REMOTE ESSENTIALS SI REMOTE PREMIUM

REMOTE ESSENTIALS SI REMOTE PREMIUM

REMOTE ESSENTIALS SI REMOTE PREMIUM

Aplicatiile Remote Essentials si Remote Premium sunt compatibile cu majoritatea smartphone-urilor Android si Apple iOS si va permit sa interactionati de la distanta cu modelul dvs. Jaguar, cu ajutorul conexiunii de date si a aplicatiei InControl.

Daca optati pentru Remote Essentials sau Remote Premium, veti putea sa consultati de pe telefonul mobil informatii despre starea modelului dvs. Jaguar, atunci cand nu va aflati la bord.


  • Consultati de la distanta date despre vehicul, de la nivelul combustibilului la starea geamurilor si usilor, cu ajutorul informatiilor despre starea vehiculului

  • Pastrati controlul asupra cheltuielilor, cu ajutorul istoricului calatoriilor

  • Setati in prealabil o temperatura perfecta in habitaclu, cu ajutorul controlului de la distanta al climatizarii

  • Gasiti rapid modelul Jaguar intr-o parcare aglomerata, cu ajutorul functiei de actionare de la distanta a claxonului si semnalizatoarelor

  • Asigurati de la distanta vehiculul, cu ajutorul functiei de inchidere si deschidere de la distanta


In functie de optiunea selectata, aceste servicii va permit sa inchideti/deschideti usile, sa incalziti/raciti de la distanta habitaclul, cu ajutorul functiei de control al climatizarii * , sa gasiti mai rapid modelul dvs. Jaguar, cu ajutorul functiei bip si flash si multe altele.

Functia Remote Essentials este inclusa in echiparea standard a aproximativ tuturor modelelor, dar va recomanda sa luati legatura cu dealer-ul local. Functia Remote Premium este inclusa in optiunile Connect sau Connect Pro. Daca doriti ca functia Remote Premium sa fie inclusa intr-un pachet de conectivitate, va rugam sa specificati acest lucru.

Atat Remote Essentials, cat si Remote Premium includ:

INFORMATII DESPRE STAREA VEHICULULUI

Consultati nivelul combustibilului si autonomia, starea usilor, geamurilor si incuietorilor. Consultati ultima pozitie de parcare a modelului dvs. Jaguar si gasiti drumul de intoarcere la acesta, cu ajutorul directiilor de deplasare pentru pietoni.


AVERTIZARI PRIVIND INTRETINEREA VEHICULULUI

Veti putea vedea problemele privind intretinerea - de exemplu nivelul scazut al lichidelor - si recomandari privind ce aveti de facut in continuare.

ISTORICUL CALATORIILOR

Aceasta functie optionala permite inregistrarea automata a istoricului calatoriilor, inclusiv a traseului si a statisticii privind kilometrajul. Aceste informatii pot fi exportate pe e-mail in format Excel, in vederea raportarii cheltuielilor.
CONTROL CLIMATIZARE DE LA DISTANTA

Pregatiti din timp modelul Jaguar, prin setarea temperaturii in vederea asigurarii confortului soferului si pasagerilor, chiar atunci cand va urcati in vehicul. Este activat prin pornirea de la distanta a motorului.*

ACTIONARE DE LA DISTANTA CLAXON SI SEMNALIZATOARE

Aceasta functie asigura activarea semnalizatoarelor de directie, a fazei scurte a farurilor si a claxonului, pentru a va permite sa localizati vehiculul intr-o parcare aglomerata.

INCHIDERE SI DESCHIDERE DE LA DISTANTA

Inchideti sau deschideti de la distanta usile, doar cu un clic pe buton. Apasati butonul de inchidere din ecranul Vehicle Security (securitate vehicul) al aplicatiei InControl Remote pentru smartphone, pentru a inchide simplu usile, arma sistemul de alarma, plia oglinzile retrovizoare exterioare si inchide geamurile. Apasati butonul de deschidere pentru a deplia oglinzile retrovizoare exterioare, aprinde faza scurta a farurilor si activa clipirea de 2 ori a semnalizatoarelor de directie.

RESETARE DE LA DISTANTA ALARMA

Daca se declanseaza alarma vehiculului veti vedea o avertizare pe smartphone, care permite resetarea alarmei, daca este cazul.

FUNCTIE DE ACTIVARE

To conserve battery power certain non-essential Remote features will shut down if you don’t drive your Jaguar for 4 days.

Pentru a economisi energia bateriei, anumite functii Remote nefolosite se dezactiveaza, daca vehiculul nu este de utilizat timp de 4 zile.

Astfel, daca doriti sa utilizati aceste servicii dupa trecerea celor 4 zile, puteti programa o activare, care permite reactivarea functiilor precum controlul climatizarii si inchiderea/deschiderea de la distanta.

Functiile aplicatiei Remote pentru smartphone se reactiveaza automat la urmatoarea utilizare vehiculului dvs. Jaguar.

Pe masura ce se dezvolta aplicatia InControl, este posibil sa fie incluse optional anumite functii, tinand cont de piata sau de varianta de motorizare. Pentru disponibilitate si conditiile complete, luati legatura cu dealer-ul local Jaguar. Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile.

*Daca motorul nu poate fi pornit de la distanta, din cauza limitarilor impuse de vehicul sau de piata, incalzirea si ventilarea de la distanta pot fi totusi utilizate, daca vehiculul este echipat cu climatizare temporizata sau incalzire la parcare, cu actionare din telecomanda. Daca nu este disponibil unul dintre aceste sisteme, functia climatizare temporizata nu apare in aplicatia InControl Remote pentru smartphone.