SIGURANTA SI FUNCTIONALITATE

Un model sportiv autentic.
EXPLORATI SIGURANTA

SIGURANTA DEPLINA

Arcele de securitate sunt un echipament de siguranta esential pentru modelele Convertible si confera in acelasi timp ansamblului un plus de personalitate. De culoare crom satinat sau negru lucios.

LOC PENTRU 2 PERSOANE

SIGURANTA

SIGURANTA

Modelul F‑TYPE este echipat cu un sistem complet de airbag-uri pentru sofer si pasager. Inainte de a declansa corespunzator airbag-urile frontale, senzorii detecteaza talia si greutatea dvs. Sistemele de pretensionare avansate care echipeaza modelul F‑TYPE strang automat centurile de siguranta, daca vehiculul decelereaza rapid.
TOT CE AVETI NEVOIE

TOT CE AVETI NEVOIE

Spatiu mai mult decat suficient pentru bagajele unui weekend. Modelul F‑TYPE asigura spatiu suficient in portbagaj pentru bagajele de mana a 2 persoane. La modelul coupé, hayonul actionat electric, disponibil optional, se deschide si se ridica automat la atingerea unui buton amplasat la indemana.

ALUNGATI INTUNERICUL

Tehnologia moderna a noilor faruri Pixel LED disponibile optional pentru modelul F‑TYPE permite divizarea fasciculului fazei lungi, pentru a evita orbirea altor soferi. De asemenea, latimea si lungimea fasciculului se adapteaza la viteza de deplasare sau la profilul drumului, urmareste unghiul curbei si asigura vizibilitate imbunatatita in toate situatiile.

FARA EFORT DE LA A LA B

F‑TYPE este un model sportiv autentic. Sistemele avansate de siguranta si de asistenta pentru sofer va permit sa va concentrati pe placerea pura de a conduce.

PACHET BLIND SPOT ASSIST

PACHET BLIND SPOT ASSIST

Daca atunci cand incepeti sa schimbati banda de deplasare in unghiul mort se afla un alt vehicul, asistenta pentru unghiul mort detecteaza vehiculul si controleaza volanul, pentru a va incuraja sa va indepartati de vehiculul care se apropie. La deplasarea in marsarier, monitorizarea traficului din spate utilizeaza acelasi sistem pentru a afisa pe ecranul tactil imagini cu vehiculele din spate care se deplaseaza.
ASISTENTA LA PASTRAREA BENZII DE RULARE

ASISTENTA LA PASTRAREA BENZII DE RULARE

Detecteaza daca vehiculul paraseste neintentionat banda de deplasare si actioneaza asupra directiei, incurajandu-va sa corectati traiectoria.
CAMERA VIDEO SPATE

CAMERA VIDEO SPATE

Camera video spate asigura vizibilitate imbunatatita la deplasarea in marsarier. Pentru a asista la parcare, pe ecranul tactil apar liniile statice care reprezinta traiectoria estimata a vehiculului.
CONTROL VITEZA DE CROAZIERA SI LIMITATOR DE VITEZA

CONTROL VITEZA DE CROAZIERA SI LIMITATOR DE VITEZA

Controlul vitezei de croaziera va permite sa pastrati o viteza constanta, fara sa trebuiasca sa apasati continuu pedala de acceleratie. Limitatorul de viteza va permite sa setati o viteza maxima a vehiculului.
ASISTENTA LA PARCARE

ASISTENTA LA PARCARE

Asistenta la parcare permite ca manevrele de parcare laterala sa fie mai simple, prin actionarea directiei la ocuparea si parasirea unui loc de parcare. Dupa selectarea pozitiei deplasare sau marsarier, trebuie numai sa controlati viteza vehiculului. Schemele si notificarile va vor ghida pe durata manevrelor.
RECUNOASTERE INDICATOARE RUTIERE, CU LIMITATOR DE VITEZA ADAPTIV

RECUNOASTERE INDICATOARE RUTIERE, CU LIMITATOR DE VITEZA ADAPTIV

Va tine la curent cu privire la indicatoarele de restrictie de viteza si depasire interzisa, prin afisarea clara a acestora in cadrul grupului de instrumente. Limitatorul de viteza adaptiv utilizeaza recunoasterea indicatoarelor rutiere, pentru a nu permite vehiculului sa depaseasca viteza maxima pe sectorul respectiv de drum.
FRANARE DE URGENTA

FRANARE DE URGENTA

Permite prevenirea coliziunii cu alte vehicule si pietoni, cu ajutorul camerelor video integrate. Daca este detectata o coliziune potentiala din fata, sistemul avertizeaza sonor si vizual. Daca nu este luata nicio masura, sistemul actioneaza franele, pentru a reduce gravitatea eventualului impact.
MONITORIZARE STARE SOFER

MONITORIZARE STARE SOFER

Prin monitorizarea actionarii volanului si pedalelor de frana si de acceleratie, monitorizarea starii soferului detecteaza primele semne de oboseala si va avertizeaza din timp daca trebuie sa luati o pauza.
SISTEM DE MONITORIZARE PRESIUNE IN ANVELOPE

SISTEM DE MONITORIZARE PRESIUNE IN ANVELOPE

Elimina necesitatea verificarii presiunii in anvelope, monitorizand continuu presiunea in fiecare roata si avertizand daca una sau mai multe anvelope sunt dezumflate semnificativ.

SELECTATI MODELUL F‑TYPE PREFERAT

Sunt disponibile 2 modele, Coupé si Convertible. Ambele reprezinta o alegere excelenta.

Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) sau pot necesita instalarea altor echipamente pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare sau pentru configurarea online a vehiculului, contactati dealerul local.

Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului.