• Jaguar F‑PACE

  SUV-ul de performanta Jaguar este o sinteza a sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE este primul SUV compact Jaguar. Este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate.

 • Jaguar I‑PACE

  Va prezentam in avanpremiera conceptul I‑PACE, primul model electric sport Jaguar cu 5 locuri.

 • Jaguar F‑TYPE

  Placerea pura de a conduce. Intruchiparea perfecta a sportivitatii

 • Jaguar XE

  Cea mai avansata, mai eficienta si mai rafinata limuzina sport realizata vreodata de Jaguar

 • Jaguar XF

  XF este elegant si atletic

 • Jaguar XJ

  Lux extraordinar. A conduce sau a fi condus?

Exterior

Prin imbinarea intre liniile dinamice, atent studiate si eleganta ansamblului, modelul XJ bifeaza la toate capitolele esteticii Jaguar: frumusete, puritate si simplitate

Impozant, elegant si puternic. Forma de picatura de apa in cadere a modelului XJ asigura o eficienta aerodinamica optima, imbunatatind acceleratiile si reducand rezistenta la inaintare, consumul de combustibil si emisiile de CO2

PERSONALITATE PREGNANTA

Modelul XJ in miscare este o priveliste de neuitat. Starneste admiratia si in stationare, iar personalitatea sa puternica se reflecta in alura joasa si lata, dar si in centura lunga si inalta a caroseriei. Prin imbinarea intre liniile dinamice, atent studiate si eleganta ansamblului, XJ intruchipeaza cerintele de design specifice Jaguar - frumusete, dinamism si puritatea formelor.

INTELIGENTA IN MISCARE

INTELIGENTA IN MISCARE

Modelul XJ se remarca prin designul si solutiile tehnice utilizate. Fata modelului este autentica si indrazneata, cu o grila de radiator verticala, impozanta. Grila este incadrata de farurile cu LED eficiente, cu lumini de zi cu design „dublu J”.

USOR DE RECUNOSCUT DIN ORICE UNGHI

USOR DE RECUNOSCUT DIN ORICE UNGHI

In partea din spate, lampile remarcabile cu lumini de pozitie cu LED in forma de J si tevile de esapament elipsoidale accentueaza puterea si agilitatea modelului XJ.

PLAFON PLONJANT

PLAFON PLONJANT

Luneta modelului XJ se continua pe partile laterale, pentru a crea un plafon plonjant, care evidentiaza silueta lunga, joasa si lata.

XJ R-SPORT

XJ R-SPORT

XJ R-Sport include elemente de design dinamice, cum ar fi grila de radiator si masca spate de culoare negru lucios, precum si un difuzor in fata, praguri de tip „R” si spoiler spate.