O FLOTA CU AUTORITATE

Vehicule Jaguar si Land Rover pentru servicii de urgenta.

PERFORMANTE SI SPECIALIZARE

Jaguar Land Rover se mandreste sa ofere o flota de vehicule pregatite pentru orice situatie. La fel ca dvs. si echipa pe care o conduceti, vehiculele noastre au de indeplinit un obiectiv si nu se tem de provocari. Aceste calitati le-au permis sa fie apreciate de multe dintre serviciile de urgenta din lumea intreaga.

De la performantele excelente in teren accidentat la viteza si agilitatea extraordinare pe strazile aglomerate, suntem siguri de abilitatea acestora de a face fata cu brio oricarei situatii.

VEHICULELE JAGUAR

VEHICULELE JAGUAR

Cand raspundeti unei situatii de urgenta, intrati intr-o cursa contra cronometru. De aceea, vehiculele Jaguar sunt ideale in calitate de vehicule pentru situatii de urgenta, deoarece ofera performante exceptionale, dublate de o functionalitate pe masura.
VEHICULELE LAND ROVER

VEHICULELE LAND ROVER

Vehiculele Land Rover sunt echipate pentru a putea ajunge in aproape orice locatie. Cu performante de top in tot teren, functionalitate si tehnologii inovatoare, acestea pot raspunde in situatii dificile, in teren accidentat.

PREGATITE ATUNCI CAND CONTEAZA CU ADEVARAT

Toate modelele Jaguar sunt proiectate pentru maximizarea performantelor si eficientei. Tehnologiile cu frecare redusa, structura usoara a caroseriei si aerodinamica atent studiata contribuie la reducerea consumului de combustibil si imbunatatirea performantelor dinamice. Iar sistemul de tractiune integrala cu Intelligent Driveline Dynamics imbunatateste comportamentul rutier in toate situatiile.

FITI PREGATITI PENTRU SITUATII IMPREVIZIBILE

Toate modelele Land Rover se remarca prin performantele excelente in teren accidentat. Prototipurile sunt testate aproximativ 8.500 km, in cele mai dificile conditii de off-road, iar simulatorul de muson se asigura ca toate vehiculele pot traversa un vad fara ca o singura picatura de apa sa patrunda in habitaclu.

FACETI ECONOMII SI REZOLVATI IN ACELASI TIMP SITUATII LIMITA

Intelegem importanta costului total de exploatare. De aceea, toate modelele din gama beneficiaza de o serie de contracte de intretinere si exploatare* care va permit sa faceti economii.

3 ANI GARANTIE

3 ANI GARANTIE

Beneficiati de linistea pe care o ofera lipsa de griji privind reparatiile si inlocuirile de piese, pe o perioada de 3 ani.
ASISTENTA RUTIERA 24/7**

ASISTENTA RUTIERA 24/7**

In cazul unei defectiuni, asiguram tractarea vehiculului pana la cel mai apropiat service autorizat Jaguar Land Rover.
PRIORITATE LA COMANDAREA PIESELOR

PRIORITATE LA COMANDAREA PIESELOR

Toate reparatiile sau inlocuirile de piese in garantie vor fi efectuate gratuit, utilizand piese originale Jaguar si Land Rover.
MECANICI SPECIALIZATI

MECANICI SPECIALIZATI

Toate reparatiile sunt efectuate de ingineri competenti, specializati la academia noastra de training tehnic exceptionala.

PROGRAMUL DE MODIFICARE ACREDITATA PENTRU FLOTE

Nu incredintam oricui vehiculele noastre. Reteaua de operatori acreditati cu modificarea pentru flote respecta cu strictete standardele Jaguar Land Rover, pentru a garanta:


- Conversii acreditate
- Garantie oferita de operatori si acoperita de producator
- Pachete complete de informatii pentru utilizatori
- Asistenta completa post-vanzare

EXPLORATI GAMA DE MODELE

XF SPORTBRAKE

XF SPORTBRAKE

Jaguar de la prima vedere. Designul autentic al modelului XF iese imediat in evidenta.
F-PACE

F-PACE

Un SUV Jaguar extrem de luxos si performant, care reprezinta chintesenta sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei.
I-PACE

I-PACE

Va prezentam primul SUV sportiv Jaguar complet electric.
DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORT

Contur distinct, proportii echilibrate perfect si repere de design caracteristice scot in evidenta modelul Discovery Sport.

- Premium si practic
- Optiune scaune 5 adulti plus 2 copii
- Camera spate
- Spatiu pentru picioare extra pentru pasagerii din randul doi de scaune
- Faruri LED
DISCOVERY

DISCOVERY

Versatil si capabil pentru cele mai mari aventuri ale tale.

- Disponibil cu optiunea de 7 scaune pentru adulti
- Extrem de capabil pe cele mai dificile terenuri
- Capacitate de tractare: 3,500kg
- Spatiu interior generos si usor personalizabil
- 700mm adancime vad

CONTACTATI UN CENTRU DE VANZARI SPECIALIZAT

Indiferent de cat de specializata este flota dvs., echipele noastre de specialisti in vanzari va stau la dispozitie pentru a discuta detaliat despre conversiile pentru servicii de urgenta Jaguar si Land Rover:
+44 (0) 1920 885126
e-mail: jlrblue@jaguarlandrover.com

‡ The figures provided are NEDC2 calculated from official manufacturer's WLTP tests in accordance with EU legislation. For comparison purposes only. Real-world figures may differ. CO2 and fuel economy figures may vary according to wheel fitment and optional extras fitted. NEDC2 are figures calculated using a Government formula from WLTP figures equivalent to what they would have been under the old NEDC test. The correct tax treatment can then be applied.


WLTP is the new official EU test used to calculate standardised fuel consumption and CO2 figures for passenger cars. It measures fuel, energy consumption, range and emissions. This is designed to provide figures closer to real-world driving behaviour. It tests vehicles with optional equipment and with a more demanding test procedure and driving profile.


***Dry: Volume as measured with VDA-compliant solid blocks (200mm x 50mm x 100mm).

Wet: Volume as measured by simulating the loadspace filled with liquid. ∆Figures are representative of seats fully forward and not tilted.