JAGUAR F‑PACE
SPECIFICATII

F-PACE
D165 AWD AUTO MHEV
F-PACE

F-PACE

D165 AWD AUTO MHEV

PERFORMANTA
CONSUM
GRUP MOTOPROPULSOR
GREUTATI
DIMENSIUNI
INALTIME INTERIOR
SPATIU PENTRU PICIOARE
CAPACITATE DE INCARCARE
GARDA LA SOL
RAZA DE COTITURA

AUTONOMIE IN MODUL ELECTRIC (EV)

53

km ††

(maxim) pentru F-PACE P400e

EMISII DE CO2

49g/km††


(minim) pentru F-PACE P400e

CONSUM DE COMBUSTIBIL

2,2 ††


(minim l/100 km) pentru F-PACE P400e

VOLUM PORTBAGAJ

1.842

litri✦

Pentru F-PACE P250

EXPLORATI

F-PACE SVR

F-PACE SVR

Echipat cu un motor V8 supraalimentat de 5 litri si atingand o viteza maxima de 286 km/h, F-PACE SVR este cel mai performant SUV Jaguar.
EXPLORATI ACEST MODEL
HIBRID CU CONECTARE LA PRIZA

HIBRID CU CONECTARE LA PRIZA

Cu F-PACE hibrid cu conectare la priza beneficiati de un consum mai mic de combustibil si de zero emisii de noxe in timpul deplasarii in modul electric.
AFLATI MAI MULTE
MODELELE JAGUAR F-PACE

MODELELE JAGUAR F-PACE

Aici puteti regasi intreaga gama de modele.
EXPLORATI MODELELE
PREZENTARE

PREZENTARE

Descoperiti caracteristicile care maximizeaza placerea de a conduce un model F-PACE.
EXPLORATI PREZENTAREA

Valorile furnizate sunt conforme NEDC2, calculate pornind de la testele oficiale WLTP realizate de producator in conformitate cu legislatia UE, cu bateria complet incarcata. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile consumului de combustibil, emisiilor de CO2, consumului de energie si autonomiei pot varia in functie de factori precum stilul de condus, conditiile de mediu, sarcina, rotile si accesoriile montate. NEDC2 sunt valori calculate conform unei formule oficiale, pornind de la valorile WLTP echivalente, calculate conform vechiului test NEDC. Astfel este posibila incadrarea la norma de poluare corespunzatoare.

††Valorile furnizate sunt rezultate din testele oficiale realizate de producator in conformitate cu legislatia UE, cu bateria complet incarcata. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile consumului de combustibil, emisiilor de CO2, consumului de energie si autonomiei pot varia in functie de factori precum stilul de condus, conditiile de mediu, sarcina, rotile din dotare, accesoriile montate, traseul curent si starea bateriei. Valorile autonomiei au la baza un vehicul de serie, pe un traseu standardizat.

Impreuna cu motorul electric.

Include sofer de 75 kg, toate fluidele si rezervorul plin 90%.

Include toate fluidele si rezervorul plin 90%.

Util: volumul masurat cu ajutorul corpurilor rigide omologate VDA (200 mm x 50 mm x 100 mm). Volum masurat pana la plafon. Configuratia portbagajului si volumul total variaza in functie specificatia vehiculului (model si motorizare) si de piata, precum si de echiparea cu roata de rezerva normala sau compacta.

Total: volumul masurat prin simularea umplerii portbagajului cu lichid. Volum masurat pana la plafon. Configuratia portbagajului si volumul total variaza in functie specificatia vehiculului (model si motorizare) si de piata, precum si de echiparea cu roata de rezerva normala sau compacta.

Masele sunt specifice vehiculelor cu echipare standard. Echipamentele optionale sporesc masa.