CE ESTE JAGUAR INCONTROL?

INCONTROL ESTE O GAMA DE SERVICII SI APLICATII, CARE ASIGURA CONECTAREA LA MODELUL JAGUAR SI LA LUMEA DIGITALA, RAPID SI IN SIGURANTA.

InControl este controlat la fel ca la o tableta, de un procesor Intel cu mai multe nuclee, cu retea ethernet de mare viteza, prin intermediul ecranului tactil si include sistem de navigatie, multimedia, apeluri pentru asistenta in caz de nevoie si multe altele. Functiile Remote permit conectarea de la distanta la modelul dvs. Jaguar, cu ajutorul unui smartphone. Asistenta pentru sofer va elibereaza de alte sarcini si va permite sa va bucurati de placerea de a conduce, atat la parcarea in oras, cat si la drum lung.

MULTIMEDIA INCONTROL

MULTIMEDIA INCONTROL

Cel mai avansat sistem multimedia Jaguar asigura divertismentul pasagerilor. Proiectate pentru a imbunatati siguranta si confortul, Touch si Touch Pro sunt cele mai avansate sisteme multimedia Jaguar de pana acum. Conectati smartphone-ul pentru a accesa aplicatiile.
SISTEME AUDIO MERIDIAN™

SISTEME AUDIO MERIDIAN™

Ascultati muzica preferata la o calitate a auditiei cum nu ati mai intalnit pana acum, cu ajutorul sistemului audio performant Meridian. Selectati modelul dorit din cele 3 sisteme audio Meridian disponibile. Sistemul audio Meridian, disponibil impreuna cu Touch sau Touch Pro; sistemul audio Meridian Surround disponibil impreuna cu Touch Pro sau sistemul audio Meridian Signature, care asigura o experienta imbunatatita.
CONECTIVITATE INCONTROL

CONECTIVITATE INCONTROL

Toti pasagerii modelelor Jaguar se pot conecta rapid la internet, cu ajutorul pachetelor Connect si Connect Pro, care asigura o experienta placuta de utilizare. De asemenea, puteti controla modelul dvs. Jaguar de la distanta, cu ajutorul Remote Essentials sau Remote Premium. Si puteti opta pentru siguranta suplimentara oferita de optiunile Protect/Remote si Secure Tracker, care permit imbunatatirea sigurantei modelului dvs. Jaguar.
ASISTENTA INCONTROL PENTRU SOFER

ASISTENTA INCONTROL PENTRU SOFER

Functiile InControl de asistenta pentru sofer ofera siguranta la parcare si in timpul deplasarii. Puteti minimiza riscul accidentelor minore la parcarea in locurile inguste, cu ajutorul sistemului de asistenta la parcare. Functiile de asistenta pentru sofer va permit sa ramaneti concentrat asupra condusului, va avertizeaza cu privire la incidente si pericole, precum si daca nu mai sunteti concentrat atunci cand va aflati la volan.

Pe masura ce se dezvolta aplicatia InControl, este posibil sa fie incluse optional anumite functii, tinand cont de piata sau de varianta de motorizare. Pentru disponibilitate si conditiile complete, luati legatura cu dealer-ul local Jaguar. Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile.