JAGUAR XE

Limuzina sport redefinita. Jaguar XE dispune de o gama de motorizari diesel noi, echipate cu tehnologie hibrida cu asistenta medie (MHEV).

VIZUALIZARE 360°

EMISII DE CO2 IN CICLU COMBINAT g/km
Minim 112

CONSUM DE COMBUSTIBIL IN CICLU COMBINAT l/100 km
Minim 4,3

in2VwFPRc40

Este posibil ca vehiculele prezentate sa nu corespunda exact cu ultimele actualizari si imbunatatiri. Unele echipamente descrise pot fi disponibile in functie de piata sau de varianta de motorizare. Pentru ultimele specificatii, luati legatura cu dealer-ul local Jaguar.

SELECTATI MODELUL PREFERAT
Comparati echipamentele si specificatiile in paralel pe ecran.
STOC MAȘINI
Comandă online modelul Jaguar preferat!
CONFIGURATOR
Pentru a crea modelul Jaguar XE perfect, utilizati configuratorul.
TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri despre Jaguar.
https://new.carsinventory.com/api2/9bef10aea716726519391002bfbd1f940f935099
https://new.carsinventory.com/api2/9bef10aea716726519391002bfbd1f940f935099
VIZUALIZEAZA STOCUL:
DESIGN
EXPLORATI INTERIORUL
EXPLORATI INTERIORUL

Un habitaclu luxos pentru sofer si pasageri. Bucurati-va de scaunele cu suport lateral imbunatatit, cu tapiterie din piele granulata, sau optati pentru eleganta pielii Windsor. Selectorul de viteze Jaguar SportShift si sistemul JaguarDrive Control definesc caracterul sportiv al modelului XE.

CONFIGURATOR
ACCESATI GALERIA
ELEMENTE DE DESIGN
ELEMENTE DE DESIGN

Habitaclul actualizat ofera un confort extraordinar, iar consola centrala ridicata evidentiaza sportivitatea modelului.

CONFIGURATOR
ACCESATI GALERIA
EXPLORATI EXTERIORUL
EXPLORATI EXTERIORUL

Foarte atragatoare, silueta musculoasa accentueaza eleganta modelului XE. Farurile premium cu LED si lumini de zi signature, grila de radiator lata si bara fata dinamica subliniaza profilul modelului.

CONFIGURATOR
ACCESATI GALERIA
SELECTATI MODELUL PREFERAT
JAGUAR XE
Cu un profil mai lat si mai jos, Jaguar XE se evidentiaza prin elemente care ii sporesc personalitatea.
ACCESATI GALERIA
JAGUAR XE R-DYNAMIC
Cu bara fata sport, praguri laterale si masca spate in culoarea caroseriei, kitul de caroserie R-Dynamic accentueaza si mai mult spiritul sportiv al modelului XE.
ACCESATI GALERIA
JAGUAR XE R-DYNAMIC BLACK
Eleganta desavarsita a negrului. Intr-o forma perfecta. Jaguar XE R-Dynamic Black.
ACCESATI GALERIA
PERFORMANTE
PERFORMANTE DINAMICE
PERFORMANTE DINAMICE

Performantele modelului XE, renumit pentru manevrabilitatea sa dinamica, sunt imbunatatite de tehnologiile si sistemele avansate de asistenta la condus. Fiti pregatiti pentru o experienta incitanta la volan!

VECTORIZARE CUPLU <br>PRIN FRANARE
VECTORIZARE CUPLU <br>PRIN FRANARE

Distributia cuplului la roti este extrem de echilibrata. Sistemul ofera mai multa incredere soferului, asigurand agilitate si stabilitate pe viraje.

EXPLORATI SPECIFICATIILE
TRACTIUNE INTEGRALA
Sistemul de tractiune integrala (AWD) al modelului Jaguar XE sporeste performantele si controlul vehiculului. Echipat cu Intelligent Driveline Dynamics (IDD); IDD analizeaza conditiile curente de deplasare si distribuie puterea catre rotile motoare, pentru a permite imbunatatirea manevrabilitatii pe toate tipurile de suprafete de rulare.
MOTOARE
Gama de motoare diesel si pe benzina Jaguar este proiectata pentru a imbina performantele dinamice cu un consum redus de combustibil. Motorizarile diesel, mai puternice, sunt imbunatatite cu tehnologia hibrida cu asistenta medie, care asigura rafinament si eficienta sporite, cu ajutorul unui sistem inteligent de recuperare a energiei.
PACHET DYNAMIC HANDLING
Imbunatatind atat estetica vehiculului, cat si experienta la volan, acest pachet optional include mod dinamic configurabil, suspensie adaptiva dinamic, etrieri de frana rosii, spoiler pe capota portbagajului, discuri de frana fata de 355 mm si spate de 325 mm.
TEHNOLOGIE INCORPORATA
SIMPLITATE IN ECHIPAREA STANDARD
SIMPLITATE IN ECHIPAREA STANDARD

Echipamentele standard pentru Pivi includ:

• Ecran tactil cu diagonala de 10"
• Radio digital DAB
• Interfata reproiectata
• Apple CarPlay® 1
• Android AutoTM 2
• Remote 3


Faceti upgrade la Pivi Pro4 si veti beneficia de cea mai noua tehnologie de inteligenta artificiala la bord, cu echipamente precum sistem de navigatie inteligent, pentru a ramane conectat pe toata durata calatoriei.

