NOUL JAGUAR F‑PACE

SUV-ul performant de lux Jaguar se remarca prin design prestigios, performante sportive si tehnologii intuitive, pentru ca fiecare calatorie sa devina una extraordinara. Disponibil acum si in versiunea hibrid cu conectare la priza.

VIZUALIZARE 360
EXPLORATI ACEST MODEL

EMISII DE CO2 IN CICLU COMBINAT g/km
Minim 54

CONSUM DE COMBUSTIBIL IN CICLU COMBINAT l/100 km
Minim 2,4

SELECTATI MODELUL PREFERAT
Comparati echipamentele si specificatiile in paralel pe ecran.
STOC MAȘINI
Comandă online modelul Jaguar preferat!
CONFIGURATOR
Pentru a crea modelul Jaguar F-PACE perfect, utilizati configuratorul.
DESCARCATI O BROSURA
Accesati si descarcati ultimele brosuri Jaguar.
https://new.carsinventory.com/api2/9bef10aea716726519391002bfbd1f940f935099
https://new.carsinventory.com/api2/9bef10aea716726519391002bfbd1f940f935099
VIZUALIZEAZA STOCUL:
design
EXPLORATI INTERIORUL
EXPLORATI INTERIORUL

Am acordat o atentie speciala fiecarui detaliu al interiorului, pentru a crea o oaza de liniste pentru sofer si pasageri. Interiorul complet nou al modelelor Jaguar F‑PACE si Jaguar F‑PACE R‑Dynamic se remarca prin materialele premium, schemele de culori noi si confortul imbunatatit al scaunelor.

CONFIGURATOR
ACCESATI GALERIA
ELEMENTE DE DESIGN
ELEMENTE DE DESIGN

Interiorul complet reproiectat al modelului F‑PACE include suprafete tapitate cu Luxtec sau piele, materiale moi si o gama variata de finisaje atragatoare. Estetica este chintesenta calitatii de fabricatie specific britanica si contribuie la crearea unei experiente memorabile la volan.

CONFIGURATOR
ACCESATI GALERIA
EXPLORATI EXTERIORUL
EXPLORATI EXTERIORUL

Capota aerodinamica, grila mai pronuntata, farurile noi, cu lama dubla in forma de J, si prizele de aer mai late sporesc latura dinamica si personalitatea modelului Jaguar F‑PACE. Noile ornamente integrate ale esapamentului1 completeaza perfect bara de protectie spate reproiectata si sporesc aspectul sportiv al modelului.

CONFIGURATOR
ACCESATI GALERIA
PERFORMANTE
PERFORMANTE DINAMICE
PERFORMANTE DINAMICE

F‑PACE imbina performantele exceptionale cu tehnologiile inteligente de asistenta pentru sofer.

SISTEM HIBRID CU CONECTARE LA PRIZA
NOUL JAGUAR F‑PACE - SUV HIBRID CU CONECTARE LA PRIZA

Cu noul F‑PACE hibrid cu conectare la priza beneficiati de un consum mai mic de combustibil si de zero emisii de noxe in timpul deplasarii in modul electric.

EXPLORATI ACEST MODEL
SVR
F-PACE SVR

Echipat cu un motor V8 supraalimentat de 5 litri si atingand o viteza maxima de 286 km/h, F‑PACE SVR este cel mai performant SUV Jaguar.

