ipace
NOUL JAGUAR COMPLET ELECTRIC I‑PACE

Va prezentam primul SUV sportiv Jaguar complet electric.

VIZUALIZARE EXTERIOR 360°

ACCELERATIE
0-100km/h in 4.8 secunde

AUTONOMIE
470km WLTP †

*WLTP (procedura de testare a vehiculelor usoare, armonizata la nivel mondial) este procesul nou, implementat din 2017 si care masoara consumul de combustibil, de energie, autonomia si emisiile vehiculelor vandute in Europa. Acesta este proiectat pentru a furniza valori mai apropiate de cele reale. Testeaza vehiculele dotate cu echipamente optionale si utilizeaza o procedura de testare si un stil de condus mai exigente.

COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat.
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer.
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs
GASITI UN DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere
2019 WORLD CAR OF THE YEAR

2019 WORLD CAR DESIGN OF THE YEAR
2019 WORLD GREEN CAR

CARACTERISTICI PRINCIPALE
PERFORMANTE SPORTIVE
Modelul I‑PACE este in primul rand un Jaguar - un automobil cu adevarat sportiv. Motoarele sale electrice si distributia aproape egala a greutatii asigura un cuplu instantaneu de 696 Nm si o agilitate specifica modelelor sportive.
EXPLORATI PERFORMANTELE
SILUETA ELEGANTA
Cu un design elegant, foarte aerodinamic si un coeficient aerodinamic redus, de 0,29d, I‑PACE a fost creat pentru a asigura eficienta, deplasandu-se agil pentru a asigura maximizarea autonomiei si stabilitatii. Datorita centurii laterale continue, prizei de aer de pe capota si aripilor spate evazate, modelul I‑PACE este incitant din orice unghi l-ai privi.
EXPLORATI EXTERIORUL
LINISTE INTERIOARA
Modelul I‑PACE integreaza perfect tehnologia si spatiul abundent. Designul interior este curat si simplificat, cu butoane tactile si forme elegante. Grupul motopropulsor electric a permis degajarea de spatiu suplimentar, asigurand mai multa libertate de miscare pentru maximizarea confortului oferit de habitaclul modelului I‑PACE.
EXPLORATI INTERIORUL
CONTROL TOTAL
Sistemul multimedia Touch Pro Duo al modelului I‑PACE asigura un control usor al tuturor tehnologiilor vehiculului. Sistemul Wi-Fi 4G este standard si include o multitudine de functii de conectivitate, care va permit sa va conectati cu usurinta la lumea digitala.
EXPLORATI TEHNOLOGIA INCORPORATA
EXPLORATI EXTERIORUL I‑PACE
EXTERIORUL
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/body_01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/body_**.jpg
FACETI CLIC PENTRU A INTERACTIONA
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/body_01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/body_**.jpg
ATINGETI PENTRU A INTERACTIONA
MOTOR
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_**.jpg
FACETI CLIC PENTRU A INTERACTIONA
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_m_01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_m_**.jpg
ATINGETI PENTRU A INTERACTIONA
EXPLORATI INTERIORUL I‑PACE
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/int_360/ipace_my20
FACETI CLIC PENTRU A INTERACTIONA
ATINGETI PENTRU A INTERACTIONA
ÎNAPOI
Leșire
I‑PACE: DETALIILE
AUTONOMIE
O incarcare completa asigura o autonomie de 470 km, conform ciclului WLTP*.
PERFORMANTE
Cuplul instantaneu si tractiunea integrala confera modelului I‑PACE performante sportive. Acceleratia de la 0 la 100 km/h are loc in 4.8 secunde.
BATERIE
Bateria de 90 kWh a modelului I‑PACE este realizata din celule litiu-ion de tip „pouch”, care permit stocarea unei cantitati mari de energie. Designul si sistemul modern de gestionare a regimului termic asigura longevitate si permit exploatarea prelungita la putere maxima.
PUTERE
I‑PACE este propulsat de 2 motoare electrice actionate sincron, cu magneti permanenti. Similar cu tehnologia regasita la modelul de curse I‑TYPE Formula E, aceste motoare genereaza o putere de 400 CP si un cuplu de 696 Nm.
DIMENSIUNI
Modelul I‑PACE are un design compact, dar un habitaclu foarte spatios. Se remarca prin 5 locuri confortabile, spatii de depozitarea inovatoare, un portbagaj mare, de 1,453 litri, plus 27 litri in compartimentul de depozitare din fata.
INCARCARE
Cu un incarcator rapid de 50 kW CC - care se regaseste la majoritatea statiilor de incarcare publice - I‑PACE asigura o autonomie maxima de 270 km in urma incarcarii timp de o ora*.