INFORMATII PE SCURT
INFORMATII PE SCURT

Selectati dintr-o varietate de configuratii diferite, cum ar fi navigatie 3D in ecran complet, informatii despre parcurs sau consultati rapid melodia redata, pe un ecran interactiv pentru sofer complet nou, de inalta rezolutie, cu diagonala de 12,3”.


Afisajul pe parbriz, disponibil optional5, proiecteaza informatii importante pe parbriz. Consultati cu usurinta viteza vehiculului, treapta de viteza selectata si instructiunile de navigatie, pe afisajul color.

SISTEM AUDIO MERIDIAN™
SISTEM AUDIO MERIDIAN™

Sistemul audio britanic MeridianTM ofera o calitate deosebita a auditiei. Nu numai din punct de vedere al volumului. Ci mai ales din punct de vedere al profunzimii, claritatii si realismului redarii, utilizand o combinatie de tehnologii acustice avansate si difuzoare amplasate strategic, pentru a realiza o platforma audio – ceea ce noi numim o „scena de sunet” – perfect potrivita interiorului modelului XE. Puteti opta intre sistemul audio MeridianTM sau MeridianTM Surround.

CONECTARE PERMANENTA
Pachetul Online6 ofera servicii conectate suplimentare, cu ajutorul unei cartele SIM incorporate, care asigura acces la:

• Redare media nelimitata
• Comanda vocala online
• Starea vremii
• Sincronizare online a calendarului
DIVERTISMENT PENTRU FIECARE
Optional, selectati conexiunea prin Wi-Fi cu abonament de date7 si veti putea utiliza:

• Serviciile de redare media preferate
• Trafic de date pana la 20 GB lunar
• Conexiune imbunatatita, cu antena
• Mai multe dispozitive conectate
INCARCARE WIRELESS
Incarcarea wireless a dispozitivelor, cu amplificator de semnal pentru telefon, disponibila optional, va permite sa incarcati smartphone-urile compatibile, fara a apela la un cablu sau la un conector de incarcare. In timp ce va aflati la bord, telefonul va utiliza antena vehiculului, pentru a garanta un semnal si o claritate imbunatatite a apelurilor.
IONIZARE AER IN HABITACLU, CU FILTRU PM2,5
Ionizarea NanoeTM, disponibila optional, imbunatateste confortul soferului si pasagerilor. Activati functia, iar filtrul special proiectat atrage si capteaza particulele fine si alergenii aflati in suspensie in aerul din exterior, precum PM2,5, praful si polenul.
FUNCTIONALITATE SI SIGURANTA
SPATIU DE INCARCARE PRACTIC
Cu spatarul banchetei rabatabil fractionat, puteti rabata rapid randul 2 de saune, in vederea cresterii spatiului de incarcare. Chiar daca aveti mainile ocupate, functia de actionare prin gesturi, disponibila optional, permite deschiderea si inchiderea usoara a hayonului
CHEIE INTELIGENTA DE TIP BRATARA
Impermeabila si rezistenta la socuri, noua cheie inteligenta de tip bratara8, disponibila optional, va permite sa descuiati, sa incuiati si sa porniti vehiculul. Astfel, indiferent de activitatile in aer liber la care doriti sa participati impreuna cu prietenii, nu mai aveti nevoie de cheile conventionale ale vehiculului.
OGLINDA RETROVIZOARE INTERIOARA CLEARSIGHT
Tehnologia de ultima generatie, disponibila optional, asigura o vizibilitate perfecta a partii din spate a modelului Jaguar XE9. O camera video amplasata in suportul antenei transmite imagini live pe oglinda retrovizoare interioara, asigurand o vizibilitate perfecta a zonei din spate.
ASISTENTA SOFER
Jaguar XE a fost proiectat cu sisteme de asistenta pentru sofer care permit deplasarea in oras si parcarea mai usoare si un condus mai placut pe autostrada. Aceste tehnologii imbunatatesc experienta la volan, reducand stresul condusului.
EXPLORATI
SELECTATI MODELUL JAGUAR XE PREFERAT
Aici puteti regasi intreaga gama de modele, alaturi de gama diversificata de designuri incitante, sisteme de asistenta la condus si tehnologii rafinate disponibile.
SELECTATI MODELUL PREFERAT
GALERIE
Modelele Jaguar s-au remarcat intotdeauna prin atentia deosebita acordata detaliilor. XE se evidentiaza prin elemente care ii sporesc atractivitatea.
ACCESATI GALERIA
SPECIFICATII
Explorati mai detaliat caracteristicile. Aflati mai multe despre performantele motorului, dimensiuni si consumul de combustibil.
EXPLORATI SPECIFICATIILE
CALATORIA PERFECTA INCEPE AICI

Cea mai avansata, mai eficienta si mai rafinata limuzina sport pe care a realizat-o vreodata Jaguar. Pentru a crea modelul Jaguar XE perfect, utilizati configuratorul.

