BINE ATI VENIT LA DESPRE CASA AUTO IASI

Casa Auto Iași este parte a grupului de firme Tester și de peste 15 de ani contribuie cu onoare la scrierea istoriei economice a Iașului. Nu știm dacă există un secret absolut al longevității și succesului, însă povestea noastră s-a bazat mereu pe hărnicie, tenacitate, viziune, seriozitate și o sinceră pasiune pentru industria în care activăm, industria auto.
BINE ATI VENIT LA DESPRE CASA AUTO IASI

UNDE NE PUTETI GASI?

01

CASA AUTO IASI

Șoseaua Păcurari 177, Iași 700552

SERVICE

  • Vânzări
  • Service
  • Vopsitorie/Caroserie
  • Piese

ORE DE DESCHIDERE

Luni – Vineri: 8:00 - 18:00
Sambata: 9:00 - 14:00

SERVICII CHEIE DISPONIBILE

JAGUAR RENT

JAGUAR RENT

Cu Jaguar RENT, veti putea inchiriea vehiculul ideal indiferent de nevoile dumneavostra – rapid și ușor. Fie că este vorba de afaceri sau de plăcere: mașina dorita va asteapta.
JAGUAR LEASING

JAGUAR LEASING

Leasingul financiar reprezinta o solutie simpla, rapida si avantajoasa de finantare a unei achizitii auto.Cu oferte atractive pentru modelele selectate, acum este și mai ușor să conduci un Jaguar.
PROGRAMATI UN TEST DRIVE

PROGRAMATI UN TEST DRIVE

Programati un test drive la dealerul local Jaguar

JAGUAR APPROVED USED

O verificare riguroasă a vehiculului în 165 de puncte, asistență rutieră gratuită și o garanție de 12 luni sunt doar câteva dintre beneficiile Jaguar Approved.

Gasiti modelul perfect Jaguar

Având luxul timpului și o multitudine de posibilități la îndemână, drumul către noul tău Jaguar este acum mai ușor ca niciodată.
Gasiti modelul perfect Jaguar