TURUL FABRICII JAGUAR DE LA CASTLE BROMWICH

Ce este necesar pentru a da viata unora dintre automobilele cele mai avansate tehnologic din lume? Aflati acest lucru in cadrul turului de la fabrica Castle Bromwich, condus de un ghid expert, unde veti vedea in direct procesul de fabricatie, de la materialele de productie la vehiculele gata de drum.

DE LA MATERIALE DE PRODUCTIE LA SENZATII TARI

DE LA MATERIALE DE PRODUCTIE LA SENZATII TARI

Daca v-ati intrebat vreodata cum este creat un Jaguar, aveti deja unul sau intentionati sa cumparati, acum aveti ocazia sa experimentati intregul proces, de la inceput pana la sfarsit.
ALUMINIU

ALUMINIU

Arhitectura inteligenta din aluminiu a modelelor Jaguar revolutioneaza modul in care cream automobile mai agile si mai performante. La Castle Bromwich veti vedea cea mai mare presa de aluminiu din lume, construita pentru a crea forma unica, eleganta si aerodinamica a modelului F‑TYPE.
CIBERNETICA

CIBERNETICA

80 de procente din caroseria modelului Jaguar XJ este realizata cu ajutorul a peste 100 de roboti hi-tech, care lucreaza in armonie perfecta. Priviti armata cibernetica specializata Jaguar cum modeleaza, nituieste si lipeste automobilele Jaguar, inainte ca artizanii extrem de talentati sa finiseze cu multa pasiune fiecare vehicul in functie de comanda.
CONFIGURATI PROPRIUL MODEL JAGUAR

CONFIGURATI PROPRIUL MODEL JAGUAR

Daca intentionati sa cumparati un Jaguar, turul va ofera ocazia de a explora sute de elemente originale, care va vor personaliza modelul. Dati frau liber imaginatiei atunci cand alegeti culoarea caroseriei si echipamentele, de la jante la oramente, pentru a comanda un Jaguar exact pe gustul dvs.

INFORMATII IMPORTANTE PENTRU VIZITATORI

DESCHIDE
Cum pot face o rezervare?
Trebuie sa imi iau ceva la mine?
Ce varsta trebuie sa am?
Pot parca la fabrica?
Cand trebuie sa ajung?
Pot face fotografii?
Exista acces pentru persoanele cu dizabilitati?

Ne bucuram de vizita dvs., dar nu uitati ca locurile sunt foarte limitate, asa ca faceti o rezervare din timp.