• Jaguar F‑PACE

  SUV-ul de performanta Jaguar este o sinteza a sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE este primul SUV compact Jaguar. Este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate.

 • Jaguar I‑PACE

  Va prezentam in avanpremiera conceptul I‑PACE, primul model electric sport Jaguar cu 5 locuri.

 • Jaguar F‑TYPE

  Placerea pura de a conduce. Intruchiparea perfecta a sportivitatii

 • Jaguar XE

  Cea mai avansata, mai eficienta si mai rafinata limuzina sport realizata vreodata de Jaguar

 • Jaguar XF

  XF este elegant si atletic

 • Jaguar XJ

  Lux extraordinar. A conduce sau a fi condus?

TEHNOLOGIE INCORPORATA

Sistemele avansate de asistenta pentru sofer ale modelului XJ se asigura ca sunteti intotdeauna conectat, informat si relaxat.
EMISII DE CO2 g/km

99, cu transmisie manuala
106, cu transmisie automata

CONSUM DE COMBUSTIBIL in ciclu combinat mpg (l/100 km)

Maxim 75,0 (3,8), cu transmisie manuala
Maxim 68,9 (4,1), cu transmisie automata

XJ este echipat cu o gama de sisteme InControl si de asistenta pentru sofer standard si optionale, care confera soferului un plus de siguranta si confort. De asemenea, toate modelele XJ sunt echipate standard cu InControl Touch Pro, cel mai rapid si mai avansat sistem multimedia Jaguar de pana acum. Alaturi de InControl Touch Pro puteti comanda InControl Connect Pro, care asigura o gama completa de servicii Pro ce imbunatatesc functionalitatea sistemului InControl Touch Pro.

SISTEMUL MULTIMEDIA

Toate modelele XJ sunt echipate cu sistemul multimedia Jaguar de ultima generatie, InControl Touch Pro. Acesta este comandat de un sistem Intel cu 4 nuclee pe un chip (SoC), care duce la alt nivel notiunea de conectivitate. Sistemul interactioneaza perfect cu un smartphone, pentru a oferi o gama de servicii care imbunatatesc experienta la bord, prin asigurarea conectivitatii in timpul deplasarii.

COMENZI DE LA ECRANUL TACTIL

COMENZI DE LA ECRANUL TACTIL

Centrul de comanda al modelului XJ este ecranul tactil. Aceasta interfata noua si foarte intuitiva poate fi personalizata si include gesturi specifice utilizarii unui smartphone sau unei tablete - apasati, prindeti si trageti pentru o utilizare rapida si exacta.

PANOU DE BORD VIRTUAL

PANOU DE BORD VIRTUAL

Panoul de bord virtual in format HD al modelului XJ aduce informatiile in prim plan - ecranul HD TFT cu diagonala de 12,3” inlocuieste grupul de instrumente conventional. Acest afisaj virtual performant, cu mai multe interfete, imbina o interfata grafica intuitiva cu functii avansate, pentru a spori placerea de a conduce. Puteti alege una dintre cele patru teme presetate pentru afisaj sau navigatie pe ecran complet cu harti in format 3D, in functie de preferintele personale.

SISTEM MULTIMEDIA SPATE

SISTEM MULTIMEDIA SPATE

Sistemul multimedia spate, disponibil optional, include ecrane HD performante, cu diagonala de 10,2”, ce pot fi utilizate separat. Formatul 16:9 al ecranelor permite vizualizarea in bune conditii a filmelor. Iar echiparea cu casti wireless, telecomanda si porturi USB si HDMI, care accepta utilizarea mai multor tablete si smartphone-uri, permite conectarea fara probleme a tuturor pasagerilor.

SISTEMUL AUDIO

SISTEMUL AUDIO

XJ ofera o gama de sisteme audio care va permite sa ascultati muzica favorita. Sistemul audio Jaguar are o putere de 250 W si dispune de 8 difuzoare. XJ mai poate fi echipat cu inca 3 sisteme, proiectate impreuna cu expertii britanici in domeniul sistemelor audio de la Meridian, care ofera performante imbunatatite: sistemul audio digital surround Meridian de 380 W, sistemul audio digital surround Meridian de 825 W si sistemul audio digital Meridian de 1300 W.

Toate dispun de tehnologii avansate, cum ar fi o aplicatie de procesare a semnalului digital (DSP), pentru a asigura un sunet stereo sau surround extraordinar in habitaclu si a optimiza fiecare element al sistemului, precum si de corectie a sunetului, pentru a imbunatati semnificativ claritatea si calitatea auditiei.

SIGURANTA IMBUNATATITA

SIGURANTA IMBUNATATITA

XJ este proiectat pentru a asigura o siguranta maxima atat in timpul deplasarii, cat si al stationarii. Alarma si sistemul de imobilizare sunt disponibile in echiparea standard. Puteti utiliza butucul cheii pentru a inchide de la distanta sau pentru a inchide dublu modelul XJ sau, alternativ, puteti face acest lucru de la un buton discret amplasat pe manerul usii. Usile pot fi programate pentru a se inchide automat la atingerea unei viteze presetate, dupa ce porniti de pe loc.