CONFIGURATOR
ACCESORII <br> JAGUAR
ACCESORII JAGUAR

Personalizati suplimentar modelul XE cu ajutorul gamei de optiuni si accesorii, de la incarcarea wireless a dispozitivelor amplificator de semnal pentru telefon la bare de amarare.

CAUTATI ACCESORII
COLECTIA <br> JAGUAR
COLECTIA JAGUAR

Gama exclusiva de imbracaminte de lux, accesorii si cadouri Jaguar este inspirata de modelele noastre si de designul acestora.

AFLATI MAI MULTE
SELECTATI MODELUL PREFERAT
Comparati echipamentele si specificatiile in paralel pe ecran.
CONFIGURATOR
Pentru a crea modelul Jaguar XE perfect, utilizati configuratorul.
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere.
TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri despre Jaguar.

†Valorile furnizate sunt conforme NEDC2, calculate pornind de la testele oficiale WLTP realizate de producator, in conformitate cu legislatia UE. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile consumului de combustibil si emisiilor de CO2 pot varia in functie de roti si echipamentele optionale din dotare. NEDC2 sunt valori calculate conform unei formule oficiale, pornind de la valorile WLTP echivalente, calculate conform vechiului test NEDC. Astfel este posibila incadrarea la norma de poluare corespunzatoare.


Consultati valorile WLTP.
WLTP este noul test oficial UE utilizat pentru calcularea valorilor standardizate ale consumului de combustibil si emisiilor de CO2 ale vehiculelor de pasageri. Masoara consumul de combustibil, de energie, autonomia si emisiile. Acesta este conceput pentru a furniza valori mai apropiate de cele reale. Testeaza vehiculele dotate cu echipamente optionale si utilizeaza o procedura de testare si un stil de condus mai exigente.


1 Vehiculul este pregatit pentru Apple CarPlay. Serviciile oferite de Apple CarPlay depind de disponibilitatea functiei in tara dvs., pentru informatii suplimentare accesati https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

2 Vehiculul este pregatit pentru Android Auto. Serviciile oferite de Android Auto depind de disponibilitatea functiei in tara dvs., pentru informatii suplimentare accesati https://www.android.com/auto/.

3 Jaguar Remote include servicii pe baza de abonament, care pot fi prelungite dupa expirarea termenului initial precizat de dealerul dvs. Jaguar. Aplicatia Jaguar Remote trebuie descarcata din Apple App Store/Google Play Store.

4 Dupa perioada initiala precizata de dealerul dvs. Jaguar, abonamentul pentru navigatia conectata trebuie reinnoit.

5 Pe unele piete solicita echiparea cu parbriz atermic. Directiile de navigatie apar pe parbriz numai daca vehiculul este echipat cu Pivi Pro.

6 Se aplica politica utilizarii rezonabile. Include abonament pe o perioada de 1 an, care poate fi prelungit dupa expirarea termenului initial precizat de dealerul dvs. Jaguar.

7 Se aplica politica utilizarii rezonabile. Daca intr-o luna este atinsa limita de 20 GB, pentru restul lunii transferul datelor si functiile vehiculului vor functiona la viteza redusa. Pentru detalii privind politica utilizarii rezonabile, consultati conditiile InControl Pivi Pro, la adresa www.jaguar.com/pivi-pro-terms. Timpul de redare depinde de furnizorul de continut si de definitia continutului video. Redarea HD a videoclipurilor creste semnificativ utilizarea datelor.

8 Cheia inteligenta de tip bratara se poate incarca in aproximativ 2 ore si ofera o autonomie a bateriei de pana la 10 zile.

9 Depinde de reglementarile locale. Daca utilizatorii care poarta lentile cu distanta focala variabila sau bifocale nu pot regla cu usurinta imaginea digitala din spate oferita de sistemul ClearSight, pot reveni oricand la modul oglinda retrovizoare.


Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) si de piata sau pot necesita instalarea altor echipamente pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare sau pentru configurarea online a vehiculului, contactati dealerul local.


Echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai daca acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului.


Functiile, optiunile si serviciile terta parte Pivi si InControl, precum si disponibilitatea acestora, depind de piata – pentru disponibilitate si conditiile complete de pe piata locala, consultati dealerul Jaguar. Anumite functii sunt pe baza de abonament, care trebuie reinnoit dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile. Informatiile si imaginile disponibile aferente tehnologiei InControl, inclusiv ecranele sau secventele, pot fi modificate ca urmare a actualizarilor software, controlului versiunii sau pot suferi alte modificari vizuale/de sistem, in functie de optiunile selectate.


Meridian este o marca comerciala inregistrata a Meridian Audio Ltd. Trifield si dispozitivul cu trei campuri este o marca comerciala a Trifield Productions Ltd.

Apple CarPlay este o marca inregistrata a Apple Inc. Se aplica conditiile pentru utilizatorul final Apple Inc.

Android Auto este o marca comerciala a Google LLC.

Nanoe™ este o marca comerciala a Panasonic Corporation.