• Jaguar F‑PACE

  SUV-ul de performanta Jaguar este o sinteza a sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE este primul SUV compact Jaguar. Este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate.

 • Jaguar I‑PACE

  Va prezentam in avanpremiera conceptul I‑PACE, primul model electric sport Jaguar cu 5 locuri.

 • Jaguar F‑TYPE

  Placerea pura de a conduce. Intruchiparea perfecta a sportivitatii

 • Jaguar XE

  Cea mai avansata, mai eficienta si mai rafinata limuzina sport realizata vreodata de Jaguar

 • Jaguar XF

  XF este elegant si atletic

 • Jaguar XJ

  Lux extraordinar. A conduce sau a fi condus?

Vizionati

ACCESORIILE MODELULUI SPORTBRAKE

Selectati din gama diversificata de accesorii si personalizati pana la cel mai mic detaliu modelul XF Sportbrake, in functie de preferintele personale.

Doriti sa dati o nota suplimentara de personalitate modelului XF Sportbrake? Un accesoriu practic? Sau poate unul elegant? Jaguar a grupat cele mai populare accesorii in 4 pachete: Towing, Lifestyle, Styling si Business. Explorati-le si apoi configurati modelul XF Sportbrake pe care il doriti sau accesati catalogul online de accesorii, pentru a le vedea pe toate.

Configurator Explorati accesoriile modelului XF

PACHET TOWING

Indiferent de aventura in care porniti, pachetul Towing disponibil pentru modelul XF Sportbrake asigura o tractare simpla si usoara.

PACHET TOWING:

PACHET TOWING:

Indiferent daca este vorba de o rulota, o barca, o remorca sau chiar o remorca pentru cai, carligul de tractare cu extindere electrica si bara de tractare detasabila permit tractarea unei mase maxime de 2.000 kg. Suportul premium pentru biciclete, montat pe carligul de tractare, asigura o solutie ergonomica de transport pentru biciclete, cu sisteme de prindere cu eliberare rapida si mecanism de blocare sigur.

PACHET LIFESTYLE

Indiferent de sportul sau hobby-ul practicat, aceste accesorii va pot ajuta sa va bucurati la maxim si protejeaza in acelasi timp interiorul si exteriorul modelului XF.

PACHET STYLING

Ca si cum modelul XF Sportbrake nu ar fi fost deja suficient de elegant, pachetul Styling accentueaza cu subtilitate stilul individual al acestui automobil.

PACHET LIFESTYLE:

PACHET LIFESTYLE:

Cutia portbagaj de plafon sport va permite sa transportati orice, de la echipamente sportive la bagaje. In interior, covorasele interioare si din portbagaj realizate din cauciuc sunt usor de curatat si protejeaza mochetele.

PACHET STYLING:

PACHET STYLING:

Va veti face remarcat cu aceste capace cromate pentru oglinzi, padele schimbator de viteze din aluminiu si covorasul din mocheta de lux pentru portbagaj, de culoare Jet Black, cu inscriptia Jaguar.

PACHET BUSINESS:

PACHET BUSINESS:

Click and Go este un sistem de depozitare compact, montat pe partea din spate a tetierelor scaunelor fata. Include un umeras montat pe tetiera, care nu permite sifonarea imbracamintei. Locurile din spate dispun de suport amovibil pentru tableta, care poate fi pozitionat cu usurinta in mai multe unghiuri. Click and Hook este un carlig universal, care creeaza un spatiu suplimentar de depozitare, ce permite atarnarea gentilor.

PACHET BUSINESS

Rezolvarea problemelor de serviciu de la bordul vehiculului nu a fost niciodata mai usoara, datorita pachetului Business disponibil pentru modelul XF Sportbrake.