<h3>TURUL FABRICII JAGUAR DE LA CASTLE BROMWICH</h3>

Ce este necesar pentru a da viata unora dintre automobilele cele mai avansate tehnologic din lume? Aflati acest lucru in cadrul turului de la fabrica Castle Bromwich, condus de un ghid expert, unde veti vedea in direct procesul de fabricatie, de la materialele de productie la vehiculele gata de drum.

PROGRAMATI O EXPERIENTA
DE LA MATERIALE DE PRODUCTIE LA SENZATII TARI
Daca v-ati intrebat vreodata cum este creat un Jaguar, aveti deja unul sau intentionati sa cumparati, acum aveti ocazia sa experimentati intregul proces, de la inceput pana la sfarsit.
ALUMINIU
Arhitectura inteligenta din aluminiu a modelelor Jaguar revolutioneaza modul in care cream automobile mai agile si mai performante. La Castle Bromwich veti vedea cea mai mare presa de aluminiu din lume, construita pentru a crea forma unica, eleganta si aerodinamica a modelului F‑TYPE.
CIBERNETICA
80 de procente din caroseria modelului Jaguar XJ este realizata cu ajutorul a peste 100 de roboti hi-tech, care lucreaza in armonie perfecta. Priviti armata cibernetica specializata Jaguar cum modeleaza, nituieste si lipeste automobilele Jaguar, inainte ca artizanii extrem de talentati sa finiseze cu multa pasiune fiecare vehicul in functie de comanda.
CONFIGURATI PROPRIUL MODEL JAGUAR
Daca intentionati sa cumparati un Jaguar, turul va ofera ocazia de a explora sute de elemente originale, care va vor personaliza modelul. Dati frau liber imaginatiei atunci cand alegeti culoarea caroseriei si echipamentele, de la jante la oramente, pentru a comanda un Jaguar exact pe gustul dvs.
INFORMATII IMPORTANTE PENTRU VIZITATORI
Cum pot face o rezervare?

Pentru mai multe informatii despre rezervare si disponibilitate

Apelati-ne la numerele: Solihull +44 (0)121 700 4619
Castlebromwich +44 (0)333 733 3003

sau trimiteti-ne un e-mail la solihull@jaguarexperience.com
castlebromwich@jaguarexperience.com

Locurile sunt foarte limitate. Faceti o rezervare din timp.

CUMPARATI O EXPERIENTA

Trebuie sa imi iau ceva la mine?

Turul este extins, asa ca va recomandam sa va imbracati confortabil si sa purtati incaltaminte comoda. Gentile, rucsacurile si alte tipuri de bagaje de mana nu sunt permise in fabrica. Puteti lasa obiectele in siguranta la Centrul pentru vizitatori Jaguar. Dorim sa analizati procesul de productie cat mai in detaliu pe durata turului. Putem sa va oferim echipamente de protectie pentru a acoperi obiectele precum ceasurile, bijuteriile si cataramele. Va recomandam sa nu purtati astfel de accesorii.Pe durata vizitei in fabrica, va rugam sa purtati haine cu maneci lungi si pantaloni lungi, precum si incaltaminte comoda. Incaltamintea deschisa la degete, sandalele, pantalonii scurti si tricourile nu sunt permise in niciuna dintre fabricile de productie.

Ce varsta trebuie sa am?

Pentru a participa la tur, trebuie sa aveti peste 10 ani. Copiii sub 16 ani trebuie insotiti de un adult.

Pot parca la fabrica?

Parcarea este gratuita la locatie.

Cand trebuie sa ajung?

La fabrica noastra totul este bine programat. Va rugam sa ajungeti la Centrul pentru vizitatori cu 15 minute inainte de ora de incepere, pentru a va asigura ca sunteti inregistrat si pregatit de vizita.

Pot face fotografii?

Fotografiile sunt permise doar in anumite zone; va rugam sa intrebati ghidul sau gazda.

Exista acces pentru persoanele cu dizabilitati?

Turul este permis si persoanelor cu dizabilitati. Cu toate acestea, va rugam sa ne informati cu privire la cerintele speciale, pentru a ne putea pregati in avans.

CUM AJUNGETI

ADRESA
Centrul pentru vizitatori Jaguar, Castle Bromwich,
Chester Road, Castle Vale, Birmingham, B35 7RA, UK

COORDONATE PARCARE AUTO PENTRU SISTEMUL DE NAVIGATIE:
52°30’55”N 1°47’55”W
52.515289, -1.798842

Indicatii rutiere

Ne bucuram de vizita dvs., dar nu uitati ca locurile sunt foarte limitate, asa ca faceti o rezervare din timp.

PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati o Experienta Jaguar, pentru a vedea toate calitatile unui Jaguar
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere
DESCARCATI O BROSURA
Accesati si descarcati ultimele brosuri Jaguar
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un test drive la dealerul local Jaguar