INTREBARI FRECVENTE DESPRE PROTECT
Apel SOS de urgență
CE ESTE INCONTROL PROTECT?

InControl Protect include următoarele funcții:


Apel SOS de urgență: dacă se declanșează airbag-urile sau dacă se detectează o răsturnare a vehiculului este activat automat un apel de urgență. Dacă survin aceste incidente, vehiculul efectuează automat un apel către centrul pentru apeluri de urgență, care va trimite serviciul se urgență corespunzător. Efectuarea manuală a unui apel SOS de urgență are loc atunci când un pasager apasă butonul pentru apel SOS de urgență din partea dreaptă a consolei plafonului.
Asistență rutieră Jaguar optimizată: Dacă survine o defecțiune, la apăsarea butonului de asistență rutieră Jaguar optimizată vehiculul va utiliza semnalul GPS pentru a localiza automat vehiculul și va trimite informații despre starea acestuia, pentru a minimiza întârzierile. Apelarea asistenței rutiere Jaguar optimizate poate fi efectuată și prin intermediul aplicației instalate pe smartphone sau prin apelarea serviciului de asistență rutieră Jaguar prin intermediul unei linii de telefonie fixă. (Numai apelurile efectuate prin apăsarea butonului de asistență rutieră Jaguar optimizată permit localizarea prin GPS a vehiculului)
Aplicația pentru smartphone: Aplicația InControl Remote pentru smartphone vă permite să vă pregătiți pentru o călătorie prin verificarea de la distanță a nivelului combustibilului și a autonomiei. Puteți găsi vehiculul într-o parcare aglomerată și vă puteți asigura că l-ați încuiat și că ați închis geamurile. De asemenea, puteți descărca traseul parcurs, pentru a permite decontarea cheltuielilor de deplasare în interes de serviciu.

CUM EFECTUEZ UN APEL SOS DE URGENȚĂ?

Într-o situație în care este necesară intervenția serviciilor de urgență, apăsați și eliberați capacul butonului din partea dreaptă a consolei plafonului. Apăsați timp de 2 secunde butonul pentru a efectua un apel de urgență (după apăsare butonul va clipi în culoarea portocalie). Legătura este stabilită atunci când se aude vocea unui membru al echipei pentru apeluri de urgență. Poziția vehiculului este trimisă automat echipei pentru apeluri de urgență, care trimite la locația respectivă serviciul de urgență corespunzător. După efectuarea apelului, culoare butonului revine la roșu. După utilizare, apăsați din nou pe capacul butonului. NOTĂ: dacă se detectează un accident sau dacă se declanșează airbag-urile vehiculului se efectuează automat un apel SOS de urgență.

CARE ESTE DIFERENȚA ÎNTRE UN APEL SOS DE URGENȚĂ MANUAL ȘI UNUL AUTOMAT?

Un apel SOS de urgență automat este efectuat dacă se declanșează airbag-urile sau dacă se detectează un accident. Dacă survin aceste incidente, vehiculul efectuează automat un apel telefonic și trimite serviciilor de urgență coordonatele GPS ale vehiculului.


Efectuarea manuală a unui apel SOS de urgență are loc atunci când un pasager apasă butonul pentru apel SOS de urgență din cadrul consolei plafonului.

APELUL SOS DE URGENȚĂ ESTE EFECTUAT PRIN INTERMEDIUL TELEFONULUI ȘOFERULUI?

Nu. Apelul SOS de urgență utilizează un sistem separat, cu o cartelă SIM dedicată montată pe vehicul.

UNDE POT UTILIZA APELUL SOS DE URGENȚĂ?

Serviciul apel SOS de urgență este disponibil în țara în care v-ați abonat la serviciile InControl și în țările în care există numărul de telefon de urgență 112. Rețineți că în țările în care este disponibil numai numărul de telefon de urgență 112 este efectuat numai un apel vocal. Serviciile de urgență nu vor primi informații despre poziția dvs.

CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ VEHICULUL ESTE IMPLICAT ÎNTR-UN ACCIDENT ȘI TELEFONUL NU ARE SEMNAL?

Vehiculul încearcă de mai multe ori să efectueze un apel, iar dacă nu există semnal pentru mobil nu poate efectua apelul, butonul nu va mai clipi în culoarea portocalie și va reveni la culoarea roșie.

CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ APĂS DIN GREȘEALĂ BUTONUL PENTRU APEL SOS DE URGENȚĂ?

