ipace
JAGUAR COMPLET ELECTRIC I‑PACE

Va prezentam primul SUV sportiv Jaguar complet electric.

VIZUALIZARE EXTERIOR 360°

ACCELERATIE
0-100km/h in 4.8 secunde

AUTONOMIE
470km WLTP †

*WLTP (procedura de testare a vehiculelor usoare, armonizata la nivel mondial) este procesul nou, implementat din 2017 si care masoara consumul de combustibil, de energie, autonomia si emisiile vehiculelor vandute in Europa. Acesta este proiectat pentru a furniza valori mai apropiate de cele reale. Testeaza vehiculele dotate cu echipamente optionale si utilizeaza o procedura de testare si un stil de condus mai exigente.

COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat.
STOC MAȘINI
Comandă online modelul Jaguar preferat!
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer.
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs
https://new.carsinventory.com/api2/9bef10aea716726519391002bfbd1f940f935099
https://new.carsinventory.com/api2/9bef10aea716726519391002bfbd1f940f935099
VIZUALIZEAZA STOCUL:
MASINA ANULUI 2019

CEL MAI FRUMOS DESIGN AUTO AL ANULUI 2019
MASINA VERDE A ANULUI 2019

CARACTERISTICI PRINCIPALE
PERFORMANTE SPORTIVE
Modelul I‑PACE este in primul rand un Jaguar - un automobil cu adevarat sportiv. Motoarele sale electrice si distributia aproape egala a greutatii asigura un cuplu instantaneu de 696 Nm si o agilitate specifica modelelor sportive.
EXPLORATI PERFORMANTELE
SILUETA ELEGANTA
Cu un design elegant, foarte aerodinamic si un coeficient aerodinamic redus, de 0,29d, I‑PACE a fost creat pentru a asigura eficienta, deplasandu-se agil pentru a asigura maximizarea autonomiei si stabilitatii. Datorita centurii laterale continue, prizei de aer de pe capota si aripilor spate evazate, modelul I‑PACE este incitant din orice unghi l-ai privi.
EXPLORATI EXTERIORUL
LINISTE INTERIOARA
Modelul I‑PACE integreaza perfect tehnologia si spatiul abundent. Designul interior este curat si simplificat, cu butoane tactile si forme elegante. Grupul motopropulsor electric a permis degajarea de spatiu suplimentar, asigurand mai multa libertate de miscare pentru maximizarea confortului oferit de habitaclul modelului I‑PACE.
EXPLORATI INTERIORUL
MEREU IN PRIZA
Noul nostru sistem multimedia, Pivi Pro, va pune la dispozitie printr-o singura atingere toate aplicatiile cheie. Este inspirat si la fel de intuitiv ca un smartphone.
EXPLORATI TEHNOLOGIA INCORPORATA
I-PACE EXTERIOR
POWERTRAINS
I-PACE INTERIOR
POWERTRAIN
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_**.jpg
FACETI CLIC PENTRU A INTERACTIONA
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_m_01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_m_**.jpg
ATINGETI PENTRU A INTERACTIONA
I‑PACE: DETALIILE
AUTONOMIA I-PACE
Utilizati Calculatorul pentru Autonomie pentru a vedea cum Jaguar I-PACE se poate adapta eficient stilului dumneavoastra de viata.
PERFORMANTE
Cuplul instantaneu si tractiunea integrala confera modelului I‑PACE performante sportive. Acceleratia de la 0 la 100 km/h are loc in 4.8 secunde.
BATERIE
Bateria de 90 kWh a modelului I‑PACE este realizata din celule litiu-ion de tip „pouch”, care permit stocarea unei cantitati mari de energie. Designul si sistemul modern de gestionare a regimului termic asigura longevitate si permit exploatarea prelungita la putere maxima.
PUTERE
I‑PACE este propulsat de 2 motoare electrice actionate sincron, cu magneti permanenti. Similar cu tehnologia regasita la modelul de curse I‑TYPE Formula E, aceste motoare genereaza o putere de 400 CP si un cuplu de 696 Nm.
DIMENSIUNI
Modelul I‑PACE are un design compact, dar un habitaclu foarte spatios. Se remarca prin 5 locuri confortabile, spatii de depozitarea inovatoare, un portbagaj mare, de 1,453 litri, plus 27 litri in compartimentul de depozitare din fata.
INCARCAREA I-PACE
Cu doua cabluri incluse, I-PACE poate fi incarcat atat acasa, cat si la unul dintre punctele de incarcare ale retelei publice, care este in continua crestere.
EXPLORATI DETINEREA UNUI VEHICUL ELECTRIC
ELECTRIFICATION
AUTONOMIE SI INCARCARE
Indiferent daca acesta este sau nu primul dvs. vehicul electric, descoperiti modul in care Jaguar I‑PACE se integreaza perfect in stilul dvs. de viata, cu ajutorul calculatorului privind autonomia si chestionarului privind incarcarea.
EXPLORATI AUTONOMIA SI INCARCAREA
STIMULENTE
Proprietarii modelului I‑PACE beneficiaza de avantajele financiare specifice detinatorilor de vehicule electrice. Stimulentele care asigura reducerea cheltuielilor de exploatare pot include subventii guvernamentale, viniete mai ieftine, taxe reduse pentru accesul in centrul orasului si acces usor la benzile speciale.
EXPLORATI STIMULENTELE EV
CURSA PENTRU INOVATIE
Ne-am dedicat construirii de masini electrice care sa va electrizeze atat privirea cat si senzatia de la volan, si astfel ne-am implicat in 2016 in Formula E. Acest campionat ne permite sa testam si sa dezvoltam in continuu tehnologii pe care sa le aplicam masinilor de serie, garantand in acelasi timp o experienta Jaguar autentica.
EXPLORATI PROPULSIA ELECTRICA
CONFIGURATOR
SELECTATI MODELUL I‑PACE

Identificati combinatia incitanta intre performantele, tehnologia si stilul Jaguar, potrivita pentru dvs.

SELECTATI MODELUL

1Timpul real de incarcare poate varia in functie de conditiile de mediu si de tipul statiei de incarcare.

† WLTP (procedura de testare a vehiculelor usoare, armonizata la nivel mondial) este procesul nou, implementat din 2017 si care masoara consumul de combustibil, de energie, autonomia si emisiile vehiculelor vandute in Europa. Acesta este proiectat pentru a furniza valori mai apropiate de cele reale. Testeaza vehiculele dotate cu echipamente optionale si utilizeaza o procedura de testare si un stil de condus mai exigente.

Valorile oficiale la testele UE sunt furnizate de producator, conform legislatiei UE. Pot fi utilizate numai in scop comparativ. Valorile reale si performantele vehiculului electric pot varia in functie de stilul de condus si de conditiile de deplasare.

Anumite echipamente descrise pot fi optionale sau specifice diferitelor piete. Pentru disponibilitate si conditiile complete consultati site-ul jaguar.ro sau luati legatura cu dealer-ul local Jaguar. Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile. Informatiile si imaginile privind tehnologia de pe aceasta pagina web, inclusiv ecranele sau secventele, pot fi modificate ca urmare a actualizarilor software, controlului versiunii sau pot suferi alte modificari vizuale/de sistem, in functie de optiunile selectate. Toate echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului.