O FORMULA CASTIGATOARE

Jaguar TCS Racing revine in sezonul 8 al Campionatului Mondial ABB FIA Formula E, cu Mitch Evans si Sam Bird la volanul modelului de curse electric Jaguar I‑TYPE 5.
URMARITI VIDEOCLIPUL

FACETI CUNOSTINTA CU ECHIPA

Pilotii, inginerii si tehnicienii nostri de clasa mondiala au in comun ambitia, dublata numai de talentul, tenacitatea si personalitatea lor.

SAM BIRD - PILOT

SAM BIRD - PILOT

Pilotul de curse britanic Sam Bird s-a laturat Jaguar Racing inaintea sezonului 7 al Campionatului Mondial ABB FIA Formula E. In varsta de 34 de ani, acesta a continuat sa fie singurul pilot care a concurat in toate cursele de la inceputul seriei, ce a avut loc in 2014, castigand pana acum de 11 ori, ultimele victorii fiind la Diriyah si New York City, pentru Jaguar Racing.
MITCH EVANS - PILOT

MITCH EVANS - PILOT

Mitch a debutat in karting la varsta de 6 ani si a castigat marele premiu al Noii Zeelande la varsta de 16 ani. A debutat in Campionatul Mondial ABB FIA Formula E alaturi de Jaguar Racing in 2016, anul revenirii in sporturile cu motor a echipei britanice. In sezonul cu numarul 7 a terminat de 5 ori pe podium si a ocupat pozitia a 4-a in campionatul pilotilor, cea mai buna clasare a sa de pana acum. De asemenea, a stabilit si cel mai bun timp pe tur de circuit la Roma, New York si Londra.
JAMES BARCLAY - DIRECTORUL ECHIPEI

JAMES BARCLAY - DIRECTORUL ECHIPEI

James a fost desemnat directorul echipei pentru programul Jaguar in Campionatului Mondial ABB FIA Formula E in noiembrie 2015 si a fost responsabil de gestionarea revenirii extraordinare in sporturile cu motor a marcii britanice. In ultimele 5 sezoane James a coordonat evolutia Jaguar Racing, conducand echipa atat la curse, cat si in afara lor.
AFLATI MAI MULTE

JAGUAR I-TYPE 5

Proiectat pentru a asigura un echilibru perfect intre putere si eficienta, accelereaza de la 0 la 100 km/h in 2,8 secunde si dezvolta o putere maxima de 250 kW.
AFLATI MAI MULTE

ADN DE CURSE

Reputatia Jaguar in materie de performante, tehnologie si design a fost construita in cele mai dificile curse si in cele mai grele campionate din lume.
AFLATI MAI MULTE
ARTICOLE DE COLECTIE

ARTICOLE DE COLECTIE

Nu trebuie sa fiti pilot ca sa aratati diferit. Accesati magazinul online Jaguar si gasiti cadoul perfect pentru dvs. sau pentru cei dragi.
AFLATI MAI MULTE
JAGUAR I-PACE CU PROPULSIE ELECTRICA

JAGUAR I-PACE CU PROPULSIE ELECTRICA

Cu performante si conectivitate la cel mai inalt nivel, I‑PACE este cel mai modern SUV sportiv complet electric.
AFLATI MAI MULTE