TINETI-MA LA CURENT

TINETI-MA LA CURENT

Mulțumim pentru interesul manifestat.

Pentru a primi detalii suplimentare despre acest model și pentru a fi contactat de unul dintre distribuitorii noștri autorizați, vă invităm să completați formularul de mai jos. Astfel, datele dumneavostră vor fi utilizate pentru transmiterea prin e-mail a detaliilor referitoare la acest model, respectiv pentru a putea fi contactat de unul dintre distribuitorii din orașul selectat de dumneavoastra.

INFORMATII PERSONALE

DATE DE CONTACT

Prin bifarea casutelor de mai jos va puteti exprima optiunile cu privire la primirea comunicarilor reprezentand marketing direct si sondaje de satisfacție.  Mai multe informatii despre modul în care prelucram datele cu caracter personal pot fi consultate prin accesarea link-ului.
Vă puteți retrage oricând consimțământul, prin oricare dintre modalitățile descrise în continuare: prin mijloacele care vor fi indicate în fiecare comunicare comercială transmisă de noi, prin modificarea opțiunilor din secțiunea PremiumAuto Consent Collection & Update Form, prin transmiterea unei cereri scrise la adresa sediului nostru din Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 42-44, Corp B1, Cladirea A, Aripa A2, Etaj 1, Biroul B1, Sector 1, sau prin e-mail la adresa dataprotection@jaguarlandrover.ro