EXPLORATI ACEST MODEL
EXPLORATI SPECIFICATIILE
HIBRID, BENZINA SAU DIESEL
Modelul F-PACE este propulsat de gama de motorizari hibride, diesel si pe benzina, cu asistenta medie. Clientii care doresc reducerea si mai drastica a consumului de combustibil si emisiilor de CO2 pot opta pentru noul grup motopropulsor hibrid Jaguar, cu conectare la priza. Toate transmisiile sunt automate, cu 8 trepte.
SPECIFIC JAGUAR
Alegeti intre performantele sportive si minimizarea consumului de combustibil. JaguarDrive Control se remarca prin schimbari mai rapide ale treptelor de viteza, in modul dinamic, si schimbari la turatii mai mici intr-o treapta superioara, in modul eco. Modurile ploaie, gheata si zapada permit o deplasare mai lina in conditii de aderenta redusa.
ADERENTA SPORITA
Sistemul de tractiune integrala Jaguar cu Intelligent Driveline Dynamics este un sistem anticipativ. In timp ce alte sisteme se activeaza numai dupa ce vehiculul pierde aderenta, sistemul Jaguar transfera cuplul catre rotile din fata inainte de pierderea aderentei, pentru a mentine controlul si tinuta de drum.
TEHNOLOGIE INCORPORATA
SIMPLITATE IN ECHIPAREA STANDARD

Echipamentele standard pentru Pivi includ:

• Ecran tactil cu diagonala de 11,4"
• Radio digital DAB
• Interfata reproiectata
• Apple CarPlay® 2
• Android Auto™ 3
• Remote 4

Faceti upgrade la Pivi Pro5 si veti beneficia de cea mai noua tehnologie de inteligenta artificiala la bord, cu echipamente precum sistem de navigatie inteligent, pentru a ramane conectat in permanenta pe durata calatoriei.

INFORMATII PE SCURT

Selectati dintr-o varietate de configuratii diferite, cum ar fi navigatie 3D in ecran complet, informatii despre parcurs, sau consultati rapid melodia redata, totul pe un ecran interactiv pentru sofer complet nou, de inalta rezolutie, cu diagonala de 12,3”, disponibil optional.

Afisajul pe parbriz, disponibil optional6, proiecteaza informatii importante pe parbriz. Consultati cu usurinta viteza vehiculului, treapta de viteza selectata si instructiunile de navigatie, pe afisajul color.

SISTEM AUDIO MERIDIAN™

Sistemul audio britanic MeridianTM ofera o calitate deosebita a auditiei. Nu numai din punct de vedere al volumului. Ci mai ales din punct de vedere al profunzimii, claritatii si realismului redarii, utilizand o combinatie de tehnologii acustice avansate si difuzoare amplasate strategic, pentru a realiza o platforma audio – ceea ce noi numim o „scena de sunet” – perfect potrivita interiorului modelului F‑PACE. Puteti opta intre sistemul audio MeridianTM sau MeridianTM Surround.

PACE SI LINISTE

Cu reducere activa a zgomotului la rulare, o tehnologie inovatoare implementata de expertii MeridianTM Audio7, si un nivel redus al vibratiilor, modelul F-PACE ofera soferului si pasagerilor un confort la rulare imbunatatit.

CONECTARE PERMANENTA
Pachetul Online8 ofera servicii conectate suplimentare, cu ajutorul unei cartele SIM incorporate, care asigura acces la:

• Redare media nelimitata
• Comanda vocala online
• Starea vremii
• Sincronizare online a calendarului
DIVERTISMENT PENTRU FIECARE
Optional, selectati conexiune prin Wi-Fi cu abonament de date9 si veti putea utiliza:

