WI-FI HOTSPOT

WI-FI HOTSPOT

WI-FI HOTSPOT

Asigura un hotspot Wi-Fi 3G sau 4G la bord, care permite pasagerilor sa conecteze maxim 8 dispozitive la internet.*

Hotspotul Wi-Fi este utilizat pentru conectarea la internet. Permite soferului si pasagerilor sa se conecteze la internet cu ajutorul unui hotspot 4G performant de la bordul vehiculului. Acest lucru inseamna ca pot fi conectate simultan maxim 8 dispozitive, care permit pastrarea legaturii cu aspectele importante ale vietii, in timpul deplasarii.

Fiabilitatea conexiunii la internet este imbunatatita prin conectarea la reteaua 4G locala, prin intermediul antenei exterioare mai puternice decat cea a unui smartphone.

Trebuie sa introduceti o cartela SIM de date in cititorul de cartele al modelului Jaguar si sa activati hotspotul Wi-Fi de pe ecranul tactil. Reteaua mobila 4G locala furnizeaza un semnal de date prin intermediul antenei montate pe plafon. Aceasta asigura o conexiune de date mai buna, deoarece este redus efectul de blocaj asociat in mod obisnuit cu structura metalica a vehiculului.

Dupa activarea hotspotului 4G, puteti conecta la acesta smartphone-ul sau tableta, utilizand functiile de conectivitate ale dispozitivului.

Pentru ajutor privind configurarea hotspotului Wi-Fi, luati legatura cu dealer-ul local.

In functie de furnizorul de servicii mobile si de tipul de abonament, puteti utiliza datele aferente abonamentului pe care il aveti. Unii furnizori ofera abonamente partajate, cu ajutorul carora puteti utiliza o cartela SIM suplimentara pentru hotspotul Wi-Fi. Acest lucru inseamna ca hotspotul Wi-Fi si telefonul mobil consuma date din alocarea partajata, iar factura va fi comuna.

Hotspotul Wi-Fi poate fi comandat numai pentru modelele Jaguar echipate cu Connect sau Connect Pro.

Cartelele SIM sunt disponibile in 2 dimensiuni, in functie de sistemul multimedia al vehiculului.

  • Pentru sistemul Touch pana la an model 2018 aveti nevoie de o cartela SIM standard

  • Pentru sistemele Touch dupa an model 2018 si Touch Pro aveti nevoie de un micro SIM

Pe masura ce se dezvolta aplicatia InControl, este posibil sa fie incluse optional anumite functii, tinand cont de piata sau de varianta de motorizare. Pentru disponibilitate si conditiile complete, luati legatura cu dealer-ul local Jaguar. Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile.

* Conexiunea Wi-Fi 4G este disponibila numai pentru anumite modele si solicita existenta un abonament de date corespunzator. Conexiunea mobila 4G nu poate fi garantata in toate locatiile.