EXPERIENTE CLASICE

Experientele clasice ofera pasionatilor sansa de a conduce o gama larga de modele clasice Jaguar, in locatii absolut spectaculoase, cu istorie bogata.

EXPERIENTA JAGUAR CU MODELE CLASICE

EXPERIENTA JAGUAR CU MODELE CLASICE

Alegeti dintr-o gama variata de experiente clasice si readuceti trecutul in prim-plan. Pachetele de o zi includ un tur in culisele atelierului de lucrari clasice, plus un curs unu la unu pe circuit. Sesiunile de jumatate de zi si de o ora pe circuit va permit sa testati cu adevarat modele noastre clasice!
TURUL ATELIERULUI DE LUCRARI CLASICE JAGUAR LAND ROVER

TURUL ATELIERULUI DE LUCRARI CLASICE JAGUAR LAND ROVER

Pentru ca beneficiem de noi spatii in care expunem tot ceea ce face si reprezinta Jaguar, este normal sa ne laudam cu acest lucru. Asa ca turul atelierului de lucrari clasice ofera acces exclusiv la modele rare precum Lightweight E‑type si XKSS, la zona de service pentru modelul XJ220, E-type si Reborn, precum si la colectia completa de modele clasice. Este cu adevarat o incursiune inedita in lumea mostenirii acestei marci istorice, dar si a viitorului sau si a modului in care este pastrata.
JAGUAR CLASSIC CHALLENGE

JAGUAR CLASSIC CHALLENGE

Jaguar Classic Challenge este o competitie auto noua si incitanta, dedicata modelelor legendare Jaguar fabricate pana in 1966.
COLECTIA DE MODELE CLASICE

COLECTIA DE MODELE CLASICE

Cumparati din colectia noastra noua inspirata de designul, emotia si pasiunea legendarului Jaguar XKSS.

JAGUAR CLASSIC

Jaguar Land Rover Classic are drept obiectiv pastrarea si restaurarea modelelor clasice, astfel incat sa poata fi admirate si pretuite de generatiile urmatoare. De asemenea, ne angajam cu seriozitate in crearea unora initiative de restaurare, intretinere si pastrare a modelelor clasice Jaguar si Land Rover, pentru a va putea bucura de ele si pe viitor si a le oferi viitorul meritat de trecutul glorios.

AUTOMOBILE AUTENTICE

AUTOMOBILE AUTENTICE

Aducem istoria in prim plan, prin reconstructia meticuloasa si in numar limitat a unor modele clasice Jaguar, cum ar fi E-type din prima serie, si crearea unor modele originale noi, cum ar fi faimosul Lightweight E‑type si legendarul XKSS.
SERVICII PENTRU CLIENTI

SERVICII PENTRU CLIENTI

Dispunand de ingineri experti si specialisti in vehicule istorice, acest spatiu isi propune sa ofere lucrari de service cu garantie originala, restaurare si asistenta vanzari pentru toate modelele clasice, indiferent de vechimea acestora.
PIESE ORIGINALE

PIESE ORIGINALE

Prin oferirea de piese originale Jaguar pentru modele clasice miilor de clienti din lumea intreaga, obiectivul principal al diviziei de piese originale Jaguar este de a oferi clientilor pasionati de masini vechi produse originale la cel mai inalt nivel de service si calitate.
ATELIERUL DE LUCRARI CLASICE

ATELIERUL DE LUCRARI CLASICE

Suntem mandri sa prezentam noul atelier Jaguar Land Rover de lucrari clasice. Dispunand de ingineri experti si specialisti in vehicule istorice, ne propunem sa oferim cele mai bune servicii de restaurare.