PROPULSIA ELECTRICA JAGUAR

Dupa un alt sezon impresionant, echipa se pregateste pentru un sezon 5 si mai fructuos, la volanul noului model performant Jaguar I‑TYPE 3.

<h2>FACETI CUNOSTINTA CU ECHIPA</h2>

Pilotii, inginerii si designerii nostri de clasa mondiala au in comun ambitia, dublata numai de talentul, tenacitatea si personalitatea lor.

FACETI CUNOSTINTA CU ECHIPA
VA PREZENTAM MODELUL I‑TYPE 3
Cu o putere maxima de 250 kw (335 CP) generata de un grup motopropulsor special si un sasiu foarte usor din fibra de carbon, cu o structura de tip fagure, I‑TYPE 3 ofera un comportament sportiv si acceleratii foarte puternice, pentru a fi performant pe circuitele stradale de Formula E.
EXPLORATI MODELUL
NOI SUNTEM GATA DE START, DUMNEAVOASTRA?
Emotia cursei nu inseamna nimic fara bucuria fanilor. Cu FanBoost va puteti ajuta in cursa pilotul favorit Jaguar, direct de pe telefonul mobil.
CE ESTE FANBOOST
PARTENERII JAGUAR

Panasonic Jaguar Racing si partenerii sai au aceleasi obiective: sa colaboreze, sa invete si sa castige. Lucrand impreuna cu aceasta tehnologie avansata, avem incredere in viitorul automobilelor electrice.

PARTENERII JAGUAR
JAGUAR I‑PACE CONCEPT
Experienta acumulata si inovatiile puse in practica pe automobilele de curse de Formula E vor fi transpuse in productie de serie in a doua jumatate a anului 2018. IPACE Concept este o avanpremiera pentru primul model de serie Jaguar cu propulsie exclusiv electrica, un automobil sportiv si performat, cu 5 locuri, care dezvolta un cuplu de 700 Nm, disponibil in orice moment, o putere de 400 CP si o acceleratie de la 0 la 100 km/h in aproximativ 4 secunde.
EXPLORATI JAGUAR I‑PACE CONCEPT
NOI NU NE ADAPTAM TENDINTELOR. LE CREAM.
Echipa Jaguar Racing se mandreste sa scrie o noua pagina de istorie, prin lansarea Jaguar I‑PACE eTROPHY, primul campionat mondial monomarca rezervat unui vehicul electric de serie, alimentat de baterie.
AFLATI MAI MULTE
I‑PACE CONCEPT: DE LA CURSE LA PRODUCTIA DE SERIE
Design incitant si performante extraordinare. Vedeti cum experienta acumulata in Formula E este transferata modelului de strada I‑PACE Concept.
CONSULTATI ARTICOLELE
URMARITI-NE

Pentru informatii exclusive despre echipa, vehicule si program, accesati linkurile de mai jos.


FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM