OPTIUNI SI ACCESORII JAGUAR

Cu ajutorul gamei exceptionale de optiuni si accesorii Jaguar, puteti configura cel mai potrivit model I‑PACE din lume: al dvs.

URMARITI VIDEOCLIPUL

Accesoriile si optiunile Jaguar permit personalizarea modelului I‑PACE conform preferintelor personale, stilului de viata si domeniilor de interes. Cele mai populare au fost integrate in 3 pachete: pachetul Exterior Carbon Fibre, pachetul Black Exterior si pachetul Cold Climate. Configurati modelul I‑PACE pe care il doriti si explorati catalogul online de accesorii, pentru a le vedea pe toate.

CONFIGURATOR
EXPLORATI ACCESORIILE
PACHETE OPTIONALE PENTRU EXTERIOR

Personalizati suplimentar exteriorul modelului I‑PACE, cu aceste pachete pentru exterior.

PACHET EXTERIOR CARBON FIBRE

Evidentiati aspectul sportiv al modelului I‑PACE, cu aceste elemente din fibra de carbon. Acest pachet include rama grila, capace oglinzi, bandouri laterale si bare de protectie din fibra de carbon.

PACHET EXTERIOR BLACK

Dati o nota de subtilitate formei atragatoare a modelului I‑PACE, cu elemente de culoare negru lucios. Acest pachet include rame geamuri laterale, grila si rama grila de culoare negru lucios.

PACHET COLD CLIMATE

Acest pachet include duze spalator, parbriz si volan incalzite.

SELECTATI ACCESORIILE JAGUAR POTRIVITE

Dati o nota personala modelului I‑PACE si gasiti accesoriile care corespund stilului dvs. de viata.

SIGLA JAGUAR ILUMINATA GRILA FATA
Sigla iluminata a grilei fata, disponibila optional, reprezinta un element de design exceptional. Aceasta se aprinde la descuierea modelului I‑PACE, daca usile sunt deschise si daca luminile interioare sunt aprinse. Lumina se stinge la pornirea vehiculului.
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:I9eMF8H8v7w
RAMA GRILA DIN FIBRA DE CARBON
Rama grila fata din fibra de carbon rezistenta, cu model si finisaj foarte lucios, este un upgrade premium pentru exterior, care evidentiaza caracterul sportiv si performantele dinamice ale modelului Jaguar I‑PACE.
CAPACE OGLINZI DIN FIBRA DE CARBON
Cu model si finisaj lacuit, capacele oglinzilor din fibra de carbon rezistenta asigura o nota sportiva, precum si o reducere a greutatii asociata utilizarii fibrei de carbon.
PEDALIER SPORT
Realizat din inox si cauciuc, kitul pentru pedale se fixeaza perfect peste pedalele existente si asigura un aspect sportiv, modern.
ORNAMENTE ILUMINATE SI PERSONALIZATE PRAGURI
Ornamente elegante din inox pentru pragurile usilor soferului sau pasagerului. Se ilumineaza atunci cand se deschide usa soferului sau pasagerului.
COVORASE DE LUX, DIN MOCHETA
Covorase fata din mocheta, cu sigla Jaguar in relief si margine din nubuc. Covorasele premium confera habitaclului o tenta luxoasa.
GAMA CLICK AND GO
Click and Go este un sistem de depozitare compact, montat pe partea din spate a tetierelor scaunelor fata. Include un umeras montat pe tetiera, care nu permite sifonarea imbracamintei. Locurile din spate dispun de suport amovibil pentru tableta, care poate fi pozitionat cu usurinta in mai multe unghiuri. Click and Hook este un carlig universal, care creeaza un spatiu suplimentar de depozitare, ce permite atarnarea gentilor.
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:-pU4Gc6QHZw
SUPORT PENTRU CONECTARE SI INCARCARE PENTRU IPHONE®
Proiectat pentru a asigura vizibilitatea telefonului* in timpul incarcarii, suportul pentru conectare si incarcare utilizeaza spatiul suportului pentru pahare de pe consola centrala. Daca iPhone-ul este conectat, datele de pe acesta sunt disponibile si pot fi accesate prin intermediul sistemului multimedia al vehiculului.
*Compatibil cu iPhone 5, 5c, 5s, 6, 6s, SE, 7 si 8. Nu este compatibil cu modelul 6 Plus si 7 Plus.
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:FiDMk6BhKR4
PACHET PET
Asigurati transportul animalului de companie, in conditii de siguranta si confort. Plasa de separare integrala separa habitaclul de portbagaj, iar cuva impermeabila sau covorasul din cauciuc rezistent protejeaza portbagajul vehiculului.
BARE TRANSVERSALE
Barele transversale permit utilizarea unei game diversificate de accesorii pentru transport pe plafon. Barele transversale ale modelului F‑PACE dispun de un mecanism nou si special cu deblocare rapida, care permite montarea sau demontarea usoara a acestora, fara utilizarea unor scule.
SUPORT PENTRU BICICLETE, CU MONTARE PE HAYON
Un suport pentru biciclete usor de montat pe hayon, cu incuietoare, care permite transportul unei singure biciclete. Pot fi montate maximum 3 suporturi pentru biciclete.
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:PdSCvWOxq6Y
SUPORT ACCESORII PENTRU SPORTURI NAUTICE
Un sistem versatil pentru transportul unei game diversificate de echipamente destinate sporturilor nautice, cum ar fi placa pentru surf, caiac sau vela. Sarcina maxima 25 kg.
CARLIG DE REMORCARE
Sistem de remorcare dedicat, cu carlig de remorcare detasabil. Masa maxima remorcabila de 750 kg, sarcina pe carligul de remorcare de 45 kg. Priza pentru remorcare inclusa. In kit este inclusa si o masca spate specifica. Aceasta masca dispune de un capac demontabil care asigura accesul la echipamentul de remorcare. Daca nu este utilizat, capacul asigura un aspect atragator si fara intreruperi, ascunzand sistemul de remorcare.
PIULITE DE JANTE CU ANTIFURT - CROMATE
Protejati jantele cu piulite de jante cromate, cu antifurt, de inalta securitate si cu design special.
HUSA ANTIDERAPANTA PENTRU ZAPADA
Husa textila usoara, pentru imbunatatirea tractiunii pe zapada si pe gheata, se fixeaza rapid si usor si se strange, pentru a minimiza spatiul de depozitare. Se recomanda montarea pe toate rotile.
SISTEM DE TRACTIUNE PE ZAPADA
Mobilitate imbunatatita pe zapada, noroi si gheata, cu aceste lanturi antiderapante performante. Montare numai pe jantele din spate.
EMBLEMA CENTRALA JANTA - UNION JACK
Emblema centrala alb-negru speciala, cu sigla Jaguar si design Union Jack, specific britanic.
CAPACE DE VALVA ELEGANTE - UNION JACK
Imbunatatiti aspectul rotilor vehiculului, cu ajutorul capacelor de valva speciale.
CAPACE DE VALVA ELEGANTE - JAGUAR „GROWLER”
Sigla „Growler” este o parte importanta a trecutului Jaguar. Imbunatatiti aspectul jantelor vehiculului, cu ajutorul acestor capace de valva speciale.

Identificati combinatia incitanta intre performantele, tehnologia si stilul Jaguar, potrivita pentru dvs.

CONFIGURATOR
EXPLORATI ACCESORIILE
COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat.
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer.
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs
GASITI UN DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere