DESPRE JAGUAR

DESPRE JAGUAR

CASTROL EDGE PROFESSIONAL
RECOMANDAT EXCLUSIV DE JAGUAR

Deoarece Castrol® este partenerul global Jaguar pentru lubrifianti, toate motoarele Jaguar beneficiaza din fabrica de ulei Castrol. Acest lucru inseamna, de asemenea, ca in timpul reviziilor, clientii Jaguar beneficiaza de ulei de aceeasi calitate cu cea pe care Jaguar o utilizeaza in timpul fabricatiei vehiculelor.

CASTROL EDGE PROFESSIONAL

DISPONIBIL LA DEALERUL LOCAL JAGUAR

DISPONIBIL LA DEALERUL LOCAL JAGUAR

Colaborarea intre Jaguar si Castrol dateaza din 1989, cand cele 2 companii au creat impreuna formula uleiului pentru cursa de 24 de ore de la Le Mans. Castrol este de 11 ani partenerul tehnologic si furnizorul de lubrifianti Castrol Professional al Jaguar. De fapt, a fost dezvoltata in comun o gama completa de produse care sa respecte cerintele Jaguar. Jaguar recomanda exclusiv Castrol EDGE® Professional.
COLABORARE PENTRU DEZVOLTAREA ULEIULUI POTRIVIT PENTRU MOTORUL DVS.

COLABORARE PENTRU DEZVOLTAREA ULEIULUI POTRIVIT PENTRU MOTORUL DVS.

Inginerii Jaguar si specialistii Castrol au colaborat pentru a dezvolta lubrifianti special destinati motoarelor Jaguar. Aceasta colaborare s-a concretizat in testarea extensiva a uleiurilor Castrol Professional in motoarele Jaguar, in timpul fazei de dezvoltare a acestora. Acest lucru a permis atat optimizarea tehnologiilor, pentru a asigura performante excelente, cat si reducerea consumului de combustibil si emisiilor de CO2.
CEL MAI PERFORMANT ULEI PE CARE IL UTILIZAM ESTE LA FEL DE REZISTENT CA TITANUL

CEL MAI PERFORMANT ULEI PE CARE IL UTILIZAM ESTE LA FEL DE REZISTENT CA TITANUL

Castrol EDGE Professional este aditivat cu TITANIUM FSTTM, care dubleaza rezistenta peliculei de ulei. Prin prevenirea spargerii peliculei de ulei se reduce frecarea, pentru a permite maximizarea performantelor motorului. Cu pana la 45 de procente mai performant* decat cel mai important concurent, din punct de vedere al reducerii contactului direct al suprafetelor metalice, este intotdeauna pregatit sa asigure performantele ridicate pe care le solicita soferii modelelor Jaguar.
PRIMUL ULEI DE MOTOR FARA EMISII DE CO<sub>2</sub>

PRIMUL ULEI DE MOTOR FARA EMISII DE CO2

Castrol EDGE Professional este primul ulei de motor din lume atestat in privinta lipsei emisiilor de CO2, iar acest lucru a fost demonstrat conform celor mai inalte standarde existente la nivel global. Prin angajamentul Castrol privind reducerea emisiilor de carbon in timpul duratei de exploatare a produselor, in 2014 emisiile de CO2 s-au redus cu 200.000 de tone. Eventualele emisii de CO2 din timpul procesului de fabricatie sunt eliminate prin proiectele de reducere a emisiilor, cum ar fi reimpaduriri in Kenia, productie de energie electrica verde in China si ferme eoliene in Noua Caledonie.

CASTROL EDGE PROFESSIONAL: DISPONIBIL LA DEALERUL JAGUAR

Jaguar recomanda utilizarea exclusiva a uleiului Castrol EDGE Professional, proiectat pentru a fi perfect compatibil cu motoarele Jaguar si pentru a optimiza performantele acestora. Castrol EDGE Professional se gaseste pe stoc la dealerii Jaguar.

*La testul Castrol privind rezistenta fluidelor in functie de viteza de curgere, Castrol EDGE Professional aditivat cu TITANIUM FST™ s-a remarcat prin reducerea cu 45% a contactului direct al suprafetelor metalice, comparativ cu produsul unui concurent important. Au fost testate produse reprezentand 61% din volumul vanzarilor pe anul 2012.