• Serviciile de redare media preferate
• Trafic de date pana la 20 GB lunar
• Conexiune imbunatatita, cu antena
• Mai multe dispozitive conectate
INCARCARE WIRELESS
Incarcarea wireless a dispozitivelor, cu amplificator de semnal pentru telefon, disponibila optional, va permite sa incarcati smartphone-urile compatibile, fara a apela la un cablu sau la un conector de incarcare. In timp ce va aflati la bord, telefonul va utiliza antena vehiculului, pentru a garanta un semnal si o claritate imbunatatite a apelurilor.
IONIZARE AER IN HABITACLU, CU FILTRU PM2,5
Ionizarea NanoeTM, disponibila optional, imbunatateste confortul soferului si pasagerilor. Activati functia, iar filtrul special proiectat atrage si capteaza particulele fine si alergenii aflati in suspensie in aerul din exterior, precum PM2,5, praful si polenul.
FUNCTIONALITATE SI SIGURANTA
SPATIU DE INCARCARE PRACTIC
Portbagajul modelului F‑PACE are un volum de pana la 778 litri1, 10, chiar si cand bancheta din spate este ocupata. Daca aveti nevoie de spatiu suplimentar, puteti rabata bancheta din spate, pentru a degaja un spatiu util de 1.82710 de litri. In timpul saptamanii sau in weekend, modelul F‑PACE raspunde tuturor cerintelor dvs.
CHEIE INTELIGENTA TIP BRATARA
Impermeabila si rezistenta la socuri, noua cheie inteligenta de tip bratara11, disponibila optional, va permite sa descuiati, sa incuiati si sa porniti vehiculul. Astfel, indiferent de activitatile in aer liber la care doriti sa participati impreuna cu prietenii, nu mai aveti nevoie de cheile conventionale ale vehiculului.
FARURI PIXEL CU LED SI LUMINI DE ZI SIGNATURE
Farurile Pixel cu LED, disponibile optional, includ semnalizatoare de directie animate. Faza lunga adaptiva imbunatateste vizibilitatea pe timp de noapte, prin impartirea automata a fasciculului, pentru a nu-i orbi pe soferii vehiculelor care vin din fata.
ASISTENTA SOFER
Jaguar F‑PACE a fost proiectat cu sisteme de asistenta pentru sofer care permit deplasarea in oras si parcarea mai usoare si un condus mai placut pe autostrada. Aceste tehnologii imbunatatesc experienta la volan, reducand stresul condusului.
EXPLORATI
SELECTATI MODELUL JAGUAR F‑PACE PREFERAT
Aici puteti regasi intreaga gama de modele, alaturi de gama diversificata de designuri incitante, sisteme de asistenta la condus si tehnologii rafinate disponibile.
SELECTATI MODELUL PREFERAT
GALERIE
Modelele Jaguar s-au remarcat intotdeauna prin atentia deosebita acordata detaliilor. Noul Jaguar F‑PACE. Incantare in fiecare detaliu.
ACCESATI GALERIA
SPECIFICATII
Explorati mai detaliat caracteristicile. Aflati mai multe despre performantele motorului, dimensiuni si consumul de combustibil.
EXPLORATI SPECIFICATIILE
CALATORIA PERFECTA INCEPE AICI

SUV luxos si performant, functional si eficient. Pentru a specifica modelul Jaguar F-PACE perfect, utilizati configuratorul.

CONFIGURATOR
ACCESORII JAGUAR
ACCESORII JAGUAR

Creati un vehicul perfect potrivit stilului dvs. de viata, prin personalizarea modelului F-PACE cu o gama de optiuni functionale si accesorii Jaguar practice.

CAUTATI ACCESORII
COLECTIA JAGUAR
COLECTIA JAGUAR

Gama exclusiva de imbracaminte de lux, accesorii si cadouri Jaguar este inspirata de modelele noastre si de designul acestora.

AFLATI MAI MULTE
SELECTATI MODELUL PREFERAT
Comparati echipamentele si specificatiile in paralel pe ecran.
CONFIGURATOR
Pentru a crea modelul Jaguar F-PACE perfect, utilizati configuratorul.
DESCARCATI O BROSURA
Accesati si descarcati ultimele brosuri Jaguar.
TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri despre Jaguar.

Valorile furnizate sunt conforme NEDC2, calculate pornind de la testele oficiale WLTP realizate de producator in conformitate cu legislatia UE. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile consumului de combustibil si emisiilor de CO2 pot varia in functie de roti si echipamentele optionale. NEDC2 sunt valori calculate conform unei formule oficiale, pornind de la valorile WLTP echivalente, calculate conform vechiului test NEDC. Astfel este posibila incadrarea la norma de poluare corespunzatoare.

