• Jaguar F‑PACE

  SUV-ul de performanta Jaguar este o sinteza a sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE este primul SUV compact Jaguar. Este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate.

 • Jaguar I‑PACE

  Va prezentam in avanpremiera conceptul I‑PACE, primul model electric sport Jaguar cu 5 locuri.

 • Jaguar F‑TYPE

  Placerea pura de a conduce. Intruchiparea perfecta a sportivitatii

 • Jaguar XE

  Cea mai avansata, mai eficienta si mai rafinata limuzina sport realizata vreodata de Jaguar

 • Jaguar XF

  XF este elegant si atletic

 • Jaguar XJ

  Lux extraordinar. A conduce sau a fi condus?

Play

INTERIOR

Sportiv, modern si perfect finisat. Habitaclul modelului XE este primitor pentru sofer si pasageri.

Vehiculele prezentate in videoclipurile de pe acest site este posibil sa nu corespunda exact cu ultimele actualizari si imbunatatiri. Pentru ultimele specificatii, luati legatura cu dealer-ul local Jaguar.

LA VOLAN

Modelul XE va imbratiseaza din primul moment, cu scaunele sale ergonomice care asigura o pozitie de condus joasa. In dreptul soferului, consola centrala ridicata sporeste senzatia de sportivitate, iar plansa de bord etajata se continua elegant spre partea din fata. Toate comenzile sunt amplasate ergonomic.

Configurator

DETALIILE FAC DIFERENTA

DETALIILE FAC DIFERENTA

XE 300 SPORT nu urmeaza tendinte, ci stabileste standarde. Cusatura dubla de culoare galbena asigura interiorului o nota contrastanta indrazneata si un aspect sportiv, special.

PANOU DE BORD ELEGANT

Plansa de bord etajata, specifica modelului XE, se continua gratios spre partea din fata si ofera o senzatie de spatiu in habitaclu.

XE SE TREZESTE LA VIATA

XE SE TREZESTE LA VIATA

Pulsand ca o inima, butonul de pornire al modelului XE creeaza o legatura emotionala intre dvs. si vehicul. Bataile duble cu un ritm de 72 pe minut corespund celor ale unui Jaguar cand se odihneste. Apasati butonul de pornire, iar modelul XE se trezeste din somn, acele instrumentele de bord se misca*, iar motorul prinde viata. La modelele cu transmisie automata, JaguarDrive Control se ridica din consola centrala.

*Daca modelul dispune de afisaj interactiv pentru sofer, disponibil optional, miscarea acelor instrumentelor de bord nu este disponibila.

DETALII FINE

Pielea provine de la cei mai renumiti furnizori de piele de vaca din Italia si UK, pentru o senzatie naturala, de finete. Cusatura dubla nu sporeste doar rezistenta, ci este disponibila in culori contrastante, pentru a evidentia habitaclul elegant al modelului XE.

Configurator
PERSONALIZARE

PERSONALIZARE

Habitaclul modelului XE permite personalizarea in functie de preferinte. Materialele utilizate sunt moderne, de cea mai buna calitate, iar calitatea fabricatiei este excelenta - trebuie doar sa ne spuneti cum ar arata habitaclul ideal. Sunt disponibile ornamente din lemn, alaturi de tapiterie din piele sau stofa de inalta calitate, pentru a completa gama de combinatii de culori.

SCAUNELE MODELULUI 300 SPORT

Datorita scaunelor sport cu o buna sustinere laterala si cu sigla 300 SPORT stantata, finisate cu o cusatura galbena, contrastanta, interiorul modelului XE 300 SPORT este unul exclusivist.

EXPLORATI MODELUL XE 300 SPORT
DETALII DE DESIGN

DETALII DE DESIGN

Formele naturale ale arhitecturii habitaclului modelului XE sunt completate de gama diversificata de materiale si finisaje, moderne sau traditionale. Prizele de aer din crom satinat delimiteaza pe ambele parti panoul de bord al modelului XE si fac legatura cu mastile usilor. Iluminate din spate cu ajutorul functiei de iluminare ambientala a modelului XE, acestea subliniaza atat latimea habitaclului, cat si atentia deosebita acordata detaliilor.

CONFORTUL PASAGERILOR

CONFORTUL PASAGERILOR

Cu o lungime de 4.672 mm si o latime de 1.850 mm (fara oglinzi), XE permite transportul in conditii de confort a 3 pasageri pe bancheta din spate. Iar portbagajul cu un volum de 455 de litri asigura un spatiu suficient pentru transportul bagajelor.

ECHIPAMENTE STANDARD

DEPOZITARE INTERIOR

DEPOZITARE INTERIOR

Configuratia ergonomica se remarca si prin compartimentele de depozitare practice din habitaclul modelului XE. Exista un spatiu de depozitare pentru ochelari pe consola plafonului, un compartiment de depozitare pentru smartphone in consola centrala, un compartiment spatios sub cotiera si buzunare de depozitare in fiecare usa.

BUZUNARE USI

BUZUNARE USI

Buzunarele incapatoare ale usilor fata si spate permit pastrarea ordinii in habitaclul modelului XE si asigura un spatiu util de depozitare.

2x PRIZE DE ALIMENTARE 12 V

2x PRIZE DE ALIMENTARE 12 V

Modelul XE dispune in echiparea standard de 2 prize de alimentare 12 V - ideal atunci cand trebuie sa incarcati mai multe dispozitive.

Gama de modele XE imbina performantele, tehnologia avansata si designul sofisticat, la baza carora se afla arhitectura usoara, din aluminiu. Creati un XE perfect, cu ajutorul configuratorului.

Configurator