CONTACT

Expertii nostri va pot prezenta gama de vehicule si servicii si va pot raspunde la eventualele intrebari.

CONTACTE INTERNATIONALE

Daca sunteti un client de flota care doreste sa achizitioneze vehicule pentru mai multe piete, puteti beneficia de un contract de vanzari Jaguar si Land Rover la nivel international, gestionat de un Key Account Manager, care va va asista la derularea achizitiilor si activitatilor post-vanzare transnationale cu vehicule Jaguar si Land Rover.

Telefon: +44 (0) 1920 885126
E-mail: intsales@jaguar.com

CONTACTE REGIONALE

Echipa de vanzari flote va va acorda asistenta de specialitate si un singur punct de contact pentru toate cerintele dvs. privind vehiculele Jaguar si Land Rover.

CLIENTI SPECIALIZATI

Oferim clientilor din lumea intreaga o gama completa de vehicule de lux, foarte performante. Printre acestia se numara personal diplomatic, militar si din ambasade, precum si cei care doresc vehicule blindate si pentru servicii de urgenta.

VANZARI PENTRU PERSONALUL DIPLOMATIC

VANZARI PENTRU PERSONALUL DIPLOMATIC

Prin programul de vanzari pentru personalul diplomatic, Jaguar ofera o gama de vehicule care reflecta cerintele, provocarile si prestigiul specifice comunitatii diplomatilor.
VANZARI CATRE AMBASADE

VANZARI CATRE AMBASADE

Cu vehicule din gama Jaguar perfect adaptate cerintelor ambasadelor, realizam si distribuim flote personalizate pentru guvernele din lumea intreaga.