CHEIA SUCCESULUI ESTE MUNCA IN ECHIPA

TATA CONSULTANCY SERVICES

TATA CONSULTANCY SERVICES

TCS este o organizatie mondiala lider de piata in domeniul serviciilor IT, consultantei si solutiilor de afaceri. Imbinam experienta tehnica si solutiile de business intelligence, pentru a cataliza schimbarile si a obtine rezultate. Misiunea noastra este de a ajuta clientii sa-si indeplineasca obiectivele, oferind solutii si servicii IT si de consultanta inovatoare si performante, pentru ca toate partile implicate sa fie multumite de colaborare.

Obiectivul Tata Consultancy Services este de a crea un viitor transparent, folosind inovatiile pentru a genera sustenabilitate. Dorim sa utilizam acest parteneriat nou pentru a sublinia importanta electrificarii, punand in valoare evolutia acestui proces si promovand un viitor mai sustenabil.
TCS
GKN

GKN

GKN Automotive este o companie globala de tehnologie auto, lider in domeniu, aflata in avangarda sistemelor de propulsie electrica si care colaboreaza cu 90% dintre producatorii de automobile din toata lumea. Suntem singurul furnizor dedicat proiectarii, fabricatiei, integrarii si optimizarii tehnologiilor de propulsie conventionala, electrica si de tractiune integrala. In ultimii 20 de ani, am dezvoltat sisteme eDrive performante, bazate pe experienta acumulata in sistemele de tractiune integrala. Centrul de inovatii GKN Automotive de la Abingdon este unul dintre cele mai importante huburi globale de dezvoltare a sistemelor destinate viitoarelor vehicule electrice.

Parteneriatul tehnologic intre GKN Automotive si Jaguar Racing a inceput in 2017, inaintea sezonului 4 al Campionatului Mondial ABB FIA Formula E. Testarea la limita a tehnologiilor noastre la curse este esentiala pentru implementarea mai rapida a inovatiilor si acumularea de cunostinte noi. Parteneriatul nostru este centrat pe eficienta deplasarii, la fel de importanta atat pentru Formula E, cat si pentru diferentierea de concurenta a viitoarelor solutii de propulsie electrica GKN Automotive.

Ca partener oficial eDrive Jaguar Racing, GKN Automotive va colabora strans cu inginerii Jaguar Racing pentru implementarea solutiilor de design, productie si software pe modelul I-TYPE 5. Vom juca un rol important in dezvoltarea motorizarii electrice si vom utiliza experienta de pana acum pentru a dezvolta tehnologii avansate de racire a motorului electric si invertorului, in vederea imbunatatirii eficientei sistemului. Inginerii software GKN Automotive vor lucra si la sediul Jaguar Racing.
GKN
DOW

DOW

Dow se mandreste sa puna la dispozitia echipei de Formula E Jaguar Racing platforma sa MobilityScienceTM, experta in cunostinte stiintifice privind materialele si axata pe dezvoltarea aplicatiilor si inovatie in domeniul transportului. Ne bazam pe munca in echipa, suntem deschisi la idei noi si inovam cu pasiune alaturi de partenerii si clientii nostri, pentru a crea materiale care permit reducerea emisiilor de carbon ale vehiculelor – obiectivele principale sunt reducerea greutatii, cresterea autonomiei, imbunatatirea sigurantei si reducerea consumului de energie.

Solutiile de transport Dow includ o gama diversificata de tehnologii pentru vehiculele electrice, care utilizeaza poliolefina, poliuretan, acril, substante chimice speciale si silicon. Parteneriatul cu Jaguar Racing corespunde obiectivului nostru de a fi cea mai inovatoare, orientata pe cerintele clientilor, diversificata si sustenabila companie de tehnologia materialelor din lume, prin noi modalitati de colaborare pentru cautarea celor mai bune solutii.
DOW
CASTROL

CASTROL

Castrol, una dintre marcile de lubrifianti lider de piata la nivel mondial, se mandreste cu inovatiile sale. Pasiunea pentru performante, imbinata cu filozofia parteneriatelor, a permis Castrol sa dezvolte produse care au stat la baza a numeroase descoperiri tehnologice in domeniul transportului terestru, aerian, naval si aerospatial. Tranzitia la electrificare ne-a inspirat sa cream si sa lansam o gama de fluide pentru propulsia electrica, proiectate si testate pentru vehiculele electrice. Castrol cauta in permanenta parteneri inovatori, care sa ne ajute sa avansam, iar parteneriatul cu echipa Jaguar Racing Formula E ne va permite sa testam la curse gama noastra de fluide pentru propulsia electrica si sa fim in avangarda solutiilor de transport ale viitorului. Este mai mult decat ulei, este inginerie lichida.
CASTROL
MICRO FOCUS

MICRO FOCUS

Micro Focus este unul dintre cei mai mari furnizori de software pentru companii la nivel mondial si furnizeaza tehnologie esentiala pentru 40.000 de clienti din lumea intreaga. Cu un portofoliu diversificat, sustinut de o baza solida de analize avansate, compania permite clientilor sa functioneze si sa evolueze, pentru a se putea adapta evolutiei conditiilor de pe piata si a concura eficient in economia digitala.

Gama de produse a companiei include peste 300 de elemente al caror rol este de a genera avantaje importante – accelerarea implementarii aplicatiilor, simplificarea transformarii IT, consolidarea rezilientei cibernetice si analiza timpului de actiune – aceste sunt elemente esentiale pentru a castiga atat la curse, cat si in afara lor. Ca partener tehnic al Jaguar Racing, Micro Focus va furniza mai intai tehnologii care permit echipei sa accelereze dezvoltarea software, precum si analize predictive care sa imbunatateasca performantele echipei si experienta de vizualizare.

Impreuna vom implementa solutii IT care vor crea o legatura intre solutiile noi si cele existente si vor consolida investitiile IT viitoare. Numim acest lucru tehnologie moderna, fara probleme (High Tech, Low Drama).
MICRO FOCUS
ALPINESTARS

ALPINESTARS

Peste 50 de ani de pionierat in domeniul sigurantei si performantelor sporturilor cu motor inseamna pentru Alpinestars aniversarea a 55 de ani de parteneriat la cel mai inalt nivel al curselor profesioniste, ca prim furnizor de pantofi de curse, echipamente si articole de protectie, cu o pozitie bine consolidata si pe viitor.

Prin continuarea inovatiilor si cercetare tehnologica, design si dezvoltare, cu centre moderne in Europa si SUA si un program de dezvoltare pentru sporturi auto implementat la nivel international, Alpinestars este un furnizor important pentru toate campionatele de sporturi cu motor ce se bucura de popularitate. Produsele care asigura confort si respirabilitate in cocpitul aglomerat reduc oboseala pilotului si il ajuta sa ramana concentrat.

Un obiectiv. O viziune.
ALPINESTARS
UNCOMMON

UNCOMMON

Proiectam, dezvoltam si livram pentru echipe articole si echipamente personalizate si inovatoare, cu aspect si calitate de exceptie. Reteaua noastra globala si cunostintele si experienta vaste sunt garantia sigurantei pe care o oferim, iar expertiza noastra in domeniul modei sustenabile va permite sa fiti in centrul atentiei si cand nu purtati articolele noastre.
UNCOMMON