BINE ATI VENIT LA EXCLUSIV AUTO

Pentru a mentine modelul dvs. Jaguar in stare perfecta de functionare, expertii centrului de service autorizat Jaguar sunt bine pregatiti, iar pentru a se asigura ca vehiculul atinge performante maxime, monteaza numai piese originale Jaguar. Din momentul in care contactati un centru de service autorizat Jaguar, puteti fi siguri ca beneficiati de asistenta unor specialisti calificati si bine instruiti.
BINE ATI VENIT LA EXCLUSIV AUTO

UNDE NE PUTETI GASI?

1

EXCLUSIV AUTO
VANZARI SI SERVICE BEV

Str. Intrarea Mangaliei nr. 78A,
900111, Constanta

SERVICE


ORE DE DESCHIDERE

Luni – Vineri: 8:00 - 18:00
Sambata: 08:00 - 13:00

SERVICII CHEIE DISPONIBILE

 

JAGUAR RENT

JAGUAR RENT

Cu Jaguar RENT, veti putea inchiriea vehiculul ideal indiferent de nevoile dumneavostra – rapid și ușor. Fie că este vorba de afaceri sau de plăcere: mașina dorita va asteapta.
JAGUAR LEASING

JAGUAR LEASING

Leasingul financiar reprezinta o solutie simpla, rapida si avantajoasa de finantare a unei achizitii auto.Cu oferte atractive pentru modelele selectate, acum este și mai ușor să conduci un Jaguar.
PROGRAMATI UN TEST DRIVE

PROGRAMATI UN TEST DRIVE

Programati un test drive la dealerul local Jaguar

JAGUAR APPROVED USED

O verificare riguroasă a vehiculului în 165 de puncte, asistență rutieră gratuită și o garanție de 12 luni sunt doar câteva dintre beneficiile Jaguar Approved.

Gasiti modelul perfect Jaguar

Având luxul timpului și o multitudine de posibilități la îndemână, drumul către noul tău Jaguar este acum mai ușor ca niciodată.
Gasiti modelul perfect Jaguar