• Jaguar F‑PACE

  SUV-ul de performanta Jaguar este o sinteza a sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE este primul SUV compact Jaguar. Este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate.

 • Jaguar I‑PACE

  Va prezentam in avanpremiera conceptul I‑PACE, primul model electric sport Jaguar cu 5 locuri.

 • Jaguar F‑TYPE

  Placerea pura de a conduce. Intruchiparea perfecta a sportivitatii

 • Jaguar XE

  Cea mai avansata, mai eficienta si mai rafinata limuzina sport realizata vreodata de Jaguar

 • Jaguar XF

  XF este elegant si atletic

 • Jaguar XJ

  Lux extraordinar. A conduce sau a fi condus?

EXTERIOR

Calitatea si fabricatia desavarsite, dublate de designul englezesc modern fac din noul modelul o limuzina eleganta si dinamica.
EMISII DE CO2 g/km

99, cu transmisie manuala
106, cu transmisie automata

CONSUM DE COMBUSTIBIL in ciclu combinat mpg (l/100 km)

75,0 (3,8), cu transmisie manuala
68,9 (4,1), cu transmisie automata

DESIGN DINAMIC

Bucurati-va de un exterior atletic si de bun gust. Liniile atent curbate scot in evidenta aspectul sau impunator. Grila de radiator verticala, impozanta si capota profilata confirma acest lucru.

Configurator

AERODINAMICA AVANSATA

Designul exterior elegant al modelului XF este unul aerodinamic prin definitie. Forma sa atent studiata imbunatateste manevrabilitatea, dinamica si rafinamentul. Si farurile integrate si prizele de aer laterale au fost atent proiectate pentru a reduce coeficientul aerodinamic si a creste forta de apasare.

UN PROFIL ELEGANT

Profilul perfect proportionat al modelului XF limuzina este scos in evidenta de o singura linie laterala, care deseneaza un contur complet al caroseriei si culmineaza cu luminile spate tip LED alungite, cu semicerc dublu inspirat de modelul F‑TYPE.

FUNCTIONALITATE

Modelul XF Sportbrake este mai practic si mai spatios decat XF Saloon. Designul sau este inspirat de profilul unui coupé si inspira dinamism. Partile laterale aerodinamice, centura inalta a caroseriei, spoilerul perfect integrat si lampile spate cu LED permit modelului Sportbrake sa fie deopotriva sportiv si practic.

PARTEA FRONTALA

PARTEA FRONTALA

Grila de radiator impozanta si capota profilata imbunatatesc aspectul sportiv al modelului XF.

LATERAL

LATERAL

Liniile caroseriei au fost studiate cu atentie prin testare extensiva, pentru a imbunatati eficienta aerodinamica a modelului XF. De la forma integrata a barei fata la spoilerul subtil al capotei portbagajului, fiecare element are un rol important in reducerea rezistentei la inaintare la viteze mari.

SPATE

SPATE

XF este un exponent al principiilor Jaguar privind puritatea designului. Partea din spate puternica subliniaza caracterul dinamic si evidentiaza capabilitatile modelului - prin imbunatatirea aerodinamicii, vizibilitatii, stabilitatii si sigurantei.