fpace
NOUL F‑PACE 300 SPORT

Performante incitante. Detalii speciale.

EXPLORATI ACEST MODEL

EMISII DE CO2 IN CICLU COMBINAT g/km
de la 170‡

CONSUM DE COMBUSTIBIL IN CICLU COMBINAT l/100 km
de la 6.4‡

F‑PACE

Un SUV Jaguar extrem de luxos si performant, care reprezinta chintesenta sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei.

VIZUALIZARE EXTERIOR 360°

EMISII DE CO2 IN CICLU COMBINAT g/km
140‡ cu transmisie manuala
146‡ cu transmisie automata

CONSUM DE COMBUSTIBIL IN CICLU COMBINAT l/100 km
5.3‡ cu transmisie manuala
5.5‡ cu transmisie automata

COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat.
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer.
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs.
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere

Jaguar F‑PACE este un SUV performant, care imbina placerea de a conduce si eficienta. Avansat tehnologic in toate privintele, modelul F‑PACE promite o calatorie sigura si incitanta. Poate parcurge orice traseu si poate face fata cerintelor zilnice. F‑PACE este un Jaguar pentru dumneavoastra si pentru familie.

CONFIGURATOR
EXPLORATI EXTERIORUL F‑PACE
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/fp/fp_14.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/fp/fp_**.jpg
FACETI CLIC PENTRU A INTERACTIONA
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/fp/fp_07_m.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/fp/fp_**_m.jpg
FACETI CLIC PENTRU A INTERACTIONA
EXPLORATI INTERIORUL F‑PACE
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/int_360/fpace_my19
FACETI CLIC PENTRU A INTERACTIONA
FACETI CLIC PENTRU A INTERACTIONA
ÎNAPOI
Leșire
TOTUL IN NUMELE PERFORMANTEI

Divizia de vehicule speciale (SVO) a remodelat designul exterior al modelului F‑PACE, pentru a-i permite atingerea unor performante extraordinare. F‑PACE SVR este cel mai sportiv model din gama F‑PACE.

EXPLORATI ACEST MODEL
EDITII
F‑PACE 300 SPORT
NOUL F‑PACE 300 SPORT

Siglele specifice si ornamentele exterioare exclusive gri inchis satinat fac trimitere la spiritul sportiv al modelului F‑PACE 300 SPORT. Plin de personalitate, interiorul incitant al vehiculului face din fiecare calatorie o adevarata placere.

ACCESATI GALERIA
F‑PACE CHEQUERED FLAG
NOUL F‑PACE CHEQUERED FLAG

Inspirandu-se din trecutul nostru sportiv, modelul F‑PACE Chequered Flag se remarca prin stilul exterior asertiv, siglele specifice si cele mai populare grupuri motopropulsoare Jaguar.

ACCESATI GALERIA
CARACTERISTICI PRINCIPALE
CARACTERISTICI SPORTIVE
Modelul F‑PACE este un SUV performant, cu aptitudini sportive. De la profilul capotei motorului la aripile evazate din spate, aspectul sau puternic ii permite sa fie usor de remarcat in peisajul automobilistic actual. Iar acum puteti beneficia de un model F‑PACE regandit de SVO. Elementele aerodinamice atent studiate ale modelului F‑PACE SVR, cum ar fi bara fata noua si prizele de aer mai mari ale capotei motor, sunt un indiciu privind puterea enorma a acestui model.
EXPLORATI EXTERIORUL
FUNCTIONAL SI SPATIOS
F‑PACE are un portbagaj foarte mare, cu un volum de 650 litri1 si o bancheta spate rabatabila fractionat 40:20:40.
EXPLORATI INTERIORUL
PUTERE SI EFICIENTA
Gama de motoare a modelului F‑PACE, inclusiv noul motor V8 supraalimentat, de 5,0 litri si 550 CP2 si arhitectura usoara din aluminiu asigura rafinament, eficienta si performante extraordinare.

Valorile privind consumul de combustibil/emisiile variaza in functie de dimensiunile anvelopelor.
EXPLORATI PERFORMANTELE DINAMICE
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:LLwA9uqoYnc
TEHNOLOGIE INCORPORATA
F‑PACE va ofera tehnologii de ultima generatie, cum ar fi afisajul pe parbriz si cheia inteligenta de tip bratara, disponibile optional, precum si sisteme avansate de asistenta la condus, pentru ca fiecare calatorie sa fie mai relaxanta si mai usoara. Acestea includ sistemul multimedia avansat InControl, care asigura divertismentul si conectarea in permanenta la lumea exterioara.
EXPLORATI TEHNOLOGIA INCORPORATA
5 STELE LA TESTUL EURO NCAP

Modelul F‑PACE a obtinut calificativul de 5 stele la testele EURO NCAP. Punctajul mare obtinut la protectia adultilor, copiilor si pietonilor confirma faptul ca modelul F‑PACE este unul dintre cele mai sigure vehicule de pe piata.

Sistemele de siguranta activa si pasiva includ echipamente standard, cum ar fi franare de urgenta autonoma cu detectare pietoni, si echipamente optionale de asistenta pentru sofer, cum ar fi asistenta la pastrarea benzii de rulare si monitorizare stare sofer.

VIZITATI SITE-UL EURO NCAP
MOTOR DIESEL NOU, ELECTRIC SAU PE BENZINA?

Motorizarile pe benzina si cele noi diesel sunt cele mai nepoluante si mai eficiente realizate de Jaguar pana acum. Noua motorizare electrica Jaguar este o poarta deschisa spre viitor. Care varianta este potrivita pentru dvs.?

CARE VARIANTA ESTE POTRIVITA PENTRU DVS.?
GAMA DE MODELE JAGUAR F‑PACE

Explorati gama de modele F‑PACE si descoperiti combinatia perfecta intre performante, stil si functionalitate.

SELECTATI MODELUL F‑PACE PREFERAT

Toate echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului.
1Sub copertina portbagajului si daca vehiculul este echipat cu kit de pana. 508 litri, la modelele cu roata de rezerva compacta. 463 litri, la modelele cu roata de rezerva normala.
2Numai pentru modelul F‑PACE SVR.
3In functie de piata.
Consultati valorile WLTP pentru F‑PACE.

WLTP este noul test oficial UE utilizat pentru calcularea valorilor standardizate ale consumului de combustibil si emisiilor de CO2 ale vehiculelor de pasageri. Masoara consumul de combustibil, de energie, autonomia si emisiile. Acesta este proiectat pentru a furniza valori mai apropiate de cele reale. Testeaza vehiculele dotate cu echipamente optionale si utilizeaza o procedura de testare si un stil de condus mai exigente.


Valorile furnizate sunt rezultate din testele oficiale realizate de producator in conformitate cu legislatia UE. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile consumului de combustibil si emisiilor de CO2 pot varia in functie de roti si echipamentele optionale din dotare.