EXPERIENTA DETINERII MODELULUI F‑TYPE

Va punem la dispozitie o gama de produse si servicii care va asista in timpul exploatarii modelului F‑TYPE.

Asiguram intretinerea de catre experti a modelului F‑TYPE si mentinerea acestuia in stare perfecta de functionare, cu piese originale si atentie deosebita acordata detaliilor. Va oferim, de asemenea, toate informatiile de care aveti nevoie pentru a beneficia la maximum de calitatile modelului Jaguar. Toate acestea sunt incluse in serviciile pe care le oferim.

INTRETINEREA MODELULUI F‑TYPE

INTRETINEREA MODELULUI F‑TYPE

Stim ca doriti sa pastrati automobilul in cea mai buna forma. Expertii centrului de service autorizat Jaguar sunt instruiti intens pentru a va ajuta sa faceti acest lucru. Alati mai multe despre cum acesti specialisti calificati acorda modelului F‑TYPE grija pe care acesta o merita.
GARANTIA JAGUAR

GARANTIA JAGUAR

Pentru reparatii si inlocuiri lipsite de griji, bucurati-va de linistea pe care o ofera garantia standard de 3 ani acordata de producator si de garantia extinsa, disponibila optional.
MANUALUL DE UTILIZARE SI BROSURILE

MANUALUL DE UTILIZARE SI BROSURILE

Dorim sa beneficiati de toate calitatile modelului F‑TYPE. De aceea va punem la dispozitie, intr-o singura locatie, manualul de utilizare, o serie de videoclipuri informative si alte documente tehnice. Site-ul nostru cu documentatie pentru proprietari include si alte documente utile.