*Timpul real de incarcare poate varia in functie de conditiile de mediu si de tipul statiei de incarcare.
EXPLORATI DETINEREA UNUI VEHICUL ELECTRIC
ELECTRIFICATION
AUTONOMIE SI INCARCARE
Indiferent daca acesta este sau nu primul dvs. vehicul electric, descoperiti modul in care Jaguar I‑PACE se integreaza perfect in stilul dvs. de viata, cu ajutorul calculatorului privind autonomia si chestionarului privind incarcarea.
EXPLORATI AUTONOMIA SI INCARCAREA
STIMULENTE
Proprietarii modelului I‑PACE beneficiaza de avantajele financiare specifice detinatorilor de vehicule electrice. Stimulentele care asigura reducerea cheltuielilor de exploatare pot include subventii guvernamentale, viniete mai ieftine, taxe reduse pentru accesul in centrul orasului si acces usor la benzile speciale.
EXPLORATI STIMULENTELE EV
CURSA PENTRU INOVATIE
Compania Jaguar este dedicata crearii de vehicule electrice sportive si elegante. Incepand cu anul 2016, Jaguar participa la campionatul de Formula E, iar in 2018, I‑PACE eTROPHY va fi primul campionat international monomarca dedicat modelelor electrice de serie. Capitolul urmator in cursa pentru inovatie a inceput.
EXPLORATI PROPULSIA ELECTRICA
CONFIGURATOR
EXPERIENTA I‑PACE VR

Participati la un tur virtual si explorati toate detaliile modelului Jaguar I‑PACE. Experienta VR 360° va permite sa experimentati in direct designul exterior revolutionar si designul interior sobru si ergonomic ale acestui model.

GASITI UN DEALER
OPTIUNILE SI ACCESORIILE

Creati cel mai potrivit model I‑PACE din lume: al dvs.

EXPLORATI OPTIUNILE SI ACCESORIILE
SELECTATI MODELUL I‑PACE

Identificati combinatia incitanta intre performantele, tehnologia si stilul Jaguar, potrivita pentru dvs.

SELECTATI MODELUL

1Timpul real de incarcare poate varia in functie de conditiile de mediu si de tipul statiei de incarcare.

† WLTP (procedura de testare a vehiculelor usoare, armonizata la nivel mondial) este procesul nou, implementat din 2017 si care masoara consumul de combustibil, de energie, autonomia si emisiile vehiculelor vandute in Europa. Acesta este proiectat pentru a furniza valori mai apropiate de cele reale. Testeaza vehiculele dotate cu echipamente optionale si utilizeaza o procedura de testare si un stil de condus mai exigente.

Valorile oficiale la testele UE sunt furnizate de producator, conform legislatiei UE. Pot fi utilizate numai in scop comparativ. Valorile reale si performantele vehiculului electric pot varia in functie de stilul de condus si de conditiile de deplasare.

Anumite echipamente descrise pot fi optionale sau specifice diferitelor piete. Pentru disponibilitate si conditiile complete consultati site-ul jaguar.ro sau luati legatura cu dealer-ul local Jaguar. Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile. Informatiile si imaginile privind tehnologia de pe aceasta pagina web, inclusiv ecranele sau secventele, pot fi modificate ca urmare a actualizarilor software, controlului versiunii sau pot suferi alte modificari vizuale/de sistem, in functie de optiunile selectate. Toate echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului.