• Jaguar F‑PACE

  SUV-ul de performanta Jaguar este o sinteza a sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE este primul SUV compact Jaguar. Este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate.

 • Jaguar I‑PACE

  Va prezentam in avanpremiera conceptul I‑PACE, primul model electric sport Jaguar cu 5 locuri.

 • Jaguar F‑TYPE

  Placerea pura de a conduce. Intruchiparea perfecta a sportivitatii

 • Jaguar XE

  Cea mai avansata, mai eficienta si mai rafinata limuzina sport realizata vreodata de Jaguar

 • Jaguar XF

  XF este elegant si atletic

 • Jaguar XJ

  Lux extraordinar. A conduce sau a fi condus?

TEHNOLOGIA INCORPORATA A MODELULUI XE

XE este echipat cu cele mai noi tehnologii, pentru a asigura divertismentul, conectarea si siguranta soferului si pasagerilor.

INOVATII JAGUAR

De la diversele tehnologii multimedia la sistemele audio performante si sistemele inteligente de asistenta pentru sofer - toate modelele XE sunt echipate cu sisteme inovatoare si perfect integrate.

Configurator
TOUCH PRO

TOUCH PRO

Sistemul performant Touch Pro disponibil pentru modelul XE include ecran tactil cu diagonala de 10”, cu un timp foarte scurt de raspuns. Functiile sistemului Touch Pro includ un ecran principal personalizabil si interactiune prin dialog firesc.

VIZUALIZARE DUBLA*

Vizualizarea dubla permite soferului si pasagerului din fata sa vada informatii diferite pe acelasi ecran tactil, cu diagonala de 10". De exemplu, pasagerul din fata poate urmari un film (si utiliza castile wireless pentru a auzi sunetul), iar soferul poate utiliza sistemul de navigatie.

AFISAJ INTERACTIV PENTRU SOFER*

AFISAJ INTERACTIV PENTRU SOFER*

Afisajul interactiv pentru sofer, de inalta definitie, cu diagonala de 12,3”, disponibil pentru modelul XE, se remarca prin interfata grafica si functii avansate, pentru a spori placerea de a conduce. Personalizabil in functie de preferintele personale, va permite sa selectati intre 4 teme de afisare si un mod de prezentare a hartii

HOTSPOT WI-FI

HOTSPOT WI-FI

Prin conectarea la reteaua locala 4G, cu ajutorul antenei exterioare puternice a modelului XE, hotspotul Wi-Fi asigura conectarea la internet a soferului si pasagerilor. Pot fi conectate simultan pana la 8 dispozitive, care permit tuturor pasagerilor sa pastreze legatura cu familia, prietenii sau serviciul, in timpul deplasarii.

AFISAJ PE PARBRIZ

Afisajul pe parbriz, disponibil optional (HUD), cu tehnologie laser, proiecteaza informatii importante pe parbriz. Daca sunt disponibile, datele privind recunoasterea indicatoarelor rutiere, viteza vehiculului si mesajele controlului vitezei de croaziera sunt proiectate vizibil, si in lumina directa a soarelui. HUD permite minimizarea timpului petrecut pentru urmarirea instrumentelor de bord.

Vehiculele prezentate in videoclipurile de pe acest site este posibil sa nu corespunda exact cu ultimele actualizari si imbunatatiri. Pentru ultimele specificatii, luati legatura cu dealer-ul local Jaguar.

Mai mult
SISTEMUL AUDIO

SISTEMUL AUDIO

Modelul XE ofera o gama de sisteme audio avansate, din care face parte sistemul audio Jaguar de 125 W, cu 6 difuzoare. Sistemul audio MeridianTM asigura o calitate imbunatatita a auditiei. Alegeti intre sistemul audio Meridian sau Meridian Surround. Cu sistemul audio Meridian Surround, de 825 W, indiferent de locul ocupat in habitaclu veti beneficia de o experienta audio autentica si captivanta, datorita celor 16 difuzoare si subwoofer-ului.

FUNCTII DE ASISTENTA LA PARCARE SI IN TRAFIC

XE pune la dispozitie o gama de sisteme de asistenta pentru sofer, pentru ca fiecare calatorie sa fie mai sigura. Utilizand cele mai noi si mai inovatoare tehnologii, aceste sisteme permit evitarea eventualelor coliziuni si gestioneaza diferite situatii intalnite in timpul deplasarii.

FRANARE DE URGENTA AUTONOMA**

Daca se detecteaza un pericol de accident, modelul XE avertizeaza sonor cu privire la acest lucru. Apoi avertizeaza vizual, in cadrul instrumentelor de bord. Daca nu luati nicio masura, sistemul actioneaza franele, pentru a reduce gravitatea impactului. 

** Echipament standard (in functie de piata).

Mai mult

Gama de modele XE imbina performantele, tehnologia avansata si designul sofisticat, la baza carora se afla arhitectura usoara, din aluminiu. Creati un XE perfect, cu ajutorul configuratorului.

Configurator