JAGUAR XF

MODELE

TIPURI DE CAROSERIE

Forma si lungimea vehiculului contribuie la calitatile generale ale acestuia.

MODELE

O serie de caracteristici specifice definesc aspectul fiecarui model.

PACHETE DE ECHIPARE

Fiecare pachet include echipamente suplimentare si functii specifice.

EDITII

O interpretare speciala a vehiculului. Fabricate o perioada de timp sau intr-un numar limitat.

SELECTATI MODELUL

SALOON
XF

XF SALOON S

Specificatii pe scurt

Specificatii pe scurt

D200 RWD AUTO MHEV

Viteza maxima km/h

235

Acceleratie 0‑100 km/h in secunde

7,6

Consum mixt l/100 km

4,4
Echipamente standard

Echipamente standard

ECHIPAMENTE EXTERIOR
 • Faruri premium cu LED si lumini de zi Signature
 • Oglinzi retrovizoare exterioare incalzite
JANTE SI ANVELOPE
 • Jante din aliaj de 18"
ECHIPAMENTE INTERIOR
 • Iluminare ambientală configurabilă cu 10 culori
 • Control climatizare pe 2 zone
SCAUNE SI ECHIPARE INTERIOARE
 • Reglabile electric pe 12 directii si tetiere reglabile manual pe 2 directii
 • Tapiterie din piele granulata
MULTIMEDIA
 • Ecran Touch Pro 11,4"
 • Pachet de smartphone-uri: cu Apple CarPlay®1 și șiroid AutoTM2
ASISTENTA PENTRU SOFER
 • Camera video spate
 • Senzori de parcare fata si spate
 • Recunoastere indicatoare rutiere, cu limitator de viteza adaptiv
 • Five Star Euro NCAP rating

EXPLORATI

SPECIFICATII

SPECIFICATII

Explorati datele si valorile.
EXPLORATI SPECIFICATIILE
GALERIE

GALERIE

Explorati imaginile si videoclipurile cu Jaguar XF.
EXPLORATI GALERIA
PREZENTARE

PREZENTARE

Lasa o impresie puternica, din orice unghi l-ai privi.
EXPLORATI PREZENTAREA

Valorile furnizate sunt conforme NEDC2, calculate pornind de la testele oficiale WLTP realizate de producator in conformitate cu legislatia UE. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile consumului de combustibil si emisiilor de CO2 pot varia in functie factori precum stilul de condus, conditiile de mediu, sarcina, rotile din dotare si accesoriile montate. NEDC2 sunt valori calculate conform unei formule oficiale, pornind de la valorile WLTP echivalente, calculate conform vechiului test NEDC. Astfel este posibila incadrarea la norma de poluare corespunzatoare.
Consultati valorile WLTP.

Valorile furnizate sunt rezultate din testele oficiale realizate de producator in conformitate cu legislatia UE. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile consumului de combustibil si emisiilor de CO2 pot varia in functie factori precum stilul de condus, conditiile de mediu, sarcina, rotile din dotare si accesoriile montate.
Include sofer de 75 kg, toate fluidele si rezervorul plin 90%.
±Valorile furnizate sunt conforme NEDC, calculate pornind de la testele oficiale realizate de producator. Valorile pot varia in functie de conditiile de mediu si stilul de condus. Numai in scop comparativ.
Este posibil ca valorile reale sa fie diferite.


1 Vehiculul este pregatit pentru Apple CarPlay. Serviciile oferite de Apple CarPlay depind de disponibilitatea functiei in tara dvs., pentru informatii suplimentare accesati https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

2 Vehiculul este pregatit pentru Android Auto. Serviciile oferite de Android Auto depind de disponibilitatea functiei in tara dvs., pentru informatii suplimentare accesati https://www.android.com/auto/.

3 Se aplica politica utilizarii rezonabile. Include abonament pe o perioada de 1 an, care poate fi reinnoit dupa expirarea termenului initial.

4 Asistenta pentru unghiul mort poate ajuta la prevenirea coliziunilor. Daca vehiculul dvs. detecteaza un alt vehicul in unghiul mort atunci cand incepeti sa schimbati banda de deplasare, interventia asupra directiei incurajeaza soferul sa se indeparteze de vehiculul care prezinta risc de coliziune.


Echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai daca acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului.


Retineti ca este posibil ca echipamentele standard sa se modifice daca selectati alte niveluri de echipare. De asemenea, este posibil ca echipamentele standard sa varieze in functie de piata, tipurile de motor si transmisie.


Functiile, optiunile si serviciile terta parte Pivi si InControl, precum si disponibilitatea acestora, depind de piata – pentru disponibilitate si conditiile complete de pe piata locala, consultati dealerul Jaguar. Anumite functii sunt pe baza de abonament, care trebuie reinnoit dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile. Informatiile si imaginile disponibile aferente tehnologiei InControl, inclusiv ecranele sau secventele, pot fi modificate ca urmare a actualizarilor de software, controlului versiunii sau pot suferi alte modificari vizuale/de sistem, in functie de optiunile selectate.


Apple CarPlay este o marca inregistrata a Apple Inc. Se aplica conditiile pentru utilizatorul final Apple Inc.

Android Auto este o marca comerciala a Google LLC.

App Store este o marca comerciala a Apple Inc. Google Play Store este o marca comerciala a Google LLC.

Meridian este o marca comerciala inregistrata a Meridian Audio Ltd. Trifield si dispozitivul cu trei campuri este o marca comerciala a Trifield Productions Ltd.