Stiri

22 April 2016

Premium Auto lanseaza primul crossover Jaguar, F-PACE

Jaguar PACE este un crossover performant, gandit si construit pentru a oferi agilitatea, manevrabilitatea si rafinamentul pentru care modelele marcii sunt renumite, precum si dinamismul si versatilitatea de care posesorii automobilelor Jaguar se bucura in fiecare zi.

Cel mai nou model Jaguar, F-PACE, este construit pe baza renumitei arhitecturi Jaguar din aluminiu usor si reprezinta combinatia armonioasa intre puritatea formei si a proportiilor si elemente inspirate de la modelul F-TYPE, cum ar fi linia de design a partii din spate, a gurilor de aerisire si a stopurilor. In plus, forma inedita a grilei fata, a capotei, farurile cu tehnologie full-LED, jantele de 22 de inch si consola transpun in realitate viziunea artistica a conceptului C-X17.

Habitaclul noului Jaguar F-PACE dispune de spatiu suficient pentru a acomoda cinci persoane. Interiorul imbina armonios materiale si finisaje de cea mai buna calitate, dotari precum scaune spate incalzite, cu reglare electrica si tehnologii de ultima ora, ca sistemul InControl Touch Pro si ecranul virtual HD, de 12.3 inch, toate pentru a spori confortul pasagerilor. Mai mult decat atat, dispune si de cel mai mare portbagaj dintre competitorii sai - 650l.

comunicat 2

Lansarea modelului Jaguar F-PACE marcheaza si debutul mondial al accesoriului denumit “Activity Key” – o bratara rezistenta la apa, care inlocuieste cheia mașinii pentru activitatile in aer liber.

„Ramanand 100% fideli principiilor noastre in ceea ce priveste design-ul, noul model F-PACE este instant recognoscibil ca fiind membru al familiei Jaguar. Ofera tot spatiul interior pe care vi l-ati putea imagina - si chiar mai mult; in plus, prin intermediul abordarii noastre disciplinate fata de suprafete, proportii si puritatea formei, am creat ceea ce eu consider ca este cel mai echilibrat si mai atragator vehicul din clasa sa.” Ian Callum, Director de Design, Jaguar

comunicat 2

Modelul Jaguar F-PACE este disponibil cu urmatoarele motorizari: 2.0D 180CP (in varianta cu transmisie manuala si automata), 3.0D V6 300CP si cele 2 motorizari pe benzina 3.0l S/C V6 cu performante de 340CP si respectiv 380CP. F-PACE poate fi comandat in urmatoarele nivele de echipare: Pure, Prestige, R-Sport, Portfolio, S si Editia Limitata First Edition, care se va produce doar in primul an de la lansare, intr-un numar limitat de 2.000 de unitati.

comunicat 2

Modelul F-PACE va fi disponibil pentru livrare incepand cu 22 aprilie 2016, moment in care acest model va putea fi testat în toate showroom-urile Jaguar din tara.
Preturile pentru acest model încep de la 38 600 Euro + TVA, pentru varianta 2.0D 180CP Pure AWD cu transmisie manuala.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm contactați:
Ligia Paul
Marketing & Communications Manager Jaguar Land Rover
Mobil: +40 743.332.254
E-Mail :
ligia.paul@tiriacauto.ro