JAGUAR ELECTRIZEAZA
IMPLEMENTAM IN PRODUCTIA DE SERIE CEEA CE AM TESTAT LA CURSE.

Proiectarea primei generatii de vehicule de strada Jaguar cu propulsie electrica este inspirata de activitatile competitionale. Inca de la inceput obiectivul nostru a fost sa implementam in productia de serie tehnologiile utilizate la curse, pentru a asigura performante electrizante. Prin participarea Jaguar in campionatul ABB FIA Formula E si infiintarea campionatului Jaguar I‑PACE eTROPHY, ne-am indeplinit obiectivul.

CAMPIONATUL ABB FIA DE FORMULA E

Modelele Jaguar s-au bucurat intotdeauna de succes in sporturile cu motor. Iar generatia viitoare de vehicule electrice Jaguar nu se dezminte.

AFLATI MAI MULTE
JAGUAR I‑PACE eTROPHY

Va prezentam primul campionat international monomarca rezervat unui vehicul electric de serie, alimentat de baterie, Jaguar I‑PACE eTROPHY.

AFLATI MAI MULTE
DESCOPERITI AVANTAJELE MODELULUI I‑PACE

Go I‑PACE poate urmari in mod automat calatoriile pe care le faceti si va ofera date si valori ca si cum ati conduce noul Jaguar I‑PACE complet electric. Afisati hartile calatoriilor, consultati autonomia ramasa si utilizarea energiei, locatia celor mai apropiate statii de incarcare si o estimare a economiilor pe care le puteti face.

AFLATI MAI MULTE
URMARITI-NE

Pentru informatii exclusive despre echipa, vehicule si program, accesati linkurile de mai jos.


FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM