• Jaguar F‑PACE

  SUV-ul de performanta Jaguar este o sinteza a sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE este primul SUV compact Jaguar. Este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate.

 • Jaguar I‑PACE

  Va prezentam in avanpremiera conceptul I‑PACE, primul model electric sport Jaguar cu 5 locuri.

 • Jaguar F‑TYPE

  Placerea pura de a conduce. Intruchiparea perfecta a sportivitatii

 • Jaguar XE

  Cea mai avansata, mai eficienta si mai rafinata limuzina sport realizata vreodata de Jaguar

 • Jaguar XF

  XF este elegant si atletic

 • Jaguar XJ

  Lux extraordinar. A conduce sau a fi condus?

FUNCTIONALITATE SI SIGURANTA

Modelul XF se remarca prin spatiu util, echipamente practice si 5 stele obtinute la testele de siguranta Euro NCAP*.

DETALII PRACTICE

Interiorul functional al modelului XF va permite sa va traiti viata din plin. Utilitatea si sistemele avansate de asistenta pentru sofer fac din fiecare calatorie una mai usoara si mai relaxanta.

Configurator

VEHICULUL DIN IMAGINE: XF S Sportbrake cu echipamente optionale (in functie de piata).
*Numai pentru modelul XF Saloon.

Play

CARLIG DE TRACTARE CU EXTINDERE ELECTRICA

Carligul de tractare cu extindere electrica, disponibil optional, se retrage in spatele barei de protectie si asigura un aspect neintrerupt si atragator. Aprobat pentru o masa totala maxima autorizata a remorcii de pana la 2.000 kg.

CHEIE INTELIGENTA DE TIP BRATARA

Cheia inteligenta de tip bratara este un echipament optional disponibil numai pentru modelul XF Sportbrake si va permite sa traiti viata din plin, cu mai multa usurinta. Bratara robusta si complet impermeabila va permite sa participati la diferite activitati - de la sarituri cu parasuta la inot - si asigura in permanenta un acces imediat la vehicul. Cheia conventionala poate ramane in vehicul, deoarece, din motive de securitate, aceasta este dezactivata.

PORTBAGAJ ELECTRIC, ACTIONAT PRIN GESTURI*

PORTBAGAJ ELECTRIC, ACTIONAT PRIN GESTURI*

Acest echipament permite accesul la portbagaj si atunci cand aveti mainile ocupate. Treceti cu piciorul pe sub unul dintre colturile spate, iar portbagajul se deschide sau se inchide.

*Echipament optional (solicita echiparea cu sistem de acces fara cheie si senzori de parcare spate).

PORTBAGAJ

Interiorul functional al modelului XF Sportbrake este proiectat pentru a corespunde stilului dvs. de viata. In configuratia cu 5 locuri portbagajul are un volum util de 565 de litri. Cu scaunele din spate rabatate puteti crea un spatiu cu o lungime de 2metri si mai mult de 1 metru latime in cel mai ingust punct, care permite obtinerea unui volum util de 1.675 de litri, completat de spatiul discret de depozitare de sub podeaua portbagajului.

SISTEME AVANSATE DE ASISTENTA LA PARCARE**

Aceste sisteme fac parcarea in locuri inguste sa fie mai simpla ca niciodata. Senzorii masoara spatiul si, daca acesta este suficient, permit modelului XF sa vireze cu exactitate in timpul manevrelor de parcare laterala sau perpendiculara - soferul trebuie doar sa actioneze franele si acceleratia. Pentru parcarea laterala, o functie de asistenta la iesirea din parcare poate ghida din nou vehiculul. Sistemul de detectare trafic din spate, care utilizeaza senzorii sistemului de monitorizare a unghiului mort, este capabil sa detecteze vehiculele care se apropie fara sa fie observate de sofer, prin activarea unui avertizor sonor si a unui mesaj pe ecranul tactil.

**Echipamente optionale.

ASISTENTA PENTRU UNGHIUL MORT SI DETECTARE TRAFIC DIN SPATE

Daca vehiculul detecteaza existenta unui vehicul in unghiul mort sau daca acesta se apropie rapid din spate, sistemul de monitorizare a unghiului mort** va avertizeaza prin intermediul unei mici lampi de avertizare in oglinda retrovizoare exterioara corespunzatoare. Asistenta pentru unghiul mort** este o imbunatatire a monitorizarii unghiului mort si actioneaza asupra directiei, pentru a va indeparta de vehiculul aflat in unghiul mort, atunci cand incepeti sa schimbati banda de deplasare. Cu ajutorul aceluiasi sistem radar, detectarea traficului din spate** va avertizeaza prin informatii pe ecranul tactil, cu privire la vehiculele in miscare in timpul deplasarii in marsarier - de exemplu la parasirea unui loc de parcare cu vizibilitate restrictionata.

**Echipamente optionale.