Dacă apăsați din greșeală butonul pentru apel SOS de urgență se va efectua un apel. După apelarea echipei pentru apeluri de urgență trebuie să informați interlocutorul că ați apăsat din greșeală butonul pentru apeluri de urgență, în caz contrar este posibil să suportați costuri suplimentare.

Apelarea asistenței rutiere Jaguar optimizate
CUM APELEZ ASISTENȚA RUTIERĂ JAGUAR OPTIMIZATĂ?

În cazul unei defecțiuni, apăsați și eliberați capacul butonului din partea stângă a consolei plafonului. Apăsați timp de 2 secunde butonul pentru a apela gratuit asistența rutieră Jaguar (după apăsare butonul va clipi în culoarea portocalie). Legătura este stabilită atunci când se aude vocea unui membru al echipei de asistență rutieră Jaguar. Poziția vehiculului este trimisă automat echipei de asistență rutieră Jaguar, care trimite la locația respectivă serviciul de urgență corespunzător. După utilizare, apăsați din nou pe capacul butonului.

APELAREA ASISTENȚEI RUTIERE JAGUAR OPTIMIZATE ESTE EFECTUATĂ PRIN INTERMEDIUL TELEFONULUI ȘOFERULUI?

Nu. Apelarea asistenței rutiere Jaguar optimizate utilizează un sistem separat, cu o cartelă SIM dedicată montată pe vehicul.

UNDE POT UTILIZA APELAREA ASISTENȚEI RUTIERE JAGUAR OPTIMIZATE?

Serviciul de asistență rutieră Jaguar optimizată poate fi utilizat în toate țările în care este valabilă polița de asistență rutieră Jaguar. Dacă utilizați asistența rutieră Jaguar în timp ce călătoriți în altă țară în care este valabilă polița, veți fi transferat serviciilor de asistență rutieră din țara de reședință, care vor trimite echipa de asistență rutieră la locația dvs. exactă.

CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ ESTE APĂSAT DIN GREȘEALĂ BUTONUL DE ASISTENȚĂ RUTIERĂ JAGUAR OPTIMIZATĂ?

Dacă apăsați din greșeală butonul de asistență rutieră Jaguar optimizată se va efectua un apel. După ce interlocutorul răspunde trebuie să-l informați că ați apăsat din greșeală butonul de asistență rutieră Jaguar optimizată, în caz contrar este posibil să suportați costuri suplimentare.

DACĂ ABONAMENTUL LA SERVICIUL DE ASISTENȚĂ RUTIERĂ JAGUAR EXPIRĂ ÎNAINTEA SERVICIILOR INCONTROL PROTECT, VOI MAI PUTEA APELA ASISTENȚA RUTIERĂ JAGUAR OPTIMIZATĂ?

Funcția de asistență rutieră Jaguar optimizată inclusă în serviciile InControl Protect nu asigură acoperire în caz de defecțiuni, ci îmbunătățește serviciul asigurat de abonamentul de asistență rutieră Jaguar. În momentul expirării abonamentului de asistență rutieră Jaguar, butonul pentru asistență rutieră Jaguar optimizată al vehiculului permite în continuare apelarea centrului de asistență rutieră Jaguar, însă este posibil ca asistența oferită să fie contra cost.

Aplicația InControl Remote pentru smartphone
CE ESTE FUNCȚIA JOURNEYS (CĂLĂTORII)?

Funcția Journeys (călătorii) vă permite să înregistrați, să salvați și să exportați informații despre călătorie. O călătorie este înregistrată după ce vehiculul a parcurs mai mult de 0,6 mile (1 km) și apoi este oprit motorul. Traseul poate fi afișat pe o hartă. De asemenea, pot fi consultate distanța, consumul de combustibil, durata și viteza medie. Informațiile despre călătorie pot fi vizualizate, șterse sau exportate în format Excel, în vederea calculării cheltuielilor. Funcția călătorii este disponibilă din aplicația InControl Remote pentru smartphone și pe site-ul My Jaguar InControl.


Atunci când creați contul InControl vi se va solicita să selectați preferințele privind călătoriile. Funcția călătorii poate fi dezactivată complet. Rețineți că, dacă decideți să activați funcția călătorii, puteți șterge unele sau toate călătoriile din aplicația InControl Remote sau de pe site-ul My Jaguar InControl.

CUM ACTIVEZ SAU DEZACTIVEZ FUNCȚIA JOURNEYS (CĂLĂTORII)?

Funcția călătorii poate fi activată sau dezactivată din aplicația InControl Remote pentru smartphone și de pe site-ul My Jaguar InControl.


