• Jaguar F‑PACE

  SUV-ul de performanta Jaguar este o sinteza a sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE este primul SUV compact Jaguar. Este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate.

 • Jaguar I‑PACE

  Va prezentam in avanpremiera conceptul I‑PACE, primul model electric sport Jaguar cu 5 locuri.

 • Jaguar F‑TYPE

  Placerea pura de a conduce. Intruchiparea perfecta a sportivitatii

 • Jaguar XE

  Cea mai avansata, mai eficienta si mai rafinata limuzina sport realizata vreodata de Jaguar

 • Jaguar XF

  XF este elegant si atletic

 • Jaguar XJ

  Lux extraordinar. A conduce sau a fi condus?

TEHNOLOGIE INCORPORATA

Tehnologiile intuitive ale modelului XF ofera o calatorie mai sigura, mai incitanta si mai placuta.
EMISII DE CO2 g/km

99, cu transmisie manuala
106, cu transmisie automata

CONSUM DE COMBUSTIBIL in ciclu combinat mpg (l/100 km)

75,0 (3,8), cu transmisie manuala
68,9 (4,1), cu transmisie automata

INOVATII JAGUAR

De la diversele tehnologii multimedia, la sistemele audio performante si sistemele inteligente de asistenta pentru sofer - toate modelele Jaguar XF sunt echipate cu sisteme InControl inovatoare si perfect integrate.
Configurator


INCONTROL

Beneficiati de cele mai noi sisteme multimedia si ramaneti conectat la modelul XF si la mediul inconjurator cu ajutorul gamei de tehnologii avansate Jaguar, cumulate sub denumirea InControl. Solutiile inteligente incorporate in sistemul InControl permit integrarea perfecta a dispozitivelor personale, de date si multimedia, pentru a beneficia o experienta mai bogata si mai eficienta ca proprietar si sofer.

Vizionati

Incontrol

TOUCH

TOUCH

Sistemul multimedia Touch reprezinta interfata modelului XF pentru conectivitate, control si functii multimedia. Ecranul tactil cu diagonala de 8’’ include comenzi intuitive prin atingere si tragere si asigura actionarea unei multitudini de functii, cum ar fi sistemul audio, de climatizare si de navigatie.

Pachetul Connect** imbunatateste performantele sistemului Touch si va ofera posibilitatea de a crea un hotspot Wi-Fi cu ajutorul antenei vehiculului. Alte functii includ o aplicatie multifunctionala, care permite monitorizarea si interactiunea cu modelul XF, cu ajutorul unui smartphone*.

**Echipament optional.

TOUCH PRO

TOUCH PRO

Sistemul performant Touch Pro** disponibil pentru modelul XF include ecran tactil cu diagonala de 10,2”, cu un timp scurt de raspuns. Functiile Touch Pro inclus sistem de comanda vocala, hard disk cu o capacitate de 10 GB si un sistem de navigatie complet nou, cu harti 2D sau 3D si functie de navigatie intuitiva*.

Pe langa toate functiile Connect, pachetul Connect Pro** ofera o gama de servicii suplimentare, disponibile numai impreuna cu sistemul Touch Pro. Acestea include imagini din satelit si ghidare online, care monitorizeaza conditiile de trafic in timp real si se asigura ca ajungeti la destinatie in cel mai scurt timp*.

**Echipament optional.

VIZUALIZARE DUBLA

VIZUALIZARE DUBLA

Vizualizarea dubla este disponibila optional si permite soferului si pasagerului din fata sa vada informatii diferite, pe acelasi ecran tactil, cu diagonala de 10,2”. De exemplu, pasagerul din fata poate urmari un film (si utiliza castile wireless pentru a auzi sunetul), iar soferul poate utiliza sistemul de navigatie.

WI-FI LA BORD

WI-FI LA BORD

Pachetele optionale Connect sau Connect Pro ofera un hotspot Wi-Fi care utilizeaza antena externa puternica a modelului XF si permite pasagerilor sa conecteze wireless in retea maxim 8 dispozitive.

AFISAJ PE PARBRIZ, CU TEHNOLOGIE LASER

Fiti atenti la drum, cu ajutorul sistemului de afisaj pe parbriz al modelului XF, care utilizeaza tehnologie laser. Acest sistem inovator proiecteaza pe parbriz o serie de informatii importante. Perfect vizibila si in lumina soarelui, imaginea clara si luminoasa, generata cu laser, poate afisa viteza vehiculului, informatii provenite de la sistemul de navigatie, notificari ale sistemului de control al vitezei de croaziera si date furnizate de sistemul de recunoastere a indicatoarelor rutiere, daca sunt disponibile.

Vehiculele prezentate in videoclipurile de pe acest site este posibil sa nu corespunda exact cu ultimele actualizari si imbunatatiri. Pentru ultimele specificatii, luati legatura cu dealer-ul local Jaguar.

SISTEM AUDIO

SISTEM AUDIO

Sistemele audio performante disponibile pentru modelul XF dau viata muzicii dvs. preferate. Sistemul audio standard Jaguar dispune de 8 difuzoare. Pentru o calitate imbunatatita a auditiei, comandati sistemul Touch Pro si beneficiati de sistemul audio cu o putere de 380 W si 11 difuzoare sau sistemul audio surround cu o putere de 825 W si 17 difuzoare, disponibil optional. Toate se asigura ca indiferent de pozitia pe care o ocupa, pasagerii modelului XF vor beneficia de o calitate foarte buna a auditiei.

INSTRUMENTE DE BORD VIRTUALE

Panoul de bord virtual, de inalta definitie, cu diagonala de 12,3”, disponibil pentru modelul XF, se remarca printr-o interfata grafica complet noua, cu functii avansate, pentru a spori placerea de a conduce. Puteti alege una dintre cele 4 teme presetate pentru afisaj sau afisarea hartii 3D pe tot ecranul, in functie de preferintele personale.

Echipament disponibil numai impreuna cu sistemul Touch Pro.

Vehiculele prezentate in videoclipurile de pe acest site este posibil sa nu corespunda exact cu ultimele actualizari si imbunatatiri. Pentru ultimele specificatii, luati legatura cu dealer-ul local Jaguar.