• Jaguar F‑PACE

  SUV-ul de performanta Jaguar este o sinteza a sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE este primul SUV compact Jaguar. Este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate.

 • Jaguar I‑PACE

  Va prezentam in avanpremiera conceptul I‑PACE, primul model electric sport Jaguar cu 5 locuri.

 • Jaguar F‑TYPE

  Placerea pura de a conduce. Intruchiparea perfecta a sportivitatii

 • Jaguar XE

  Cea mai avansata, mai eficienta si mai rafinata limuzina sport realizata vreodata de Jaguar

 • Jaguar XF

  XF este elegant si atletic

 • Jaguar XJ

  Lux extraordinar. A conduce sau a fi condus?

TEHNOLOGIA MOTORIZARILOR MODELULUI JAGUAR XE

Puterea modelului XE este asigurata de o gama de motoare diesel si pe benzina foarte avansate.

PERFORMANTE SI EFICIENTA

Indiferent daca optati pentru ultima generatie de motoare diesel Ingenium sau daca preferati motorizarile pe benzina, toate variantele de motorizare ofera performante, rafinament si economie potrivite oricarui stil de condus.

Configurator

TEHNOLOGIE INTELIGENTA

Motorizarile modelului XE sunt echipate cu tehnologie stop/start si incarcare inteligenta prin regenerare - recuperarea energiei cinetice generate de franare, in vederea incarcarii bateriei - pentru a minimiza consumul de combustibil, in special la deplasarea in oras.

*In functie de piata

Configurator
GAMA DE MOTOARE INGENIUM

GAMA DE MOTOARE INGENIUM

Ingenium este noua gama de motoare Jaguar Land Rover si se remarca prin performante excelente, rafinament si eficienta. Cu tehnologii avansate si constructie integrala din aluminiu, motoarele Ingenium se caracterizeaza prin consum de combustibil si emisii de CO2 extrem de reduse.

INGENIUM PE BENZINA

INGENIUM PE BENZINA

Modelul XE dispune de mai multe motorizari pe benzina, inclusiv trei din gama Ingenium. Motorul Ingenium turbo, pe benzina, cu 4 cilindri, de 2,0 litri, este disponibil in variante cu o putere de 200 CP, 250 CP sau 300 CP si ofera un rafinament si un cuplu motor impresionante. Prin constructia usoara si utilizarea pe scara larga a rulmentilor cu role, cu frecare redusa, sunt concepute pentru a fi rafinate si foarte eficiente.

INGENIUM DIESEL

INGENIUM DIESEL

Tehnologia Ingenium sta la baza a 3 dintre motoarele diesel disponibile pentru modelul XE. Aceste motoare cu frecari reduse, realizate integral din aluminiu, dispun de bloc motor robust si de 2 arbori de echilibrare, care permit reducerea nivelului vibratiilor si o functionare rafinata. Toate motoarele sunt echipate cu tehnologie stop/start* si incarcare inteligenta prin regenerare - care recupereaza energia cinetica generata de franare, pentru a incarca bateria - in vederea minimizarii consumului de combustibil, in special la deplasarea in oras.
*In functie de piata

MOTOARE PERFORMANTE

MOTOARE PERFORMANTE

Motorul V6 pe benzina supraalimentat, de 3,0 litri si 380 CP, a fost adaptat cerintelor specifice modelului XE. Pentru pastrarea dimensiunilor compacte, in V-ul dintre cele 2 randuri de cilindri a fost montat un compresor de tip Roots. Acesta asigura o curba de putere liniara si un raspuns rapid.

ENGINE RANGE

Explorati specificatia completa a unui XE, inclusiv informatiile despre motor si transmisie.

Configurator
TRANSMISIE AUTOMATA

TRANSMISIE AUTOMATA

Prin schimbarea rapida a treptelor de viteza, in vederea asigurarii unor acceleratii rapide, transmisia automata cu 8 trepte a modelului XE este foarte performanta, rafinata si eficienta. Cu un selector de viteze rotativ modern, de culoare negru satinat, in modul dinamic transmisia ofera schimbari de viteze si acceleratii si mai rapide, precum si o rulare economica in modul ECO. Treptele de viteza pot fi schimbate si manual, de la padelele de pe volan.

Gama de modele XE imbina performantele, tehnologia avansata si designul sofisticat, la baza carora se afla arhitectura usoara, din aluminiu. Creati un XE perfect, cu ajutorul configuratorului.

Configurator