Pentru a afișa sau modifica starea funcției, accesați „Vehicle settings” (setări vehicul) din aplicația InControl Remote pentru smartphone sau pe site-ul My Jaguar InControl. Treceți comutatorul Jouneys (călătorii) în poziția activat sau dezactivat, în funcție de preferințe. Apoi vi se va solicita să introduceți codul PIN și să salvați modificarea.

POZIȚIA MEA POATE FI URMĂRITĂ ÎN TIMP REAL?

Vehiculele nu pot fi urmărite activ dacă nu este efectuat un apel SOS se urgență sau un apel de asistență rutieră Jaguar optimizată. În astfel de cazuri poziția vehiculului este trimisă automat serviciilor de urgență și de asistență rutieră. În plus, dacă aveți InControl Secure și ați confirmat că vehiculul a fost furat, poziția vehiculului este urmărită activ.

DE UNDE POT DESCĂRCA APLICAȚIA INCONTROL REMOTE PENTRU SMARTPHONE?

Puteți descărca aplicația InControl Remote pentru smartphone căutând Jaguar InControl Remote pe Google Play sau în Apple App Store. De asemenea, este disponibil un mod demo care vă permite să explorați principalele funcții ale aplicației, fără a fi nevoie de un vehicul real.

CE DISPOZITIVE MOBILE ACCEPTĂ APLICAȚIA INCONTROL REMOTE PENTRU SMARTPHONE?

Aplicația InControl Remote pentru smartphone este compatibilă cu dispozitivele cu Android v4.1 sau o versiune ulterioară (de exemplu Samsung Galaxy S4 și HTC ONE M8) și cu dispozitivele Apple cu iOS 6.0 sau o versiune ulterioară (începând cu iPhone 4S).

DACĂ UTILIZEZ SERVICIILE INCONTROL TREBUIE SĂ PLĂTESC ÎN PLUS?

După abonare veți fi taxat numai pentru datele utilizate și apelurile efectuate prin intermediul aplicației InControl Remote pentru smartphone, conform contractului încheiat cu operatorul de rețea.

POT ACEA UN SINGUR CONT ȘI DESCĂRCA APLICAȚIA INCONTROL REMOTE PE 2 SMARTPHONE-URI?

Da. Puteți descărca aplicația pe mai mult de un smartphone. Însă numele de utilizator și parola pentru contul InControl Remote vor fi aceleași pe ambele dispozitive.

CARE SUNT FUNCȚIILE PRINCIPALE ALE APLICAȚIEI INCONTROL REMOTE PENTRU SMARTPHONE?

Aplicația InControl Remote pentru smartphone vă permite să accesați informații importante despre vehicul, cum ar fi nivelul combustibilului și anumite avertizări de la bord, în momentul activării acestora (de ex. cu privire la presiunea în anvelope și nivelul lichidelor). Dacă aveți un abonament Remote Premium, aplicația permite și interacțiunea de la distanță cu vehiculul.

APPLE WATCH
CUM INSTALEZ APLICAȚIA PE UN APPLE WATCH?

După ce ați descărcat aplicația Jaguar InControl Remote pe un iPhone, urmați instrucțiunile Apple privind descărcarea aplicațiilor pe Apple Watch, care se regăsesc la adresa .

DE CE NU POT SĂ GĂSESC FUNCȚIA CĂLĂTORII ÎN APLICAȚIA JAGUAR INCONTROL REMOTE PENTRU APPLE WATCH?

Funcția călătorii este disponibilă numai din aplicația InControl Remote pentru iPhone sau de pe portalul web My Jaguar InControl.

CE SE ÎNTÂMPLĂ ATUNCI CÂND ACTIVEZ CLIMATIZAREA DE LA DISTANȚĂ DIN APLICAȚIA PENTRU CEAS?

Puteți seta și regla temperatura în habitaclu cu ajutorul unui Apple Watch. Din motive de siguranță, dacă vehiculul este descuiat atunci când activați climatizarea de la distanță din aplicația InControl Remote instalată pe Apple Watch, vehiculul se încuie automat înainte de pornirea motorului.

CONTACT
GASITI UN DEALER
CONTACTATI-NE
Ne face placere sa va ajutam cu raspunsuri la intrebari sau cu alte informatii despre InControl.
GASITI UN DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere
TERMENI SI CONDITII
Accesati termenii si conditiile si politica de confidentialitate Jaguar.
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs

Pe masura ce se dezvolta aplicatia InControl, este posibil sa fie incluse optional anumite functii, tinand cont de piata sau de varianta de motorizare. Pentru disponibilitate si conditiile complete luati legatura cu dealer-ul local Jaguar. Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile.