ASISTENTA RUTIERA JAGUAR

ASISTENTA RUTIERA JAGUAR

Va puteti baza pe asistenta noastra rutiera, indiferent de situatie, oriunde va aflati in Europa. Tot ceea ce solicitam este ca vehiculul dvs. sa fie in perioada de garantie.

Linia telefonica de asistenta rutiera de urgenta 7x24 Jaguar:
In cazul in care aveti nevoie de ajutor rutier, va rugam sa sunati la numarul de mai jos
Numar local: 021 322 73 03
Numar international: +40 21 322 73 03
Sau apasati butonul B-Call (acolo unde este disponibil) din partea stanga a consolei centrale din plafon pentru mai mult de 3 secunde.
Cand sunati, va vom solicita:

 • Numele dvs.:
 • Location dvs.:
 • Numarul de inmatriculare sau seria de sasiu (VIN):
 • O scurta descriere a incidentului
 • Un numar de telefon de contact


  Termeni Generali


  Asistenta Rutiera Jaguar este disponibila in urmatoarele tari: Albania, Austria, Bosnia si Hertegovina, Belgia, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Gibraltar, Grecia, Ungaria, Islanda, Republica Irlanda, Italia, Kosovo, Letonia, Lichtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Moldova, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elvetia, Turcia, Ucraina, Marea Britanie.

  In unele cazuri, se pot aplica limitari financiare – pentru detalii, consultati manualul dvs. Beneficiile Garantiei.


  BENEFICII


  RECUPERARE & REMORCARE


  ASISTENTA DEPANARE

  Daca nu puteti incepe sau continua calatoria dvs. din cauza unei defectiuni sau probleme tehnice (martor luminos de avertizare aprins in bord) pe teritoriul tarilor (termeni generali), Asistenta Jaguar va aranja reparatia locala acolo unde este posibil si permisa legal, daca remedierea telefonica nu este posibila si asigura serviciul de remorcare pentru vehiculul dvs. pana la cel mai apropiat sau, alternativ, reparatorul autorizat Jaguar pentru diagnostic / reparatie.


  Chiar si cu incidente auto-provocate - cum ar fi defectarea bateriei, rezervor gol, alimentare combustibil incorecta sau cheie pierduta – Asistenta Jaguar va oferi sprijinul necesar.


  BENEFICII SECUNDARE


  ASISTENTA DEPANARE

  VEHICUL DE INLOCUIRE
  Pentru sprijin in caz de defectiune rutiera, Asistenta Jaguar ofera un vehicul de inlocuire pentru maximum 5 zile calendaristice.
  Va rugam sa retineti ca disponibilitatea vehiculelor de inlocuire depinde de conditiile locale. Se aplica conditiile de inchiriere ale respectivelor companii de inchirieri vehicule. De asemenea, va rugam sa retineti ca este posibil sa se solicite informatii despre cardul de credit, in functie de legislatia locala atunci cand primiti un vehicul de inlocuire.


  ALTERNATIV

  Taxi
  Asistenta Jaguar acopera costurile taxi pana la cea mai apropiata gara / aeroport sau alegerea clientului pana la maximum € 200, - incl. TVA.

  Transport cale ferata
  Pana la € 400, - incl. TVA in total de persoana
  Bilete de calatorie achizitionate la clasa I

  Transport aerian
  Pana la € 700, - incl. TVA in total de persoana
  Calatorie cu rezervare la Economy / Premium Economy

  ALTERNATIV

  Cazare
  In cazul in care este necesara o noapte suplimentara de cazare, Asistenta Jaguar va acoperi costurile de cazare pentru toate persoanele indreptatite pentru o noapte intr-un hotel de 4 sau 5 stele (pana la € 300, - incl. TVA / noapte inclusiv mic dejun) in tara si maximum 7 nopti intr-un hotel de 4 sau 5 stele (pana la € 300, - incl. TVA / noapte inclusiv mic dejun) in strainatate.

  SERVICII SUPLIMENTARE


  Transport preluare / returnare a vehiculului reparat (in Tara / Strainanate)
  Clientul ar putea sa opteze pentru preluarea vehiculului reparat sau Asistenta Jaguar ofera transportul vehiculului reparat la locul de resendinta al clientului sau transportul vehiculului la o destinatie aleasa de client.


  Transportul vehiculului nereparat ( in Tara / Strainatate)


  Asistenta rutiera Jaguar ofera transportul vehiculului nereparat la un reparator autorizat Jaguar locul de resendinta al clientului sau transportul la o destinatie aleasa de client.


  ASISTENTA IN CAZ DE ACCIDENT


  Daca nu puteti incepe sau continua calatoria dvs. din cauza unei coliziuni pe teritoriul tarilor (termeni generali), serviciul de asistenta rutiera organizata de Asistenta Jaguar ofera serviciul de remorcare pentru vehiculul dvs. pana la cel mai apropiat sau, alternativ, reparator autorizat Jaguar pentru reparatie.

  Asistenta Jaguar ofera un vehicul de inlocuire pentru maximum 2 zile calendaristice cand vehiculul este remorcat la un reparator autorizat.