• Jaguar F‑PACE

  SUV-ul de performanta Jaguar este o sinteza a sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE este primul SUV compact Jaguar. Este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate.

 • Jaguar I‑PACE

  Va prezentam in avanpremiera conceptul I‑PACE, primul model electric sport Jaguar cu 5 locuri.

 • Jaguar F‑TYPE

  Placerea pura de a conduce. Intruchiparea perfecta a sportivitatii

 • Jaguar XE

  Cea mai avansata, mai eficienta si mai rafinata limuzina sport realizata vreodata de Jaguar

 • Jaguar XF

  XF este elegant si atletic

 • Jaguar XJ

  Lux extraordinar. A conduce sau a fi condus?

XJ

XJ este limuzina de lux Jaguar, o combinatie perfecta intre tehnologie avansata, sportivitate si lux desavarsit.
EMISII DE CO2 g/km

185

CONSUM DE COMBUSTIBIL in ciclu combinat (l/100 km)

De la 7,0

XJ redefineste conceptul de automobil de lux. Este o combinatie impresionanta intre stil, lux si putere. Asigura agilitate si o experienta dinamica la volan, de neegalat. Iar pentru pasageri, un confort desavarsit.

XJ dispune in echiparea standard de faruri si lampi spate cu LED , precum si de alte echipamente.

Niciun automobil nu arata si nu se conduce ca modelul XJ.

Explorati INTERIORUL MODELULUI XJ

Tapiterie din piele granulata Cashew Bond si parte superioara plansa de bord Truffle, capitonaj plafon Ivory Morzine, ornamente din lemn de trandafir satinat si mochete Truffle.

Explorati interiorul

AMPATAMENT STANDARD SAU LUNG

Toate modelele XJ reprezinta mediul perfect pentru munca sau petrecerea timpului liber, atat in varianta cu ampatament standard (SWB), cat si cu ampatament lung (LWB). Modelele LWB se remarca si prin spatiul pentru picioare, mai mare de 1 metru, si tinuta de drum specifica unei limuzine, cu setari modificate ale suspensiei pneumatice, care asigura un confort imbunatatit.

DESIGN SPORTIV

Stilul autentic al modelului XJ se remarca prin grila de radiator verticala, impozanta, farurile cu LED puternice si lampi spate cu LED elegante, cu design in dungi special. Personalitatea puternica a modelului XJ este reflectata de linia joasa si lata si de centura lunga si inalta a caroseriei.
Explorati exterior

INTERIOR RELAXANT

Foarte luxos, cu o calitate a fabricatiei prin care se distinge clar de concurenta. Intr-un model XJ nu doar calatoriti, ci beneficiati de conditii depline de confort.

Explorati interiorul

PUTERNIC, ALERT, INTELIGENT

Toate motoarele modelului XJ ofera o imbinare perfecta intre performante, rafinament si eficienta. Gama include un motor V6 turbodiesel si 4 motoare pe benzina. Motoarele pe benzina includ variantele cu 4 cilindri turbo, de 2,0 litri si 240 CP, V6 supraalimentat de 3,0 litri si puternicul V8 supraalimentat de 5,0 litri si 550 CP, care echipeaza modelul XJR. Toate motorizarile dispun de sistem start/stop inteligent, care permite reducerea suplimentara a consumului de combustibil si a emisiilor de CO2.

Explorati experienta la volan

FRUMUSETE, FORTA SI AGILITATE

Constructia integrala din aluminiu a caroseriei nu este numai puternica si rigida, ci si extrem de usoara. Caroseria autoportanta realizata integral din aluminiu este nituita si nu are nici macar un singur punct de sudura, fiind astfel una dintre cele mai usoare la aceasta clasa. Raportul putere-greutate favorabil asigura imbunatatirea performantelor, iar structura autoportanta asigura o rigiditate sporita, pentru o manevrabilitate si o siguranta imbunatatite.

Explorati experienta la volan

SISTEMUL MULTIMEDIA

Cel mai performant sistem multimedia Jaguar - InControl Touch Pro este disponibil in echiparea standard a tuturor modelelor XJ. Acesta dispune de un ecran tactil cu diagonala de 8” amplasat pe consola centrala si de un grup de instrumente HD, personalizabil, cu diagonala de 12,3”, care include interfete lizibile. Alte echipamente inovatoare includ un sistem de navigatie care memoreaza calatoriile frecvente si un hard disk cu o capacitate de 10 GB, pentru stocarea fisierelor media.

*In functie de piata

Explorati tehnologia incorporata
PERFORMANTELE SI LUXUL MODELULUI XJR

PERFORMANTELE SI LUXUL MODELULUI XJR

XJR imbina performantele unui supercar cu atentia deosebita acordata detaliilor. De la motorul sau V8 de 5,0 litri supraalimentat, care dezvolta o putere de 550 CP, si sistemele avansate de asistenta pentru sofer, la elementele „R” specifice si interiorul modern, este fara indoiala cel mai performant model sportiv de lux.

EXPLORATI GAMA DE MODELE

EXPLORATI GAMA DE MODELE

Explorati gama XJ si descoperiti combinatia perfecta de performante, manevrabilitate si confort.

XJ CU AMPATAMENT STANDARD
XJ CU AMPATAMENT LUNG