul rutier in functie de preferinte. Modul dinamic configurabil va permite sa reglati taria directiei, punctele de schimbare a vitezelor si raspunsul acceleratiei.
ADAPTIVE DYNAMICS

ADAPTIVE DYNAMICS

Analizand rapid datele privind stilul de condus si conditiile de deplasare, sistemul Adaptive Dynamics imbunatateste raspunsul modelului F‑TYPE, pentru a asigura in permanenta optimizarea performantelor.

FORTA DE FRANARE EXTRAORDINARA

350 MM FATA. 325 MM SPATE

350 MM FATA. 325 MM SPATE

Optimizat pentru a fi atat durabil, cat si usor, oferind in acelasi timp performante excelente.
380 MM FATA. 376 MM SPATE

380 MM FATA. 376 MM SPATE

Franare rapida, eficienta si progresiva.
398 MM FATA. 380 MM SPATE

398 MM FATA. 380 MM SPATE

Frane ceramice. Cel mai puternic sistem de franare disponibil, capabil de cele mai ridicate performante de franare in utilizare intensiva.

SELECTATI MODELUL F‑TYPE PREFERAT

Sunt disponibile 2 modele, Coupé si Convertible. Ambele reprezinta o alegere excelenta.

*Disponibil numai pentru motorizarea de 450 CP.

Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) sau pot necesita instalarea altor echipamente pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare sau pentru configurarea online a vehiculului, contactati dealerul local.

Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului.