• Jaguar F‑PACE

  SUV-ul de performanta Jaguar este o sinteza a sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE este primul SUV compact Jaguar. Este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate.

 • Jaguar I‑PACE

  Va prezentam in avanpremiera conceptul I‑PACE, primul model electric sport Jaguar cu 5 locuri.

 • Jaguar F‑TYPE

  Placerea pura de a conduce. Intruchiparea perfecta a sportivitatii

 • Jaguar XE

  Cea mai avansata, mai eficienta si mai rafinata limuzina sport realizata vreodata de Jaguar

 • Jaguar XF

  XF este elegant si atletic

 • Jaguar XJ

  Lux extraordinar. A conduce sau a fi condus?

XF PURE

Esenta modelului XF. Performante sportive si eficienta.
EMISII DE CO2 g/km

129, cu transmisie manuala
138, cu transmisie automata

CONSUM DE COMBUSTIBIL in ciclu combinat (l/100 km)

4,9 cu transmisie manuala
5,2 cu transmisie automata

Un exterior incitant si aerodinamic, completat de un interior modern. XF Pure ofera confort si este echipat cu noul sistem multimedia Jaguar InControl, cu ecran de 8”, care imbunatateste confortul la bord. Aveti la dispozitie o gama diversificata de motorizari si transmisii, care pun accentul pe economie sau performante.

Configurator

RAFINAMENT PUR

Modelul XF Pure va permite sa beneficiati de cele mai noi tehnologii si de o finisare moderna. Scaunele reglabile pe 8x8 directii si ornamentele de culoare negru lucios ofera stil si confort. Divertismentul este asigurat de sistemul multimedia avansat si de sistemul audio Jaguar de 80 W, cu 8 difuzoare.

GAMA DIVERSIFICATA DE MOTORIZARI

GAMA DIVERSIFICATA DE MOTORIZARI

XF ofera o gama larga de motorizari, de la varianta E-Performance, cu 4 cilindri de 2,0 litri si 163 CP, care se remarca prin emisiile de CO2 de 104 g/km, pana la motorul cu 4 cilindri de 2,0 litri si 300 CP, care accelereaza de la 0 la 100 km/h in 5,8 secunde. Indiferent daca puneti accentul pe eficienta sau pe performante, exista un model XF potrivit pentru fiecare.

TRANSMISII DISPONIBILE

TRANSMISII DISPONIBILE

Modelul XF poate fi echipat cu o cutie de viteze manuala cu 6 trepte* sau automata cu 8 trepte, controlata electronic. Cutia de viteze manuala asigura o schimbare lina si precisa a vitezelor si un confort deosebit. Iar cutia de viteze automata este rafinata si asigura schimbarea rapida a treptelor de viteza, pentru o acceleratie fara efort.

*Transmisia manuala este disponibila pentru motorizarile Ingenium turbodiesel, cu 4 cilindri de 2,0 litri si 163 CP (E-Performance) sau 180 CP. In functie de piata.
Imaginea prezinta transmisia automata.

COST TOTAL DE EXPLOATARE

COST TOTAL DE EXPLOATARE

In momentul proiectarii modelului XF, Jaguar a luat in considerare reducerea cheltuielilor totale de exploatare. Acest model se remarca printr-o eficienta foarte buna a motorului, precum si printr-un consum de combustibil de 4,0 l/100 km si emisii de CO2 de 104 g/km. Economiile nu se opresc aici. Modelul XF ofera si intervale de revizie mai lungi. Acestea sunt de 34.000 km sau 2 ani.

PERSONALIZATI-VA VEHICULUL

Cu o gama diversificata de accesorii pentru interior si exterior, modelul XF este perfect potrivit personalitatii ti stilului dvs. de viata.

EXPLORATI OPTIUNILE SI ACCESORIILE