Vizualizati valorile WLTP
WLTP este noul test oficial UE utilizat pentru calcularea valorilor standardizate ale consumului de combustibil si emisiilor de CO2 ale vehiculelor de pasageri. Masoara consumul de combustibil, de energie, autonomia si emisiile. Acesta este conceput pentru a furniza valori mai apropiate de cele reale. Testeaza vehiculele dotate cu echipamente optionale si utilizeaza o procedura de testare si un stil de condus mai exigente.

1 In functie de motorizare.

2 Vehiculul este pregatit pentru Apple CarPlay. Serviciile oferite de Apple CarPlay depind de disponibilitatea functiei in tara dvs., pentru informatii suplimentare accesati https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

3 Vehiculul este pregatit pentru Android Auto. Serviciile oferite de Android Auto depind de disponibilitatea functiei in tara dvs., pentru informatii suplimentare accesati https://www.android.com/auto/.

4 Remote include servicii pe baza de abonament, care pot fi prelungite dupa expirarea termenului initial precizat de dealerul dvs. Jaguar. Aplicatia Jaguar Remote trebuie descarcata din Apple App Store/Google Play Store.

5 Dupa perioada initiala precizata de dealerul dvs. Jaguar, abonamentul pentru navigatia conectata trebuie reinnoit.

6 Pe unele piete solicita echiparea cu parbriz atermic. Directiile de navigatie apar pe parbriz numai daca vehiculul este echipat cu Pivi Pro.

7 Echipament optional.

8 Se aplica politica utilizarii rezonabile. Include abonament pe o perioada de 1 an, care poate fi prelungit dupa expirarea termenului initial precizat de dealerul dvs. Jaguar.

9 Imaginea prezinta accesoriul Jaguar Click and Go, vandut separat. Tableta nu este inclusa. Se aplica politica utilizarii rezonabile. Daca intr-o luna este atinsa limita de 20 GB, pentru restul lunii transferul datelor si functiile vehiculului vor functiona la viteza redusa. Pentru detalii privind politica utilizarii rezonabile, consultati conditiile InControl Pivi Pro, la adresa www.jaguar.com/pivi-pro-terms. Timpul de redare depinde de furnizorul de continut si de definitia continutului video. Redarea HD a videoclipurilor creste semnificativ utilizarea datelor.

10 Volumul total este standardul din domeniu si este masurat prin umplerea portbagajului cu lichid. Volum masurat pana la plafon. Configuratia portbagajului si volumul total variaza in functie de model si de tipul de roata de rezerva (normala sau compacta) din echipare.

11 Cheia inteligenta de tip bratara se poate incarca in aproximativ 2 ore si ofera o autonomie a bateriei de pana la 10 zile.

Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) si de piata sau pot necesita instalarea altor echipamente pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare sau pentru configurarea online a vehiculului, contactati dealerul local.

Echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului.


Functiile, optiunile si serviciile terta parte Pivi si InControl, precum si disponibilitatea acestora, depind de piata – pentru disponibilitate si conditiile complete de pe piata locala, consultati dealerul Jaguar. Anumite functii sunt pe baza de abonament, care trebuie reinnoit dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile. Informatiile si imaginile disponibile aferente tehnologiei InControl, inclusiv ecranele sau secventele, pot fi modificate ca urmare a actualizarilor software, controlului versiunii sau pot suferi alte modificari vizuale/de sistem, in functie de optiunile selectate.


Meridian este o marca comerciala inregistrata a Meridian Audio Ltd. Trifield si dispozitivul cu trei campuri este o marca comerciala a Trifield Productions Ltd.
Apple CarPlay este o marca inregistrata a Apple Inc. Se aplica conditiile pentru utilizatorul final Apple Inc.
Android Auto este o marca comerciala a Google LLC.
NanoeTM este o marca comerciala a Panasonic Corporation.