ISTORIC

In 2016, Jaguar a fost primul producator de vehicule premium care s-a implicat in Formula E. Acum este timpul pentru o noua premiera, cu primul campionat international monomarca pentru vehicule electrice. Ca principala serie de deschidere pentru campionatul ABB FIA Formula E, campionatul Jaguar I‑PACE eTROPHY subliniaza atentia pe care Jaguar o acorda vehiculelor electrice.

20 I‑PACE<span style="text-transform: lowercase">s</span>. 10 ORASE. 1 INVINGATOR.

Cu 20 de Jaguar I‑PACE SV de curse, bazate pe modele de serie, cu specificatii identice, diferenta este data de competentele pilotului si tactica echipei. Cu 10 curse care se desfasoara in unele dintre cele mai cunoscute orase din lume, campionatul Jaguar I‑PACE eTROPHY promite sa fie urmatorul capitol incitant al cursei Jaguar pentru inovatie.

„SPORTURILE CU MOTOR GENEREAZA INOVATII, IAR CURSELE DE VEHICULE ELECTRICE REPREZINTA O PARTE IMPORTANTA A PREOCUPARILOR NOASTRE VIITOARE, ASA CA ACEASTA OCAZIE A VENIT LA MOMENTUL POTRIVIT.”

BOBBY RAHAL
Director de Echipa, Rahal Letterman Lanigan Racing

„AM FOST UN PARTENER IN FORMULA E INCA DE LA DEBUTUL ACESTEI SERII SI NE BUCURAM SA NE CONSOLIDAM POZITIA IN SPORTURILE CU MOTOR ELECTRIC, PRIN CAMPIONATUL JAGUAR I‑PACE eTROPHY.”

PASCAL COUASNON
Director Motorsport Michelin

DESPRE VEHICULE

Concepute, proiectate si realizate de catre departamentul de vehicule speciale (SVO) Jaguar Land Rover, aceste modele de curse I‑PACE sunt foarte performante.

AFLATI MAI MULTE
VIITORUL ESTE ELECTRIC

De la design la conceptie si productie, modelul I‑PACE este un vehicul electric alimentat de baterie (BEV) care beneficiaza de toate calitatile modelelor Jaguar. Cu aspect si performante incitante, este cel mai modern model cu 5 locuri din lume.

AFLATI MAI MULTE
ARTICOLE PROMOTIONALE JAGUAR RACING

Nu trebuie sa fiti pilot ca sa aratati diferit. Accesati magazinul online Jaguar si gasiti cadoul perfect pentru dvs. sau pentru cei dragi.

EXPLORATI MAGAZINUL ONLINE
URMARITI-NE

Ca sa puteti participa, nu aveti nevoie de o echipa. Daca sunteti un fan al curselor de vehicule electrice, urmariti ultimele imagini, videoclipuri si actualizari, pe canalele sociale Jaguar.


FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
INREGISTRATI-VA