MULTIMEDIA INCONTROL
URMARITI VIDEOCLIPUL
DIVERTISMENT SI INFORMATII, PE ECRANUL TACTIL

Proiectate pentru a imbunatati siguranta si confortul, Touch si Touch Pro sunt cele mai avansate sisteme multimedia Jaguar de pana acum. Conectati smartphone-ul pentru a accesa aplicatii, asculta muzica prin intermediul sistemului audio de inalta calitate si navigati pana la destinatie.

TOUCH PRO

Cu un ecran tactil cu diagonala de 10”, care permite utilizarea gesturilor de atingere, „swipe” si „pinch to zoom”, pentru a controla setarile si sistemele multimedia si de navigatie, Touch Pro este cel mai avansat sistem multimedia oferit de Jaguar pana acum. Ramaneti concentrat asupra condusului, cu ajutorul sistemului inteligent de comanda vocala, care ofera un plus de siguranta la efectuarea diferitelor comenzi.

FUNCTIILE TOUCH PRO
ECRAN TACTIL CU DIAGONALA DE 10”
Ecranul tactil performant al sistemului Touch Pro accepta gesturi precum atingere, „swipe” si „pinch to zoom” pentru a controla setarile si sistemele multimedia si de navigatie.
SISTEME AUDIO MERIDIAN™
Cele mai performante tehnologii hi-fi audio Meridian pentru automobile ofera o claritate a sunetului la nivelul unei sali de concert, tuturor pasagerilor de la bordul vehiculului.
EXPLORATI SISTEMELE AUDIO MERIDIAN
AFISAJ PE PARBRIZ
Ramaneti concentrat asupra condusului, cu ajutorul afisajului pe parbriz, care proiecteaza direct pe parbriz informatii relevante despre condus.
PANOU DE BORD VIRTUAL
O interfata grafica total noua, cu functii avansate si 4 teme presetate pentru ecran sau afisarea hartii 3D pe tot ecranul, in functie de preferintele personale.
ECRAN CU VIZUALIZARE DUBLA
Ecranul cu vizualizare dubla permite soferului si pasagerului sa vada informatii complet diferite pe acelasi ecran tactil.
TV DIGITAL
Canalele TV digitale preferate pot fi urmarite atat in partea din fata, cat si in partea din spate a modelelor Jaguar.
SISTEM MULTIMEDIA SPATE
Sistemul multimedia spate integrat dispune de 2 ecrane independente, cu diagonala de 8 sau 10”, integrate in tetierele scaunelor din fata si echipate cu telecomenzi si casti wireless.
RADIO DAB
Presetati si salvati canalele preferate si ascultati posturi de radio digitale, pentru a asigura o receptie radio de cea mai buna calitate la bordul unui model Jaguar.
TOUCH

Controlati comenzile vehiculului cu ajutorul sistemului Touch, care va permite sa va conectati rapid si in siguranta la lumea digitala si la vehiculul dvs., atunci cand nu va aflati la volan. Imbunatatiti experienta la volan, cu ajutorul hub-ului multimedia care include toate sistemele, de la navigatie la radio DAB.

FUNCTII TOUCH
ECRAN TACTIL CU DIAGONALA DE 8”
In centrul plansei de bord se afla ecranul tactil lizibil si performant, care raspunde imediat la gesturi precum atingere si „swipe”.
SISTEM DE NAVIGATIE
Cautati destinatii cu usurinta si salvati locatii preferate, pentru un acces rapid. Hartile 2D si 3D si comenzile vocale asigura o experienta intuitiva.
SISTEM AUDIO PERFORMANT
Soferul si pasagerii pot beneficia de o calitate excelenta a auditiei de la toate sursele, indiferent de locul ocupat.
AFISAJ PE PARBRIZ
Ramaneti concentrat asupra condusului, cu ajutorul afisajului pe parbriz, care proiecteaza direct pe parbriz informatii relevante despre condus.
RADIO DAB
Radioul digital (DAB) asigura un sunet de cea mai buna calitate si o gama diversificata de canale. Presetati si salvati canalele preferate.
TERMENI SI CONDITII
Accesati termenii si conditiile si politica de confidentialitate Jaguar InControl.
CONTACTATI-NE
Ne face placere sa va ajutam cu raspunsuri la intrebari sau cu alte informatii despre InControl.
GASITI UN DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs

Pe masura ce se dezvolta aplicatia InControl, este posibil sa fie incluse optional anumite functii, tinand cont de piata sau de varianta de motorizare. Pentru disponibilitate si conditiile complete, luati legatura cu dealer-ul local Jaguar. Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile.