JAGUAR I-PACE

OPTIUNI SI ACCESORII

PACHETE OPTIONALE PENTRU EXTERIOR

Personalizati suplimentar exteriorul modelului I-PACE cu aceste pachete pentru exterior.

PACHET EXTERIOR BRIGHT

PACHET EXTERIOR BRIGHT

Un exemplu elocvent al luxului pe care il demonstreaza modelul I-PACE. Acest pachet include capace oglinzi, rame geamuri si difuzor spate cromate.
OPTIUNI PLAFON

OPTIUNI PLAFON

Imbunatatiti stilul modelul I-PACE cu plafon panoramic fix sau negru contrastant. Plafonul panoramic din sticla permite patrunderea luminii naturale in habitaclu. Plafonul negru contrastant porneste din dreptul parbrizului si acopera partea din mijloc a plafonului si spoilerul.
OPTIUNI JANTE

OPTIUNI JANTE

Jaguar I-PACE este disponibil cu diferite tipuri de jante. Alegeti tipul si marimea care se potrivesc cel mai bine cerintelor si preferintelor dvs. Jantele de 18” sunt perfecte pentru maximizarea autonomiei. Jantele de 22” confera vehiculului o nota suplimentara de eleganta.

PACHETE OPTIONALE PENTRU INTERIOR

Profitati si mai mult de experienta la bordul modelului I-PACE, cu o gama de pachete optionale pentru interior.

Oferind cele mai performante tehnologii integrate, pachetul Technology disponibil pentru modelul I-PACE include afisaj pe parbriz, incarcare wireless cu amplificator de semnal1 si oglinda retrovizoare ClearSight2.
PACHET TECHNOLOGY
PACHET CONVENIENCE
PACHET PREMIUM INTERIOR UPGRADE
PACHET COLD CLIMATE

SIGURANTA SI ASISTENTA

Proiectat pentru a imbunatati placerea de a conduce si siguranta, datorita tehnologiilor inovatoare.

PACHET DRIVER ASSIST

PACHET DRIVER ASSIST

Pachetul Driver Assist include o gama completa de sisteme de asistenta la condus, cum ar fi asistenta pentru unghiul mort, monitorizare trafic din spate, control adaptiv viteza de croaziera cu asistenta directie si monitorizare coliziune din spate. Toate sunt proiectate pentru a asigura o deplasare mai sigura, mai confortabila si mai placuta.
AFLATI MAI MULTE

PERSONALIZARE

Dati o nota personala modelului I-PACE si gasiti accesoriile care corespund stilului dvs. de viata.

APARATORI DE NOROI FATA SI SPATE

Aparatorile de noroi fata si spate personalizate Jaguar completeaza liniile vehiculului, reduc efectul de improscare si asigura protectie impotriva murdariei si pietrelor.
APARATORI DE NOROI FATA SI SPATE
PACHET PET CARE AND ACCESS
PLASA PODEA PORTBAGAJ
SUPORT PENTRU BICICLETE, CU FIXARE PE ROATA

COLECTIA JAGUAR

Gama exclusiva de imbracaminte de lux, accesorii si cadouri Jaguar este inspirata de modelele noastre si de designul acestora.

EXPLORATI

NOUTATI

NOUTATI

Un SUV electric performant.
EXPLORATI NOUTATILE
MODELELE JAGUAR I-PACE

MODELELE JAGUAR I-PACE

Vedeti intreaga gama de modele.
EXPLORATI MODELELE
SPECIFICATII

SPECIFICATII

Vizualizati datele si valorile.
EXPLORATI SPECIFICATIILE
JAGUAR ELECTRIC

JAGUAR ELECTRIC

Descoperiti condusul electric.

1Numai smartphone-urile compatibile.

2Depinde de reglementarile locale. Daca utilizatorii care poarta lentile cu distanta focala variabila sau bifocale nu pot regla cu usurinta imaginea digitala din spate oferita de sistemul ClearSight, pot reveni oricand la modul oglinda retrovizoare.

3Cheia inteligenta de tip bratara se poate incarca in aproximativ o ora si ofera o autonomie a bateriei de pana la 7 zile.

Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) sau pot necesita instalarea altor echipamente pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare sau pentru configurarea online a vehiculului, contactati dealerul local.

Retineti ca este posibil ca echipamentele standard sa se modifice daca selectati alte nivele de echipare. De asemenea, este posibil ca echipamentele standard sa varieze in functie de piata, tipul de motor si transmisie.