CONCEPTUL I‑PACE

Va prezentam in avanpremiera conceptul I‑PACE, primul model electric sport Jaguar cu 5 locuri.

I‑PACE este mai mult decat un concept. Este intruchiparea primului model de serie Jaguar cu propulsie electrica si reprezinta inceputul drumului in domeniul vehiculelor electrice cu un caracter sportiv. Jaguar investeste in tehnologia de avangarda a vehiculelor cu zero emisii, ajutand astfel soferii sa inteleaga mai bine vehiculele electrice.

EXTERIOR INDRAZNET

Cu libertatea de design pe care o permite utilizarea propulsiei electrice, conceptul I‑PACE deschide noi orizonturi pentru elementele de design specifice Jaguar.

DESIGNUL CONCEPTULUI I‑PACE

Conceptul I‑PACE este in primul rand un Jaguar adevarat, un veritabil deschizator de drumuri in domeniul vehiculelor electrice.

STIL IMPRESIONANT

„Provocarea a fost sa proiectam si sa realizam un vehicul electric in care sa se regaseasca ADN-ul unui Jaguar - sa se adreseze placerii de a conduce si sa incite simturile.”
Ian Callum, Director de Design

PERFORMANTE SI TEHNOLOGIE

Conceptul I‑PACE imbina performantele Jaguar si rafinamentul legendar pe care il ofera o experienta incitanta la volan.

TEHNOLOGIE AVANSATA

Tehnologia este unul dintre subiectele prin care conceptul I‑PACE se face remarcat, dar este in acelasi timp discreta si concentrata mai ales pe imbunatatirea confortului soferului si pasagerilor.

Identificati combinatia incitanta intre performantele, tehnologia si stilul Jaguar, potrivita pentru dvs.

Imaginile prezinta conceptul I‑PACE. Este posibil ca stilul, detaliile de finisare si amplasarea comenzilor pe modelele de serie sa fie diferite. Toate valorile pentru acceleratie, putere, viteza, autonomie si incarcare reprezinta estimari ale producatorului, pe baza ultimelor informatii disponibile in momentul publicarii. Inainte de lansare, modelele de serie vor fi testate si omologate, iar valorile oficiale vor fi disponibile inainte de prima comanda a unui client.