CALATORITI ALATURI DE JAGUAR RACING

Trei zile de sejur exclusivist, la una dintre cele mai incitante curse din Europa, intr-un oras la alegerea dvs.

SELECTATI EXPERIENTA

Echipa Jaguar Racing este incantata sa va invite in universul rapid si futurist al Formulei E.

Ca invitat special la una dintre cele mai evocative curse europene, intr-un oras la alegerea dvs., va veti bucura de o experienta exclusiva care include vizitarea Allianz E-Village, locuri premium la curse, o plimbare VIP la boxe, o vizita VIP la garajul Jaguar Racing, bucatarie de inalta clasa si cazare de lux. La finalul sederii, veti primi un cadou Jaguar Racing, ca amintire a acestei experiente.

Completati formularul din partea de jos a acestei pagini, pentru a fi informat imediat ce este disponibila rezervarea.

MONACO

MONACO

Monaco degaja farmec si extravaganta la orice colt. De la faimoasa Casino Square la portul opulent plin de ambarcatiunile miliardarilor, aceasta este sansa dvs. de a experimenta pe viu o legenda a sporturilor cu motor.
ROMA

ROMA

Orasul vechi intalneste viteza viitorului. Lasati cursa de Formula E, cu bolizi care ating 280 km/h, sa va intensifice pulsul si sa va fascineze in incercarea de a cuceri strazile de vis ale Romei.
PARIS

PARIS

Cu doar 1,9 km, circuitul din jurul complexului istoric Les Invalides este cel mai scurt din calendarul Formula E - dar nu va asteptati la mai putin dramatism. Acesta este un weekend parizian ce o sa va dea fiori.
BERLIN

BERLIN

Jaguar Racing va intampina pe pistele aeroportului Tempelhof din Berlin, pentru unul dintre cele mai incitante momente din calendarul Formula E. Pe langa steagul in carouri, bucurati-va de cea mai buna ospitalitate pe care o poate oferi orasul.

GALERIE FOTO CALATORIE JAGUAR RACING

Vedeti la ce va puteti astepta, din cele mai recente experiente Formula E.
Accesati galeria

EXPRIMATI-VA INTERESUL

Pentru a fi la curent cu ultimele stiri despre calatoria Jaguar, completati formularul de mai jos.