TEHNOLOGIE SI INOVATII

Tehnologia inteligenta si inovatiile stau la baza tuturor actiunilor noastre, de la imbunatatirea performantelor la sporirea eficientei.

VIITORUL ESTE ACUM

De la anvelope cu rezistenta redusa la inaintare, la vehicule cu propulsie electrica si performante ametitoare, toate modelele Jaguar se remarca printr-o tehnologie inteligenta.

STRUCTURA USOARA, DIN ALUMINIU

STRUCTURA USOARA, DIN ALUMINIU

Aluminiul ne ofera posibilitatea de a realiza un sasiu mult mai usor decat echivalentul din otel, in vederea reducerii consumului de combustibil si emisiilor de noxe, precum si imbunatatirii comportamentului dinamic.
MOTOARE INGENIUM

MOTOARE INGENIUM

Motoarele inovatoare Jaguar Ingenium sunt proiectate in vederea maximizarii performantelor si sustenabilitatii ecologice, precum si reducerii costurilor de exploatare.
PROPULSIA ELECTRICA

PROPULSIA ELECTRICA

Jaguar I‑PACE este un SUV electric atragator, care se remarca prin performantele specifice Jaguar, cu zero emisii de noxe, si reflecta succesul nostru in dezvoltarea tehnologiilor si grupurilor motopropulsoare inovatoare.
TRACTIUNE INTEGRALA

TRACTIUNE INTEGRALA

Sistemul de tractiune integrala (AWD) cu Intelligent Driveline Dynamics monitorizeaza continuu turatia si tractiunea fiecarei roti, precum si suspensia, directia si franele, pentru a asigura stabilitate, incredere si echilibru imbunatatite in toate conditiile de deplasare.
AFISAJ PE PARBRIZ

AFISAJ PE PARBRIZ

Afisajul pe parbriz (HUD) prezinta date importante despre vehicul. Se remarca prin grafica lizibila in format full-color si va permite sa vedeti cu usurinta toate actiunile soferului si informatiile.
MULTIMEDIA INCONTROL

MULTIMEDIA INCONTROL

Gama de servicii si aplicatii InControl va conecteaza la vehiculul Jaguar, asigurand o simbioza perfecta si sigura cu lumea inconjuratoare - include Touch Pro Duo, cel mai avansat sistem multimedia de la bordul vehiculelor noastre.
MOTOARE ELECTRICE

MOTOARE ELECTRICE

I‑PACE este propulsat de 2 motoare electrice actionate sincron, cu magneti permanenti, integrate in ambele punti, care dezvolta o putere de 400 CP si un cuplu de 696 Nm, disponibil instantaneu, precum si o acceleratie 0-100 km/h in 4,8 secunde.
RASPUNS ADAPTIV IN FUNCTIE DE SUPRAFATA

RASPUNS ADAPTIV IN FUNCTIE DE SUPRAFATA

Raspunsul adaptiv in functie de suprafata (AdSR) monitorizeaza continuu conditiile de deplasare si regleaza setarile motorului si franelor. Dupa activare functioneaza la toate vitezele, pentru a acorda asistenta pe vreme nefavorabila si la deplasarea pe suprafete dificile.
VEHICULELE AUTONOME

VEHICULELE AUTONOME

Pentru serviciul sau de transport fara sofer, Jaguar colaboreaza cu Waymo, pentru a dezvolta un model Jaguar I‑PACE care se conduce singur. Primul vehicul electric autonom din lume va oferi siguranta si fiabilitate optimizate.