F-PACE SVR EDITION 1988

Unul din cele 394 de exemplare.

ESENTA PERFECTIUNII IN COMPETITII

Creat de echipa SV Bespoke din cadrul Diviziei de vehicule speciale Jaguar din UK, Edition 1988 va fi fabricat in numai 394 de exemplare. Fiecare dintre acestea reprezinta o imbinare perfecta intre luxul modern si puterea extraordinara oferite de Jaguar.

CONTINUAM SA NE DEPASIM LIMITELE

In 1988, modelul XJR-9, care atingea 384 km/h, aprindea inimile fanilor sporturilor cu motor. Astazi, F-PACE SVR Edition 1988 continua sa redefineasca arta de a atinge noi limite.
Special si spectaculos. Culorile modelului de curse XJR-9 sunt evocate pe noul Edition 1988 de vopseaua Deep Midnight Amethyst, cu ornamente Sunset Gold si jante forjate, din aliaj, de 22", Champagne Gold.

UNUL DIN CELE 394 DE EXEMPLARE

F-PACE SVR Edition 1988 este o serie limitata la doar 394 de exemplare — un detaliu specificat pe inelele „SV Bespoke” ale tabloului de bord. Fiind reprezentantul cel mai de seama al gamei F-PACE, simbolul rosu „R” din sigla SVR a fost inlocuit cu unul de culoare neagra. Pragurile iluminate, inscriptionate „Edition 1988”, amintesc si mai mult de istoria nobila a Jaguar in sporturile cu motor.

PERFORMANTE SPORTIVE. DETALII RAFINATE

Pe langa motorul V8 supraalimentat de 5,0 l si 550 CP, F-PACE SVR Edition 1988 dispune de o gama larga de echipamente sofisticate si complexe. Scaunele SVR Performance cu tapiterie din piele Semi-Aniline, incalzite si ventilate, ornamentele din fibra de carbon si plafonul panoramic culisant ofera nu doar forma perfecta, ci si functionalitatea ideala.

INTRATI IN POSESIA UNUI MODEL F-PACE SVR EDITION 1988

Pentru a afla mai multe despre aceasta ultima editie de colectie oferita de Divizia de vehicule speciale, contactati cel mai apropiat reprezentant SV.