JAGUAR Abonamente

JAGUAR Abonamente

Indiferent daca aveti nevoie de un vehicul sport sau de un SUV de lux - vehiculele premium Jaguar sunt acum disponibile sub forma de abonament pentru confortul tau.
DESCOPERITI MAI MULTE

PUTEREA DE A FI DIFERIT

Experimentati placerea exclusiva a unui abonament Jaguar, fara angajament pe termen lung si cu o plata lunara fixa care acopera toate costurile, cu exceptia combustibilului si a energiei electrice.


Fie ca sunteti in cautarea aventurii, fie ca sunteti incantat de performanta inalta sau ca apreciati cele mai fine detalii in designul unui vehicul - acum aveti acces la o gamă unica de modele.


Puteti rezerva modelul dorit, rapid si convenabil.


Descoperiti solutiile de mobilitate premium accesand oferta Jaguar Abonamente.

Independenta

Independenta

Jaguar Abonamente ofera posibilitatea alegerii unui abonament adaptat special preferintelor dumneavostra de mobilitate, putand opta pentru una din variantele disponibile pe 12, 24 sau 36 de luni.
Control complet al costurilor

Control complet al costurilor

Pretul include costurile cu asigurarea, inmatricularea, rovigneta, impozitul, inspectia tehnica periodica, intretinerea service conform planului de mentenanta comunicat de producator, managementul anvelopelor, asistenta rutiera si autovehicul de inlocuire.
Cele mai inalte standarde

Cele mai inalte standarde

Jaguar Abonamente va ofera posibilitatea alegerii modelul dorit prin selectia abonamentului potrivit preferintelor dumneavostra de mobilitate.