PARTENERI OFICIALI
MICHELIN

Motorsportul isi aduce contributia la misiunea companiei Michelin - facilitarea mobilitatii - de mai bine de 125 de ani. Inca de la infiintare, compania a inovat tehnologii utile, de care au beneficiat vehiculele de serie.

Un exemplu elocvent al modulul in care Michelin se pregateste pentru mobilitatea viitorului este implicarea in competitii cu implicatii directe in productia de serie, cum ar fi campionatul ABB FIA Formula E, in colaborare cu parteneri de calibrul Jaguar Racing.

De asemenea, Michelin se mandreste cu titlul de furnizor exclusiv pentru Jaguar I‑PACE eTROPHY, iar acest rol ii permite sa perfectioneze si mai mult anvelopele destinate vehiculelor electrice.

ABB

ABB este un lider in domeniul tehnologiilor inovatoare aferente retelelor de alimentare cu energie electrica, produselor electrice, automatizarii industriale, roboticii si miscarii, deservind clienti la nivel global din domeniul utilitatilor, industriei, infrastructurii si transportului.

Continuand traditia de inovare care se intinde pe mai bine de 130 de ani, ABB modeleaza viitorul digitalizarii industriale cu 2 obiective foarte importante: transportul electricitatii de la orice tip de centrala la orice priza si automatizarea industriilor, incepand de la materiile prime pana la produsele finite.

Ca partener principal al ABB FIA Formula E, campionatul international de motorsport rezervat vehiculelor electrice, ABB stabileste noi standarde in domeniul mobilitatii electrice, pentru a contribui la un viitor sustenabil.

O dezvoltare fireasca a acestei colaborari este rolul pe care il joaca ABB ca partener oficial pentru incarcare pentru noua serie Jaguar I‑PACE eTROPHY.

ONE ALL SPORTS
Motorsportul este un amestec de viteza, stil si adrenalina. Cu peste 2 decenii de experienta in domeniul articolelor si accesoriilor sportive, One All Sports s-a dezvoltat de-a lungul timpului si realizeaza articole promotionale de foarte buna calitate pentru lumea sporturilor cu motor. Sunt experti in preluare si ambalare pentru comertul electronic si dispun de o colectie de produse exclusiviste, comercializate numai de One All Sports. One All Sports se bucura foarte mult sa fie alaturi de Panasonic Jaguar Racing pentru urmatorul (al cincilea) sezon al campionatului ABB FIA Formula E si pentru sezonul de debut al campionatului Jaguar I‑PACE eTROPHY.
ALPINESTARS
Peste 50 de ani de pionierat in domeniul sigurantei si performantelor sporturilor cu motor inseamna pentru Alpinestars aniversarea a 55 de ani de parteneriat la cel mai inalt nivel al curselor profesioniste, ca prim furnizor de pantofi de curse, echipamente si articole de protectie, cu o pozitie consolidata in timp. Continuarea inovatiilor prin cercetare tehnologica, design si dezvoltare, cu centre moderne in Europa si SUA si un program de dezvoltare pentru sporturi auto implementat la nivel international, Alpinestars este un furnizor important pentru toate campionatele de sporturi cu motor ce se bucura de popularitate. Produsele care asigura confort si respirabilitate in cockpit-ul aglomerat, reduc oboseala pilotului si il ajuta sa ramana concentrat. Un obiectiv. O viziune.
SABELT
Fondata in 1972, compania Sabelt este lider mondial in dezvoltarea si productia de scaune auto, centuri de siguranta, echipamente pentru sporturi cu motor, pentru curse auto si aplicatii speciale, inclusiv sisteme de fixare a bagajelor. Calitatea produselor Sabelt este rezultatul activitatilor intensive de cercetare-dezvoltare si testarii dinamice interne (CEE si FIA), care ne permit sa obtinem cel mai ridicat nivel de performante si siguranta. Pe parcursul sezonului, Sabelt furnizeaza pentru campionatul Jaguar I‑PACE eTROPHY scaunul GT-625 (cod de omologare 8862), cu prinderi laterale speciale, volane, centuri de siguranta performante, cu dispozitive de tensionare din aluminiu si plase pentru protectia capului amplasate in dreptul geamului.
URMARITI-NE

Ca sa puteti participa, nu aveti nevoie de o echipa. Daca sunteti un fan al curselor de vehicule electrice, urmariti ultimele imagini, videoclipuri si actualizari, pe canalele sociale Jaguar.


FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
INREGISTRATI-VA