CONECTIVITATE INCONTROL
URMARITI VIDEOCLIPUL

Pentru cea mai buna conectivitate la bordul vehiculului, sistemele Jaguar Connect si Connect Pro permit soferului si pasagerilor sa beneficieze de o experienta placuta, atat atunci cand se afla la bordul vehiculului, cat si in afara acestuia. Bucurati-va de confortul oferit de optiunile Remote Essentials sau Remote Premium, care asigura controlul de la distanta al vehiculului. Optiunile Protect si Secure Tracker permit imbunatatirea sigurantei modelului Jaguar.

Urmariti videoclipul
CONNECT PRO

Disponibil numai impreuna cu Touch Pro, Connect Pro include InControl Apps, hotspot Wi-Fi si Remote Premium si asigura imbunatatirea experientei la bordul modelului Jaguar si nu numai, permitand soferului si pasagerilor sa se bucure de calatorie si sa ramana, in acelasi timp, conectati la lumea din jur.

FUNCTIILE CONNECT PRO
PRO SERVICES
Pro Services asigura o multitudine de servicii, de la informatii din trafic in timp real, la instructiuni de navigatie pana la destinatie, coordonate cu smartphone-ul.
AFLATI MAI MULTE
HOTSPOT WI-FI
Asigura un hotspot Wi-Fi 4G la bord, care permite pasagerilor sa conecteze maxim 8 dispozitive la internet.*
AFLATI MAI MULTE
REMOTE PREMIUM
Aplicatia Jaguar InControl Remote este compatibila cu majoritatea smartphone-urilor Android si Apple iOS si va permite sa interactionati de la distanta cu modelul dvs. Jaguar.
AFLATI MAI MULTE
INCONTROL APPS
InControl Apps include un set de aplicatii interactive, optimizate pentru vehicul, care asigura redare media, servicii cloud - si in functie de locatie si multe altele - cu ajutorul portului USB.
AFLATI MAI MULTE
CONNECT

Connect ofera 3 servicii de baza: InControl Apps, care va permite sa utilizati aplicatiile compatibile instalate pe smartphone pe ecranul tactil al vehiculului, hotspot Wi-Fi, care configureaza o retea la bordul vehiculului, la care pot fi conectate maxim 8 dispozitive si Remote Premium, care va permite sa interactionati de la distanta cu vehiculul.

FUNCTII CONNECT
HOTSPOT WI-FI
Asigura un hotspot Wi-Fi 4G la bord, care permite pasagerilor sa conecteze maxim 8 dispozitive la internet.*
AFLATI MAI MULTE
REMOTE PREMIUM
Remote Premium este compatibil cu majoritatea smartphone-urilor Android si Apple iOS si va permite sa interactionati de la distanta cu modelul Jaguar.
AFLATI MAI MULTE
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:h6rf5C7Bxnc
INCONTROL APPS
InControl Apps include un set de aplicatii interactive, optimizate pentru vehicul, care asigura redare media, servicii cloud - si in functie de locatie si multe altele - cu ajutorul portului USB.
AFLATI MAI MULTE
PROTECT

Pentru un plus de siguranta, Protect include functiile Remote, asistenta rutiera Jaguar optimizata si apel SOS de urgenta. Puteti verifica de la distanta nivelul combustibilului, geamurile si usile si puteti gasi un model Jaguar intr-o parcare aglomerata, cu ajutorul smartphone-ului. Daca vehiculul se defecteaza, asistenta rutiera Jaguar optimizata transmite companiei de tractare pozitia si datele de diagnoza ale vehiculului. In cazul unui accident mai grav, functia apel SOS de urgenta poate trimite serviciilor de urgenta informatii precum locatia si poate efectua un apel telefonic.

FUNCTIILE PROTECT
REMOTE ESSENTIALS
Cu ajutorul Remote Essentials va puteti conecta de la distanta la un model Jaguar, pentru a verifica de exemplu nivelul combustibilului din rezervor sau daca sunt inchise usile.
AFLATI MAI MULTE
ASISTENTA RUTIERA JAGUAR OPTIMIZATA
Daca vehiculul se defecteaza puteti apela direct echipa la asistenta rutiera Jaguar, apasand butonul de pe partea stanga a consolei de pe plafon sau din ecranul Assitance (asistenta) al aplicatiei Jaguar InControl Remote pentru smartphone.
APEL SOS DE URGENTA
Daca sunteti implicat intr-un accident si se declanseaza airbag-urile, puteti sa luati legatura telefonic cu serviciile de urgenta. De asemenea, apelul SOS de urgenta poate trimite informatii importante, cum ar fi locatia.
SECURE TRACKER

Secure tracker utilizeaza tehnologie de urmarire, pentru a va avertiza cu privire la o tentativa de furt si indica autoritatilor responsabile locatia vehiculului, pentru a permite recuperarea rapida.

AFLATI MAI MULTE
TERMENI SI CONDITII
Accesati termenii si conditiile si politica de confidentialitate Jaguar InControl.
CONTACTATI-NE
Ne face placere sa va ajutam cu raspunsuri la intrebari sau cu alte informatii despre InControl.
GASITI UN DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs

Pe masura ce se dezvolta aplicatia InControl, este posibil sa fie incluse optional anumite functii, tinand cont de piata sau de varianta de motorizare. Pentru disponibilitate si conditiile complete, luati legatura cu dealer-ul local Jaguar. Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile.


*Conexiunea Wi-Fi 4G este disponibila numai pentru anumite modele si solicita existenta un abonament de date corespunzator. Conectivitatea in reteaua mobila 4G nu poate fi garantata in toate locatiile.